Cuptoare incorporabile

Cuptoarele incorporabile sunt foarte populare in ultimii ani, majoritatatea persoanelor care isi modernizeaza bucataria aleg in locul aragazului traditional un cuptor incorporabil si o plita incorporabila.
Principalul avantaj al cuptoarelor incorporabile il reprezinta posibilitatea de a fi integrat in mobilier, oferindu-i bucatariei un aspect modern.

In urma cu cativa ani preturile cuptoarelor incorporabile erau destul de mari, dar acest lucru s-a schimbat, si acum se pot cumpara cuptoare electrice incorporabile incepand cu 600 Lei.

Cuptor incorporabil pe gaz: Foarte putini producatori fabrica acest model de cuptor, de exemplu, Whirlpool are un asemenea model, care are un pret de 1500 Lei.

Cuptor electric incorporabil: Acesta este preferatul tuturor, deoarece are multe avantaje, precum performantele superioare la gatire si siguranta in utilizare, mult mai ridicata decat la cele pe gaz.
Cuptoarele electrice incorporabile sunt livrate impreuna cu cablu de alimentare, ceea ce inseamna ca poate fi alimentat de la o priza normala de 16 A.

Login/Register access is temporary disabled