Plită Bosch cu hota integrată

6
Plită Bosch cu hota integrată imagine
9.7
Plită Bosch cu hota integrată
Plită Bosch cu hota integrată
Hotă integrată
Putere Suplimentară
Zone flexibile
Afișaj digital
Protecție copii
Temporizator

Plitele cu hota integrată au devenit din ce în ce mai accesibile ca preț, și anume, dacă la început aceste modele de plită aveau un preț de pornire de peste 10.000 lei acum deja se găsesc și la 6000 lei, fapt pentru care încep să fie achiziționate de cât mai multă lume.

Avantajele unei plite cu hota integrată

amplasare plita cu hota integrataAmplasarea plitei: La o plită normală poziționarea ei într-o bucătărie nu poate fi făcută oriunde, ci doar unde poate fi amplasată și o hotă, iar acest fapt limitează destul de mult zona de poziționare a plitei.
La o plită cu hota integrată nu mai aveți această problemă, astfel încât amplasarea ei în bucătărie poate fi făcută oriunde, chiar și într-o bucătărie cu tavan înclinat precum este cea din imaginea alăturată.
Îmbunătățește aspectul bucătăriei: Persoanele care au o bucătărie de tipul „insulă” vor aprecia foarte mult această plită deoarece prin eliminarea hotei de deasupra plitei se îmbunătățește foarte mult aspectul bucătăriei.
Control automat: Hota din plită este controlată în mod automat de către plită, ceea ce înseamnă că puterea de absorbție este modificată în mod automat în funcție de nivelul de căldură al zonelor de gătit.
Instalare ușoară: Datorită kit-ului de recirculare a aerului instalarea plitei este foarte ușor de făcut, fără a mai fi necesară instalarea sistemului de țevi prin care să se evacueze aerul în afara bucătăriei.
Capacitate mare de evacuare: Motorul hotei asigură o capacitate mare de evacuare a aerului, de exemplu când este setată treapta intensivă capacitatea de evacuare a plitei depășește 600 m3/h. Această capacitate mare de evacuare asigură eliminarea în totalitate a mirosurilor și a aburilor apăruți pe parcursul procesului de gătire.
Curățare ușoară: Părțile detașabile ale hotei fac ca procesul de curățare să fie foarte ușor de făcut. Acestea pot fi curățate chiar și în mașina de spălat vase.
Zgomot redus: Fiind produse premium sunt atent proiectate pentru a asigura un nivel de zgomot cât mai scăzut.

Plită Bosch cu hota integrată

Plită Bosch cu hota integratăUna dintre plitele cu inducție și hotă integrată cu un raport preț-performanțe bun este acest model de la producătorul german Bosch, care are patru zone de gătit cu inducție, iar în partea centrală a plitei este poziționată hota acționată de un motor performant cu puterea de 200 W.
Plita aceasta cu hotă integrată are două moduri de funcționare și anume:
Funcționarea cu aer evacuat: Așa cum îi zice și denumirea în acest mod aerul aspirat de hotă este trecut prin filtrul de grăsimi, după care se elimină în afara bucătăriei prin intermediul unui sistem de evacuare.
Funcționarea cu aer recirculat: În acest caz aerul din bucătărie este trecut prin filtrul de grăsime și cel cu cărbune, după care este trimis înapoi în bucătărie.

Bosch livrează aceasta plită cu hota integrată pentru funcționarea în modul de recirculare a aerului.

Principalele componente ale plitei cu hota integrată

partile componente ale plitei cu hota integrataFiltru metalic pentru grăsimi: Are rolul de a acumula murdăria și resturile de alimente, iar curățarea lui se poate face manual sau în mașina de spălat vase. Pentru a menține eficiența filtrului mecanic este necesară curățarea lui în mod regulat.
Grăsimile se vor acumula în partea inferioară a filtrului, fapt pentru care nu trebuie înclinat când se scoate din interiorul plitei.
Filtru de carbon activ: Se utilizează în modul de recirculare a aerului și are rolul de a absorbi mirosurile. Datorită faptului că filtrul de carbon nu poate fi curățat sau regenerat este necesară înlocuirea lui cu unul nou, în caz contrar după un timp mirosurile vor fi recirculate în interiorul bucătăriei.
Plita cu inducție: În stânga și în dreapta hotei sunt poziționate câte două zone de gătit.
Panoul de comandă: Permite setarea modului de funcționare al plitei.
Recipient de preaplin: Are rolul de a acumula lichidele care ajung în interiorul plitei.

Principalele caracteristici ale hotei integrate în plită

principalele caracteristici ale plitei integrateHotă foarte performantă: Aceasta a fost special proiectată pentru a avea un consum redus de energie electrică, performanțe ridicate și un zgomot redus.
11 trepte de putere: Bosch a dotat hota integrată în plită cu 11 trepte de putere dintre care două sunt de tipul Boost, care asigură o capacitate mărită de absorbție. Treptele de putere a hotei sunt controlate electronic și pornesc în mod automat când este folosită o zonă de gătit, Funcția de oprire întârziată asigură funcționarea hotei chiar și după ce procesul de gătire s-a terminat asigurând astfel eliminarea în totalitate a mirosurilor din bucătărie.
Curățare ușoară: Toate componentele hotei sunt ușor de curățat chiar și în mașina de spălat vase.
Capacitate mare de colectare a lichidelor: Colectarea lichidelor care ajung în interiorul hotei este efectuată de către o unitate colectoare cu o capacitate de 200 ml și o unitate colectoare de siguranță cu o capacitate de 700 ml, ceea ce înseamnă că aceste unități sunt capabile să colecteze în total 900 ml de lichide care ajung în mod accidental în interiorul hotei.
Capacitate mare de evacuare: Treapta minimă de evacuare are o capacitate de evacuare de 154 m3/h și cea maximă de 500 m3/h, iar activarea funcției Boost ridică capacitatea de evacuare până la 613 m3/h.
Capacitate mare de filtrare: Suprafața de filtrare mare face ca filtrele interne să fie capabile să reducă în mod considerabil mirosurile. Bosch declară o durată de viață a filtrului de cărbune de 360 de ore de gătit.
Nivel de zgomot redus: Nivelul minim și maxim al hotei este de 42 dB respectiv 69 dB.
Clasa de eficiență pentru filtrarea grăsimilor: B
Clasa de eficiență energetică: B
Clasa de eficiență la ventilare: B

Date tehnice plită cu hotă integrată

date tehnice plita cu hota integrata

• Tip: Plită cu inducție
• Zone de gătit: 4
• Hotă: Integrată în plită
• Putere electrică: 7400 W
• Tensiunea nominală: 220–240V
• Greutate: 24.4 kg

• Cablu de alimentare: 110 cm
• Culoare: Negru
• Lățime: 710 mm
• Adâncime: 522 mm
• Înălțime: 223 mm

9.7 Total Score
Plită Bosch cu hota integrată

Design
10
Confort
10
Protecție și siguranță
10
Consum energetic
9.5
Raport Preț/Calitate
9
Curățare și întreținere
9.5
PROS
  • Hotă integrată
  • Putere Suplimentară
  • Zone flexibile
  • Afișaj digital
  • Protecție copii
  • Temporizator
User Rating: Be the first one!
1 Comment
  1. Buna seara se pot conecta țevile de la hota intr-o țeava de 110?

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo