Aragaze mixte

Aragazul mixt reprezinta aragazurile cu 2 surse de alimentare, si anume electrica si pe gaz, majoritatea aragazurilor mixte au plita pe gaz si cuptorul electric.
Combinatia de aragazuri plita pe gaz si cuptor electric este cea mai reusita, deoarece combina performantele ambelor surse de alimentare.

Plita pe gaz: Datorita pretului destul de mic, in comparatie cu energia electrica, face ca inca multa lume sa prefera plitele pe gaz.
Un alt plus al plitelor pe gaz este faptul ca nu necesita vase speciale, precum plitele pe inductie.

Cuptor electric: Ca si performante, cuptoarele electrice sunt mult superioare celor pe gaz, datorita faptului ca asigura distribuirea uniforma a caldurii, in toate zonele cuptorului.

Aragazurile mixte sunt dotate din fabricatie cu cablu de alimentare, ceea ce face ca acestea sa poata fi alimentate de la o priza normala de 16 A.

La ora actuala preturile aragazurilor mixte pornesc de la 1200 Lei si ajung pana la 2000 Lei, in functie de marca, dotari si caracteristici tehnice.

Daca aveti un aragaz vechi si doriti sa il inlocuiti cu unul nou, atunci va recomandam sa achizitionati unul mixt, care are performante mult mai bune decat un aragaz pe gaz.

AragazElectric.com
Logo