Bosch

Bosch este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice, la nivel mondial, fiind cunoscut pentru fiabilitatea produselor sale.
In fiecare an Bosch se situeaza pe pozitii fruntase, in cadrul topurilor cu cele mai bune marci de electrocasnice, alaturi de producatori precum: Miele sau AEG.

Aragazuri Bosch: In Romania oferta de aragazuri Bosch este modesta, si anume sunt disponibile doar 3 modele, 2 mixte si un model cu plita si cuptor electric. Toate cele 3 modele sunt destul de performante, avand cuptorul electric cu urmatoarele caracteristici: Convectie aer 3D, Afisaj digital, Programator electronic, Curatare cu aburi
Plita pe gaz de la ambele modele Bosch au 4 arzatoare, care includ aprindere electrica si siguranta, care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care se stinge flacara.
Plita electrica este de tipul vitroceramica si contine 4 zone de gatire.
Pretul unui aragaz mixt Bosch porneste de la suma de 2000 Lei si ajunge pana la 2500 Lei.
Pretul aragazului electric Bosch este de 3000 Lei.

Cuptoare Bosch: Daca oferta de aragazuri este destul de slaba, nu putem spune acelasi lucru si despre oferta de cuptoare Bosch, care este foarte mare si include peste 50 de modele.
Cele mai slab dotate cuptoare Bosch au un pret de pornire de doar 1200 Lei, iar cele mai scumpe ajung si pana la 10000 Lei.
Pe langa diferentele normale de caracteristici tehnice, din pacate exista o diferenta si de calitate, intre cele mai ieftine cuptoare Bosch si cele care au un pret de pornire de peste 3500 Lei, din acest motiv va recomandam sa nu alegeti cele mai ieftine modele de cuptoare la Bosch.
Cuptoarele electrice Bosch cu adevarat performante au un pret de pornire de 3500 Lei si includ diversi senzori ( senzor de mancare, senzor de umiditate) care controleaza programele automate, pentru a avea rezultate excelente la gatit, de asemenea acestea au si autocuratare pirolitica, cu ajutorul careia intretinerea cuptorului este mult mai usor de facut.

Plite Bosch: Si oferta de plite Bosch este destul de completa, acoperind categoriile: Plite cu hota integrata, Plite cu inductie, Plite cu gaz, Plite vitroceramice.

  • Plite cu gaz: Sunt cele mai ieftine plite aflate in oferta Bosch, iar ca si dotari au aprindere electrica si siguranta la fiecare arzator, pretul lor porneste de la 700 Lei.
  • Plite cu gaz pe sticla: Reprezinta o categorie de plita care elimina principalul dezavantaj al plitelor clasice, si anume greutatea in curatarea plitei. Pretul lor porneste de la 1000 Lei si ajunge pana la 2300 Lei.
  • Plite cu inductie: Daca sunteti in cautarea unor plite incorporabile performante, atunci aceasta este categoria la care trebuie sa acordati atentie. Modelele de baza au un pret de pornire de 1600 Lei si contin functii precum PowerBoost, Control prin atingere, Indicator de caldura reziduala, etc.
    Cele mai performante modele de plite de la Bosch sunt cele din seria 8, care au toate caracteristicile de baza, la care se mai adauga functii precum PerfectFry, PerfectCook, FunctiaAssist, etc.
    Cea mai scumpa plita de al Bosch are un pret de 9000 Lei, si are incorporata si o hota.
AragazElectric.com
Logo