Plită care arată foarte bine și este fabricată în Germania

0
plita fabricata in germania
9.8
Plită care arată foarte bine și este fabricată în Germania
Plită care arată foarte bine și este fabricată în Germania
Fabricată în Germania
Putere Suplimentară
Funcție Punte
Detectare Vase
Protecție Copii
Afișaj Digital

Pentru multă lume încă aparatele electrocasnice fabricate în Germania rămân un etalon cu privire la fiabilitate și performanțe, iar acest lucru se aplică și în cazul plitelor cu inducție astfel încât sunt destule persoane care își setează ca prim criteriu locul de fabricație al plitei și anume aceasta să fie fabricată în Germania.
Există mai mulți producători de plite cu inducție care au fabrici în Germania, iar printre aceștia se numără și Electrolux care la fabrica din Germania își construiește modele de plite mai scumpe.

plita fabricata in germania si care arata bine

Pentru persoanele dornice să își achiziționeze o plită cu inducție care arată foarte bine și în același timp să fie fabricată în Germania vă recomandăm acest model de la Electrolux.

Pe lângă faptul că plita excelează la performanțe dar și beneficiază în acest moment de o garanție extinsă de 5 ani astfel încât reprezintă o soluție foarte bună pentru cine dorește o plită fabricată în Germania, care arată bine și este dotată cu o mulțime de funcții care ușurează procesul de gătire.

Funcția Punte

plita cu functia puntePe lângă funcțiile clasice cu care sunt dotate plitele cu inducție această plită de la Electrolux are și „Funcția Punte” care permite conectarea simultană a două zone de gătit astfel încât acestea să funcționeze ca și o singură zonă de dimensiuni mai mari.
Cele două zone de gătit din partea Stângă și Dreaptă pot fi transformate într-o singură zonă de gătit pe care se poate poziționa vase cu dimensiunile minime de 140 x 280 mm și maxime de 210 x 330 mm.
Dacă vă place să gătiți pește atunci cu siguranță veți aprecia această funcție deoarece vasele dreptunghiulare specifice preparării peștelui încap fără probleme pe suprafața plitei.

Panoul de comandă

panoul de comanda al plitei fabricata in germania

Controlul plitei se face foarte ușor datorită panoului de comandă digital care face posibilă modificarea setărilor prin simpla atingere a simbolurilor poziționate în partea frontală a plitei.
După pornirea plitei se poate observa că toate simbolurile funcțiilor sunt iluminate, iar după ce a fost modificată o setare plita va emite un semnal acustic anunțând utilizatorul că noua setare este activă.

Dintre funcțiile disponibile pe panoul de comandă amintim: Pornit / Oprit, Comunicare Hotă – Plită, Pauză, Plus / Minus, Cronometru, Punte, Nivelurile de căldură, Putere Suplimentară (PowerBoost), Protecție Copii, Indicator de căldură reziduală etc.

Sisteme de siguranțe

Unul dintre marile avantaje ale plitelor cu inducție este nivelul mare de siguranță datorită mulțimilor de senzori încorporați în interiorul plitei, iar când unul dintre acești senzori detectează o anomalie în funcționare plita se va opri în mod automat evitându-se astfel eventualele probleme care pot să apară.

Indicator de căldură reziduală: Are rolul de a afișa dacă o zonă de gătit este caldă prevenind astfel provocarea de arsuri prin atingerea accidentală a zonei de gătit. Modelul acesta de plită recomandat de la Electrolux este dotat cu un indicator de căldură reziduală în 3 trepte și anume când zona de gătit este fierbinte pe afișaj vor apărea 3 liniuțe pe când dacă aceeași zonă de gătit este mai puțin caldă atunci se va putea observa o singură liniuță.

Oprire automată: Un alt sistem de siguranță foarte important este cel care dezactivează automat plita în următoarele situații:
Pe zona de gătit nu este amplasat un vas de gătit timp de 50 de secunde de la pornirea plitei,
Nivelul de căldură nu este setat timp de 50 de secunde după amplasarea vasului
Peste panoul de comandă s-au vărsat lichide care nu au fost șterse în decurs de 10 secunde
Plita s-a încălzit prea tare.
Nivelul de căldură nu se modifică după o anumită perioadă de timp, de exemplu dacă setați nivelul de căldură 6, iar în decurs de 90 de minute nu modificați acest nivel atunci plita se va opri în mod automat.

Protecție copii: Este una dintre cele mai utile funcții deoarece permite blocarea panoului de comandă astfel încât copiii să nu poată modifica setările.

După cum se poate vedea această plită cu inducție produsă în Germania nu doar că arată bine dar și este dotată cu o mulțime de funcții care îi asigură o siguranță ridicată în utilizare precum și performanțe foarte bune la gătit.

Date tehnice

• Tip: Plită cu inducție
• Zone de gătit: 4
• Niveluri de căldură: 9
• Putere instalată: 7350 W
• Tensiunea de alimentare: 220-240V / 400 V 2N
• Culoare: Negru
• Control: Digital

• Suprafață: Sticlă securizată
• Putere Suplimentară: Da
• Cablu de alimentare: 150 cm (fără ștecher)
• Greutate: 11.58 kg
• Lățime: 590 mm
• Adâncime: 520 mm

9.8 Total Score
Plită fabricată în Germania

Design
10
Confort
10
Protecție și siguranță
10
Consum energetic
9.5
Raport Preț/Calitate
9.5
Curățare și întreținere
10
PROS
  • Fabricată în Germania
  • Putere Suplimentară
  • Funcție Punte
  • Detectare Vase
  • Protecție Copii
  • Afișaj Digital
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo