Plita pe gaz Bosch cu arzator WOK si aprindere electrica

0
Plita pe gaz Bosch cu arzator WOK si aprindere electrica
8.5
Plita pe gaz Bosch cu arzator WOK si aprindere electrica
Plita pe gaz Bosch cu arzator WOK si aprindere electrica
Arzator WOK
Aprindere electrica
Siguranta la fiecare arzator
Gratar din fonta
Gaz natural / Gaz butelie
Raport bun pret/performante

Bosch este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, avand o reputatie foarte buna in randul utilizatorilor de produse Bosch.
Oferta de electrocasnice de la Bosch contine si multe modele de plite pe gaz, iar preturile lor pornesc de la 700 Lei si ajunga pana la 2200 Lei.
Plita pe gaz de la Bosch care are un raport pret-performante bun este acest model, cu 4 arzatoare, din care unul este de tipul WOK, iar suprafata plitei este realizata din otel inoxidabil.

Prezentarea generala a plitei pe gaz Bosch

prezentare generala plita bosch● 4 arzatoare pe gaz

  • Stanga Fata: Arzator normal cu puterea nominala de 1750 W, iar vasele utilizate pe acest arzator trebuie sa aiba un diametru minim-maxim de: 14 – 22 cm.
  • Stanga Spate: Si acest arzator este tot de tipul normal, avand o putere nominala de 1750 W, iar diametrul minim – maxim al vaselor utilizate trebuie sa fie de: 14 – 22 cm.
  • Dreapta Fata: Arzatorul amplasat pe aceasta pozitie este cel mai mic, dintre toate arzatoarele plitei. Acest arzator este de tipul economic, avand o putere nominala de 1000 W, iar diametrul minim – maxim al vaselor folosite trebuie sa fie de 12 – 16 cm.
  • Dreapta Spate: Acest arzator este unul special, si anume este de tipul WOK, ceea ce insemna ca dezvolta o putere mare, in comparatie cu celelalte arzatoare.

Puterea nominala a arzatorului WOK este de 3300 W, iar diametrul minim – maxim al vaselor care pot fi utilizate pe acest arzator este de: 22 – 30 cm.
Dupa cum vedeti, pe fiecare arzator se pot folosi vase cu un anumit diametru minim, din aceasta cauza daca doriti sa folositi vase cu diametrul mai mic de 12 cm trebuie sa folositi suportul pentru espressor.

● Aprindere electrica

Plita pe gaz de la Bosch cu cel mai bun raport pret-performante are aprindere electrica automata, care face ca arzatorul sa se aprinda printr-o simpla apasare si invartire de buton.
Pe panoul de comanda al plitei sunt amplasate 4 butoane, fiecare dintre acestea comanda o anumita zona de gatit, iar pentru a aprinde arzatorul dorit trebuie doar sa identificati butonul care comanda acel arzator, si sa-l apasati rotindu-l in acelasi timp pana in dreptul treptei de putere cea mai mare, dupa ce arzatorul s-a aprins, puteti sa selectati treapta de putere dorita.
Aprindearea electrica nu este independenta, si anume cand se apasa un buton de comanda, se poate observa generarea unei scantei la toate arzatoarele, acest lucru este perfect normal si nu trebuie sa va faceti griji.

● Siguranta pentru supravegherea flacarii

Ca si masura de siguranta, fiecare arzator este dotat cu o siguranta care are rolul de a opri alimentarea cu gaz, in cazul in care flacara de la arzator se stinge.
Din cauza acestui sistem de siguranta trebuie ca la fiecare aprindere a arzatorului sa se mentina apasat butonul de comanda, pentru un timp de 4 secunde.

● Gratar din fonta

Dintre toate tipurile de gratare care se monteaza pe plitele pe gaz, cele mai bune sunt cele din fonta, care asigura o stabilitate foarte buna a vaselor, eliminandu-se astfel riscul alunecarii vaselor de pe arzator.

gratar din fonta

● Functionare cu gaz de la butelie

Aceasta plita pe gaz de la Bosch functioneaza si cu gaz de la butelie, pentru acest lucru trebuie doar sa inlocuiti duzele arzatoarelor cu cele primite ca si accesorii cand ati achizitionat plita.
Din fabrica duzele montate la fiecare arzator sunt pentru alimentarea cu gaz de la reteaua electrica.

● Curatare si intretinere

Pentru curatarea plitei va recomandam sa folositi apa calda, in care se dizolva detergent lichid de vase. Dupa fiecare utilizare trebuie efectuata curatarea plitei, in caz contrar exista riscul ca resturile ajunse pe plita sa se intareasca, astfel incat indepartarea lor va fi mai dificila de facut.
Gratarul din fonta se curata doar manual, spalarea lui in masina de spalat vase risca sa il deterioreze.
Suprafata plitei este realizata din otel inoxidabil, care poate fi deteriorata in cazul in care se utilizeaza pentru curatare solutii acide sau bureti din sarma.

8.5 Total Score
Plita pe gaz Bosch cu arzator WOK si aprindere electrica

Design
8.5
Protectie si siguranta
8
Raport pret / performante
9
Curatare si intretinere
8.5
PROS
  • Arzator WOK
  • Aprindere electrica
  • Siguranta la fiecare arzator
  • Gratar din fonta
  • Gaz natural / Gaz butelie
  • Raport bun pret/performante
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Lasă un comentariu

AragazElectric.com
Enable registration in settings - general