Cuptor electric cu camera video integrata si conectare WIFI

In ultimul timp majoritatea producatorilor au implementat pe cuptoarele lor functii cat mai interesante, cu ajutorul carora sa aveti o experienta cat mai buna la gatit.
De exemplu, producatorul suedez Electrolux a implementat pe acest model de cuptor o camera video, cu ajutorul careia puteti sa urmariti procesul de gatire prin intermediul aplicatiei mobile de pe tableta sau telefon mobil, pur si simplu imaginile video inregistrate de camera sunt disponibile in timp real pe telefonul mobil sau tableta, prin intermediul aplicatiei dezvoltata de Electrolux care permite conectarea, controlarea si vizualizarea parametrilor de functionare a cuptorului.

Datorita acestei camere nu mai trebuie sa priviti prin usa cuptorului, pentru a evalua procesul de gatire, astfel incat in timp ce se coace un produs puteti sa va ocupati de alte lucruri.

Camera video cu care este dotata cuptorul este ca si un bonus la multitudinea de functii cu care este dotat cuptorul, de exemplu, functia de gatire automata cu aburi va ajuta sa obtineti intotdeauna cele mai bune rezultate, prin reglarea automata a setarilor si introducerea unei cantitati de aburi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo