Plită cu inducție cu 5 ani garanție

1
9.7
Plită cu inducție cu 5 ani garanție
Plită cu inducție cu 5 ani garanție
5 ani garanție
Putere Suplimentară
Senzor de fierbere
Protecție copii
Comunicare Hotă - Plită
Consum redus de energie

Când sunteți în căutarea unui aparat electrocasnic nu trebuie să fiți atent doar la performanțele acestuia ci și la perioada de garanție.
În mod normal perioada de garanție a produselor electrocasnice este de 2 ani de zile dar există unii producători care rulează unele promoții prin intermediul cărora extind perioada de garanție a produselor.

De exemplu, Electrolux, are în această perioadă o promoție prin care extinde perioada de garanție la produsele sale până la 5 ani de zile.

Plită cu inducție cu 5 ani garanție

plita cu inductie cu 5 ani garantieO plită cu inducție cu un raport preț-performanțe bun și la care producătorul oferă o garanție de 5 ani de zile este acest model de la Electrolux care are senzor de fierbere și funcție de comunicare hotă-plită.

Pentru a beneficia de garanția de 5 ani de zile oferită de către Electrolux trebuie doar să înregistrați plita achiziționată pe pagina https://ro.regulus-elux.eu/warranty/aaa după care în decurs de câteva zile veți primi pe email certificatul de garanție extinsă.

4 zone de gătit cu putere suplimentară

Cele patru zone de gătit ale plitei cu inducție beneficiază de tehnologia „Putere Suplimentară” care permite dezvoltarea unei puteri mărite pentru o anumita perioadă de timp.

Stânga Față: Puterea nominală = 2300 W / Puterea Suplimentară = 3700 W
Stânga Spate: Puterea nominală = 1800 W / Puterea Suplimentară = 2800 W
Dreapta Față: Puterea nominală = 1400 W / Puterea Suplimentară = 2500 W
Dreapta Spate: Puterea nominală = 1800 W / Puterea Suplimentară = 2800 W

Puterea suplimentară este foarte utilă când se dorește încălzirea rapidă a unei cantități mari de lichide.
Pentru a selecta nivelul de putere suplimentară trebuie doar să atingeți simbolul „P” de pe panoul de comandă.
Din motive de siguranță funcția „Putere Suplimentară” este limitată ca și timp.

Consum redus de energie electrică

consum de energieMulte persoane dornice de achiziționarea unei plite încorporabile evită plitele cu inducție deoarece consideră că acestea consumă foarte multă energie electrică, dar această preconcepție este total greșită datorită faptului că plitele cu inducție au eficiență energetică ridicată ceea ce se traduce prin consum redus de energie electrică.
De exemplu, la acest model de plită cu inducție cu 5 ani garanție, consumul declarat pentru toată plita este de doar 180.2 Wh / kg, iar pentru fiecare zonă de gătit producătorul declară următoarele valori:
Stânga Față: 178.4 Wh / kg
Stânga Spate: 174.4 Wh / kg
Dreapta Față: 183.2 Wh / kg
Dreapta Spate: 184.9 Wh / kg

Senzor de fierbere al apei

Toate cele patru zone de gătit cu inducție sunt dotate cu un senzor special care detectează când fierbe apa din vas și modifică nivelurile de putere în mod automat pentru a menține apa din vas într-o fierbere constantă și lentă eliminând astfel riscul ca apa să sară afară din vas din cauză că apa fierbe prea tare.
Această funcție este recomandată doar pentru fierberea apei și din acest motiv nu este indicată folosirea ei pentru încălzirea altor tipuri de lichide.

Control prin atingere

La această plită cu 5 ani garanție pentru a activa o anumită funcție trebuie doar să atingeți simbolul corespunzător de pe panoul de comandă.
Panoul de comandă se iluminează doar după ce se pornește plita prin atingerea simbolului Start/Stop.

Pentru a seta un nivel de căldură trebuie prima dată atins simbolul Start/Stop după care se atinge bara de comandă în zona în care este poziționat nivelul de căldură dorit.

La fiecare modificare a setărilor plita emite un semnal acustic pentru a anunța utilizatorul că noua setare este activă.

Sisteme de siguranță

Un alt punct forte al plitelor cu inducție este multitudinea de sisteme de siguranță.

Indicator de căldură reziduală: Are rolul de a afișa dacă o zonă de gătit este caldă chiar dacă procesul de gătit este terminat. Previne apariția arsurilor cauzate de atingerea zonelor de gătit fierbinți.

Oprire automată: Această plită cu inducție cu 5 ani garanție de la Electrolux este astfel proiectată încât se oprește în mod automat în următoarele situații:
1. Cele 4 zone de gătit sunt dezactivate
2. După activarea plitei nu se setează și un nivel de putere pentru cel puțin o zonă de gătit.
3. Peste panoul de comandă s-au vărsat lichide, iar în decurs de 10 secunde acestea nu au fost șterse.
4. Temperatura din interiorul plitei este prea mare, iar pentru a proteja componentele electronice se realizează reducerea atumată a nivelului de căldură, în cazul în care temperatura nu se reduce atunci plita se va închide în mod automat.
5. Vasele utilizate nu sunt compatibile cu plita cu inducție.

Protecție copii: Este foarte utilă în cazul familiilor cu copii mici deoarece permite blocarea panoului de comandă astfel încât copiii nu vor putea porni plita sau modifica setările actuale.

Limitarea puterii: Dacă instalația electrică nu suportă un consumator de 7200 W atunci aveți opțiunea de a selecta puterea maximă pe care să o dezvolte plita astfel încât aceasta să nu depășească capacitatea instalației electrice.

Comunicare Plită – Hotă

comunicare plita hotaEste o funcție avansată care permite comunicarea dintre plită și hotă astfel încât cele două aparate să lucreze împreună.
Puterea de absorbție a hotei este reglată în mod automat în funcție nivelul de putere a plitei precum și temperatura celui mai cald vas amplasat pe plită.

Conexiunea electrică

Modelul acesta de plită cu inducție de la Electrolux are o putere nominală de 7200 W și poate fi alimentată monofazic (230 V) sau bifazic (400 V), iar plita este furnizată cu un cablu de 150 cm dar fără ștecher.
Din motive de siguranță vă recomandăm să apelați la o persoană autorizată care să dimensioneze corect rețeaua de alimentare a plitei în funcție de tensiunea disponibilă.

Date tehnice

• Tip: Plită cu inducție
• Zone de gătit: 4
• Niveluri de căldură: 14
• Putere instalată: 7200 W
• Tensiunea de alimentare: 230V / 400 V 2N
• Culoare: Negru
• Control: Digital

• Suprafață: Sticlă securizată
• Putere Suplimentară: Da
• Cablu de alimentare: 150 cm (fără ștecher)
• Greutate: 11.8 kg
• Lățime: 590 mm
• Adâncime: 520 mm

9.7 Total Score
Plită cu inducție cu 5 ani garanție

Design
9.5
Confort
10
Protecție și siguranță
9.5
Consum energetic
9.5
Raport Preț/Calitate
9.5
Curățare și întreținere
10
PROS
  • 5 ani garanție
  • Putere Suplimentară
  • Senzor de fierbere
  • Protecție copii
  • Comunicare Hotă - Plită
  • Consum redus de energie
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo