Cuptor electric digital

0
cuptor electric digital imagine
9.8
Cuptor electric digital
Cuptor electric digital
Programe automate
Afișaj digital
Control priin atingere
Senzor de mâncare
Autocurățare pirolitică
Clasa energetică A+

Cuptoarele electrice digitale se încadrează într-o clasă superioară celor clasice la care toate comenzile se fac prin învârtirea unor butoane.

Cuptoarele electrice digitale nu au butoane normale de comandă ci doar simboluri care atunci când sunt atinse execută o comandă, iar afișajul digital conține multe informații despre funcționarea cuptorului.

cuptor electric digitalCuptor electric digital

Recomandarea noastră pentru un cuptor electric digital foarte bun este acest model de la Electrolux la care toate comenzile de cuptor se efectuează prin atingerea câmpurilor cu senzori, amplasate pe panoul de comandă.
În centrul panoului de comandă este amplasat afișajul digital care oferă o viziune completă asupra procesului de gătire prin oferirea în timp real a diverselor informații precum temperatură, timp, funcție de gătire etc.

inceput sfarsitÎnceput/Sfârșit
Este senzorul tactil care trebuie atins pentru a porni sau opri cuptorul.

funcții de gătire si luminaFuncții de Gătire/ Gătire Asistată/ Lumină
Îndeplinește mai multe funcții și anume dacă se atinge doar o singură dată atunci se activează meniul cu „Funcțiile de Gătire”, iar dacă se mai atinge încă o dată se intră în meniul de „Gătire Asistată” în care utilizatorul trebuie doar să aleagă tipul de preparat, iar cuptorul efectuează toate setările necesare.

inapoiÎnapoi
Se folosește pentru revenirea la meniul anterior, iar dacă se ține apăsat pentru un timp de 3 secunde atunci se navighează în meniul principal.

selectarea temperaturiiSelectarea temperaturii
Se folosește pentru setarea temperaturii sau pentru a afișa temperatura curentă din interiorul cuptorului. De asemenea dacă acest simbol se menține apăsat pentru o perioadă de 3 secunde se activează funcția de Încălzire Rapidă.

retete favoriteRețete favorite
Se utilizează pentru accesarea meniului de rețete favorite unde utilizatorul își poate configura rețetele după propriul plac. Cuptorul la care se poate memora rețetele este foarte apreciat de persoanele care obișnuiesc să experimenteze diferite rețete până o găsesc pe cea potrivită.

 Tasta Sus
Așa cum îi zice și denumirea este folosită pentru deplasarea în sus în cadrul meniului.

tasta josTasta Jos
Se utilizează pentru deplasarea în jos în cadrul meniului.

ora si functii suplimentareOra și Funcții Suplimentare
Se folosește pentru setarea funcției cronometru în cazul în care este activă vreo funcție de gătire. De asemenea permite setarea funcțiilor suplimentare: Blocare, Setare + Pornire, Favorite, Gătire + Păstrare. Acest model de cuptor este dotat și cu senzor de mâncare la care setările se configurează atingând această tastă.

cronometruCronometru
Datorită faptului că este una dintre cele mai folosite funcții Electrolux a făcut ca funcția de cronometru să aibă un simbol dedicat, astfel încât accesarea ei să se facă rapid și ușor.

okOK
Orice modificare efectuată trebuie și confirmată înainte ca să fie luată în considerare de cuptor, iar acest lucru se face cu ajutorul tastei OK.

afisaj digitalAfișaj digital
În partea centrală a panoului de comandă este amplasat afișajul digital care oferă în timp real următoarele informații:
A – Este prezentat simbolul funcției active
B – Afișează ora curentă
C – Este un indicator de încălzire și pe măsură ce temperatura din cuptor crește se poate observa cum se umple și dreptunghiul folosit ca afișaj.
D – Are rolul de a prezenta temperatura setată de utilizator precum și temperaturile predefinite pentru fiecare funcție de gătit.

Un aspect foarte interesant al panoului de comandă este acela că dacă cuptorul nu este activ pe afișaj apare doar ora curentă, iar singurul simbol iluminat este „Început/Sfârșit” și doar după ce cuptorul a fost pornit se luminează toate simbolurile.

Acest cuptor digital de la Electrolux este unul foarte performant având recenzii pozitive din partea persoanelor care l-au achiziționat.

9.8 Total Score
Cuptor electric digital

Performanțe la gătit
10
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
9.5
Eficiență energetică
9.5
Siguranță în exploatare
10
Curățare și întreținere
10
PROS
  • Programe automate
  • Afișaj digital
  • Control priin atingere
  • Senzor de mâncare
  • Autocurățare pirolitică
  • Clasa energetică A+
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo