Electrolux

Electrolux este o companie suedeza, care are o prezenta la nivel mondial, in domeniul electrocasnicelor de uz casnic, cat si profesionale.

Oferta de electrocasnice Electrolux cuprinde:Cuptoare incorporabile, Aragazuri de sine statatoare, Plite incorporabile, Hote, Masini de spalat vase, Masini de spalat rufe, Uscatoare, Masini de spalat rufe cu uscator, Combine frigorifice, Frigidere, Cuptoare cu microunde, Aspiratoare, Roboti de bucatarie, Blendere, Sertare termice, Aparate de vidat.

In Romania (Satu Mare) compania Electrolux are si o fabrica unde se produce aragazuri de sine statatoare si plite incorporabile.

In general produsele Electrolux se incadreaza in categoria Mediu spre Premium, de exemplu, sunt unele modele de cuptoare Electrolux care se incadreaza in categoria mediu, dar si alte modele Electrolux care intra in categoria produselor premium, acestea din urma au un design foarte atragator, gatire cu aburi, conectare la telefonul mobil, senzor de mancare si un finisaj premium.

Aragazuri Electrolux: Oferta de aragazuri Electrolux este una completa, si anume include Aragazuri mixte, Aragazuri pe gaz, Aragazuri electrice.

 • Aragaz mixt Electrolux: In Romania acestea sunt printre cele mai vandute aragazuri, deoarece au un raport pret-performante foarte bun. De exemplu, in Romania doar aragazurile mixte de la Electrolux au functia de gatire cu aburi. Oferta de aragazuri mixte Electrolux cuprinde modele de diferite culori si dimensiuni: 50×50 cm, 50×60 cm si 60×60 cm.
  De exemplu, cel mai bun aragaz in anul 2020 este un model mixt de la Electrolux.
  Toate aragazurile mixte de la Electrolux, pot functiona cu gaz natural (de la retea) sau cu gaz de la butelie (GPL), pentru a face trecerea intre cele doua tipuri de gaze, trebuie doar sa inlocuiti injectoarele de gaz cu cele primite ca si accesorii la achizitionarea aragazului.
  In acest moment, preturile aragazelor mixte Electrolux pornesc de la 1250 Lei si ajung pana la 1900 Lei
 • Aragaz pe gaz: De obicei acest tip de aragaz este preferat de persoanele mai in varsta, care sunt obisnuite cu coacerea pe gaz.
  Performantele unui aragaz pe gaz nu sunt asa de bune ca si a unui aragaz mixt, deoarece temperatura in cuptor nu este distribuita la fel de uniform, din cauza lipsei ventilatorului.
  Ca si accesoriu, impreuna cu aragazul pe gaz, Electrolux, livreaza si injectoarele pentru functionarea pe gaz de la butelie (GPL), astfel incat daca doriti un aragaz pe care sa il alimentati de la butelie, va recomandam unul Electrolux.
  Preturile aragazurilor pe gaz de la Electrolux incep de la 1150 Lei si ajung pana la 1500 lei.
 • Aragaz electric: Oferta de modele Electrolux de acest tip este mare, incluzand modele cu plita vitroceramica sau inductie si cuptoare multifunctionale, la care iese in evidenta functia de gatire cu aburi.
  Modelele de aragazuri disponibile in Romania au dimensiunile 50×50 cm, 50×60 cm si 60×60 cm.
  Aragazurile full electrice de la Electrolux au un pret de pornire de 1600 Lei si ajung pana la 3000 Lei, acesta din urma avand plita pe inductie.

Cuptoare incorporabile Electrolux: Gama de modele disponibile in Romania, acopera toate cele trei categorii importante, si anume: Cuptoare cu aburi, Cuptoare clasice, Cuptoare compacte.

 • Cuptoare cu aburi: Sunt cele mai apreciate cuptoare, deoarece au optiunea de adaugare automata a aburului in cuptor, pentru a obtine rezultate excelente la gatire, in acelasi timp mancarea este mai sanatoasa, deoarece raman nutrientii in interiorul alimentelor.
  Principalul dezavantaj al acestor cuptoare cu aburi este pretul, si anume pretul de pornire pentru aceste modele este de 4500 Lei, dar si performantele sunt pe masura pretului platit.
 • Cuptoare clasice: Sunt cuptoarele clasice cu o latime si inaltime de aproape 60 cm si functiile de cuptor obisnuite, la care se mai adauga la unele modele si functia de autocuratare pirolitica.
  Pretul unul aragaz clasic de la Electrolux porneste de la 1000 Lei , iar pe masura ce caracteristicile tehnice devin tot mai complexe creste si pretul, de exemplu, un cuptor cu autocuratare pirolitica are un pret de 2500 Lei.
 • Cuptoare compacte: Sunt acele cuptoare care au inaltimea mai mica decat cele clasice, si anume au inaltimea de doar 45 cm si latimea de 60 cm, in principal acest gen de cuptoare sunt amplasate in bucatarii mai mici. Pretul unui cuptor compact de la Electrolux este in jurul valorii de 2500 Lei.

Plite incorporabile Electrolux: Oferta de modele de plite este completa, si anume contine Plite pe inductie, Plite vitroceramice, Plite pe gaz, Plite mixte.

 • Plite cu inductie: Sunt cele mai eficiente energetic, pe langa acest lucru procesul de incalzire al apei dureaza mult mai putin, in comparatie cu cel pe gaz.
  Modele de baza pornesc de la 1400 Lei si au functii precum Incalzire rapida, Control prin atingere, Indicator de caldura reziduala, etc.
  Cele mai scumpe modele de plite cu inductie costa peste 6000 Lei si sunt dotate si cu senzor wireless, care masoara temperatura din lichide si transmite valorile masurate plitei, pentru ca aceasta sa mentinta temperatura constanta.
 • Plite vitroceramice: Sunt printre cele mai apreciate plite, deoarece s-au dovedit a fi foarte fiabile, iar pretul lor nu este foarte mare, de exemplu, un model cu 4 zone de gatit si control prin atingere, are un pret de doar 1000 Lei. Pentru siguranta utilizatorilor, toate modele de plite vitroceramice de la Electrolux sunt dotate cu indicator de caldura reziduala.
 • Plite pe gaz: Inca multa lume prefera acest tip de plita, din cauza pretului destul de mic, dar si din cauza faptului ca nu necesita vase speciale, precum plitele pe inductie.
  Preturile plitelor pe gaz de la Electrolux pornesc de la 700 Lei si ajung pana la 4000 Lei, aceasat din urma avand 5 arzatoare din care unul este de tipul WOK .
 • Plite mixte: Electrolux a creat mai multe modele de plite mixte, cu diferite surse de alimentare, de exemplu, puteti sa cumparati: plita mixta vitroceramica/gaz, electrica/gaz, inductie/gaz.
  Pretul unei plite mixte porneste de la 1300 Lei.
AragazElectric.com
Logo