Cuptor care memorează rețetele favorite

0
Cuptor care memorează rețetele favorite imagine
9.8
Cuptor care memorează rețetele favorite
Cuptor care memorează rețetele favorite
Programe automate
Senzor de mâncare
Autocurățare pirolitică
Încălzire rapidă
Rețete favorite
Control prin atingere

Majoritatea persoanelor pasionate de gătit nu urmăresc îndeaproape recomandările din rețetele folosite, ci tind să își creeze propriile rețete conform preferințelor personale. Când rețetele personale sunt prea multe se pune problema memorării lor, iar cel mai simplu mod este de a memora rețeta în meniul cuptorului.

Cuptor care memorează rețetele favoriteRecomandare de cuptor care memorează rețetele

Un cuptor electric încorporabil cu adevărat excepțional este acest model de la Electrolux care pe lângă funcțiile clasice de gătire are și funcții asistate, la care utilizatorul trebuie doar să seteze tipul preparatului, iar cuptorul va face toate setările necesare (funcție, temperatură și durată).
Dintre mulțimea de funcții suplimentare pe care le are cuptorul, una iese în evidență și anume funcția de salvare a setărilor preferate cu ajutorul căreia puteți salva până la 20 de rețete care vor fi disponibile tot timpul în cadrul meniului „Favorite”.

Salvarea unei rețete favorite presupune salvarea informațiilor despre:
● Funcția de gătire
● Temperatura de coacere
● Durata procesului de gătire

Cum se memorează o rețetă favorită?

La acest model de cuptor electric de la Electrolux memorarea unei rețete favorite este foarte ușor de făcut parcurgând următorii pași:

 1. Se pornește cuptorul atingând simbolul „Început”.
 2. Se alege un mod de gătire sau un program automat.
 3. De mai multe ori apăsați simbolul până când pe afișajul cuptorului apare textul „Salvează”.
 4. Atingeți simbolul OK pentru a confirma alegerea făcută, iar pe afișaj vă este prezentată poziția liberă în cadrul meniului ținând cont de faptul că se pot memora maxim 20 de rețete favorite.
 5. După ce ați mai apăsat încă o dată pe simbolul OK urmează să introduceți numele rețetei pe care doriți să o salvați. Este recomandat să folosiți o denumire cât mai sugestivă pentru rețeta favorită. Utilizați săgețile de navigare în jos și sus pentru a alege literele.
 6. După ce ați selectat o literă apăsați pe simbolul OK, iar următoarea literă din numele rețetei se va aprinde în mod intermitent.
 7. După ce ați introdus numele întreg al rețetei mai aveți de apăsat lung pe simbolul OK iar rețeta este salvată și poate fi găsită în meniul „Favorite”.

În cazul în care denumirea unei rețete favorite este scrisă în mod greșit puteți corecta eroarea accesând meniul „Numele Programului”.

Cum se activează rețeta favorită?

Utilizarea rețetelor favorite este foarte ușor de făcut datorită simbolului simbol retete favorite care este de fapt o scurtătură spre meniul „Favorite” și poate fi accesată direct pe panoul de comandă al cuptorului, după care trebuie să alegeți rețeta dorită și să apăsați pe simbolul OK.

Datorit performanțelor de coacere pe care le are acest cuptor și a funcției de curățare pirolitică cu ușurință ar putea fi declarat cel mai bun cuptor electric.

9.8 Total Score
Cuptor care memorează rețetele favorite

Performanțe la gătit
10
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
9.5
Eficiență energetică
9.5
Siguranță în exploatare
10
Curățare și întreținere
10
PROS
 • Programe automate
 • Senzor de mâncare
 • Autocurățare pirolitică
 • Încălzire rapidă
 • Rețete favorite
 • Control prin atingere
User Rating: 5 (1 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo