Aragaz cu inox antiamprentă

2
prezentare aragaz cu inox antiamprentă
8.9
Aragaz cu inox antiamprentă
Aragaz cu inox antiamprentă
Inox antiamprentă
Gătire cu aburi
11 funcții de cuptor
Clasa energetică A
Indicator de căldură reziduală
Sertar de depozitare

Pe lângă caracteristicile tehnice la un aragaz contează foarte mult și aspectul, iar în majoritatea cazurilor un argaz cu inox antiamprentă se încadrează perfect într-o bucătărie modernă, din acest motiv foarte multe persoane aleg un aragaz cu inox antiamprentă în defavoarea unui aragaz de culoare albă, neagră, etc.
În mod normal inox-ul dacă nu este tratat rămân urme pe el, ceea ce produce disconfort estetic , dar pentru a elimina acest inconvenient, producătorii de electrocasnice aplică un strat protector peste suprafața de inox, astfel încât urmele produse în timpul utilizării nu aderă.
În cazul aragazelor cu inox antiamprentă doar partea din față a aragazului este realizată efectiv din inox, deoarece părțile laterale nu sunt atinse în mod normal de utilizator, producătorii consideră că nu necesită să realizeze și părțile laterale ale aragazului din inox, ci doar le acoperă cu o vopsea care imită inox-ul.

aragaz cu inox antiamprentăAragaz cu inox antiamprentă
În acest moment oferta de aragaze cu inox antiamprentă conține zeci de modele, dintre care vă recomandăm acest model electric de la Electrolux care are un raport preț/performanțe bun, iar funcția de gătire cu aburi cu siguranță vă va impresiona, datorită faptului că preparatele vor avea o crustă crocantă și un aspect auriu.

Cuptorul aragazului: Conține 11 funcții de cuptor cu ajutorul cărora puteți sa preparați foarte multe alimente, obținând rezultate excelente datorită faptului că cei 4 elemenți încălzitori împreună cu ventilatorul, vă permit să creați condițiile ideale specifice fiecărui tip de aliment.
Plita aragazului: Este de tipul vitroceramic și conține 4 zone de gătit de două tipuri diferite, și anume zonele de gătit din „Stânga Spate” și „Dreapta Față” au diametrul nominal de 140 mm și puterea maximă de 1200 W, iar zonele de gătit „Stânga Față” și „Dreapta Spate” au diametrul de 180 mm și puterea maximă de 1700 W.

Ca și toate aragazele și acest model de aragaz are inox antiamprentă doar în partea din față a aragazului ( panoul frontal, ușa cuptorului, sertar de depozitare), iar părțile laterale sunt acoperite cu o vopsea care imită inox-ul.

Suprafețele de inox se curăță foarte ușor cu ajutorul apei calde, în care s-a dizolvat detergent de vase, iar această soluție se aplică cu o lavetă moale.
Se comercializează și soluții speciale pentru curățarea suprafețelor din inox, dar rezultate foarte bune se obțin și folosind soluția de apă caldă și detergent de vase.

Un aspect foarte important de care trebuie să țineți cont este acela că suprafețele exterioare ale aragazului nu se curăță cu substanțe abrazive, bureți de sârmă sau acizi, deoarece acestea distrug aceste suprafețe, de altfel pe diverse forumuri sunt mai multe persoane care se plâng de faptul că suprafețele aragazului lor s-a deteriorat după ce l-au curățat cu substanțe abrazive (Cif, Mr. Muscle, Triumf, Xavax, Domestos etc.).

8.9 Total Score
Aragaz cu inox antiamprentă

Design
9
Funcții cuptor
9.5
Performanțe la coacere
9
Accesorii
8.5
Raport Preț/Calitate
9
Curățare și întreținere
8.5
PROS
  • Inox antiamprentă
  • Gătire cu aburi
  • 11 funcții de cuptor
  • Clasa energetică A
  • Indicator de căldură reziduală
  • Sertar de depozitare
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo