Plita mixta gaz inductie

2
plita mixta gaz inductie top
9.1
Plita mixta gaz inductie
Plita mixta gaz inductie
Plita mixta
2 zone gaz
2 zone inductie
Putere marita
Indicator de caldura reziduala
Aprindere electrica

Cu ajutorul acestui model de plita mixta, beneficiezi de avantajele arzatoarelor cu gaz, dar si a celor cu inductie.
Daca se intrerupe alimentarea cu gaz, poti sa continui procesul de gatire pe una dintre cele doua zone cu inductie si invers.
Plita mixta gaz inductie are un aspect placut si este usor de curatat.

Prezentarea generala a plitei mixte gaz inductie

plita mixta gaz inductie4 zone de gatit
Plita mixta este dotata cu 4 zone de gatit, dintre care 2 sunt cu inductie si 2 functioneaza cu gaz.
Stanga Fata: Aceasta zona de gatit este de tipul inductie si are un diametru de 210 mm si o putere nominala de 2300 W, iar cand se activeaza functia Booster se dezvolta o putere de 3300 W.
Stanga Spate: Este o zona de gatit cu inductie si are un diametru de 140 mm, iar puterea nominala este de 1400 W. Functia Booster este disponibila si la aceasta zona de gatit si dezvolta o putere de 2500 W.
Dreapta Fata: 120-220. Acest arzator functioneaza cu gaz si este de tipul „Semi-Rapid”, si dezvolta o putere de 1900 W. Diametrul minim al vasului care poate fi utilizat pe acest arzator este de 120 mm si cel maxim de 220 mm.
Dreapta Spate: Acesta este un arzator de tipul „Rapid” si are o putere de 2700 W, iar vasele care pot fi amplasate pe acest arzator trebuie sa aiba un diametru de minim 180 mm si maxim 260 mm.

Este foarte important sa respectati dimensiunea minima si maxima a vaselor, de exemplu, daca utilizati vase cu diametru mai mare decat cel recomandat de catre producator, exista riscul de deteriorare a sticlei ceramice.

Arzatoarele cu gaz functioneaza cu ambele tipuri de gaze, si anume cu gaz natural (de la retea) si cu gaz lichefiat (de la butelie). Pentru a face trecerea intre cele doua tipuri de gaze trebuie doar sa schimbati injectoarele.

Din fabricatie plita este echipata cu injectoare pentru alimentarea cu gaz natural, iar pentru a alimenta plita cu gaz lichefiat trebuie sa schimbati injectoarele cu cele primite ca si accesoriu.

Cele 2 zone de gatit cu inductie au urmatoarele functii: Booster , Indicator de caldura reziduala, STOP+GO, Incalzire automare, Oprire automata, Protectie copii, Cronometru, Ceas avertizor, Afisaj digital, Control digital, Sistem de control al puterii.

Cele 2 zone de gatit cu gaz au urmatoarele functii: Aprindere integrata, Sistem de siguranta, Gratar din fonta.

curatare plita mixta gaz inductieCuratare plita mixta gaz inductie
Curatarea plitei este un factor important cand se alege un model de plita, iar sticla ceramica, pe care o are aceasta plita de la Electrolux, este neteda, ceea ce inseamna ca se curata foarte usor.
In cazul zonelor de gatit cu inductie plita nu se incalzeste tare, astfel incat murdaria ajunsa pe sticla nu se arde si poate fi stearsa cu usurinta.

date tehnice plita mixtaDate tehnice
Tip: Mixta (Gaz/Inductie);
Putere electrica: 3700 W;
Putere gaz: 4600 W;
Tensiune alimentare: 230 V;
Latime / Adancime: 590 mm / 520 mm;
Cablu de alimentare: 1.1 m.

9.1 Total Score
Plita mixta gaz inductie

Design
9.5
Performante
9
Siguranta
9
Confort
9
Intretinere si curatare
9
Raport pret/calitate
9
PROS
  • Plita mixta
  • 2 zone gaz
  • 2 zone inductie
  • Putere marita
  • Indicator de caldura reziduala
  • Aprindere electrica
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo