Cuptor Bosch cu recenzii, păreri, review-uri pozitive

0
Cuptor Bosch cu recenzii, păreri, review-uri pozitive imagine
9
Cuptor Bosch cu recenzii, păreri, review-uri pozitive
Cuptor Bosch cu recenzii, păreri, review-uri pozitive
Review-uri pozitive
Autocurățare EcoClean
Butoane retractabile
Programator electronic
Afișaj digital
Ventilator de răcire

Achiziția unui aparat electrocasnic, în cazul de față a unui cuptor electric este influențată și de recenziile sau experiențele celor care au achiziționat acel aparat.
Din păcate se întâmplă ca de multe ori un cuptor ieftin să aibă recenzii, păreri sau review-uri negative datorită lipsei unor anumite funcționalități sau accesorii care sunt implementate pe cuptoare mai scumpe.
De exemplu sunt unele persoane care oferă review-uri negative cuptorului electric ieftin pe care l-au achiziționat datorită faptului că ușa se încălzește tare în timpul procesului de gătire. Aceste experiențe negative în utilizarea cuptorului pot fi foarte ușor evitate prin simpla studiere a specificațiilor tehnice ale acestuia.
În cazul de mai sus putem spune că încălzirea mai tare a ușii cuptorului poate fi anticipată din studierea specificațiilor cuptorului și anume, dacă aparatul nu este dotat cu un ventilator de răcire și ușa nu are panouri de sticlă de tipul Low-E atunci ușa cuptorului se va încălzi mai tare, dar acest lucru nu înseamnă că aparatul nu corespunde legislației actuale din România.

Magazinele online oferă posibilitatea utilizatorilor să lase review-uri la produsele achiziționate, dar din păcate nu la toate se poate observa dacă acea persoană chiar a achiziționat acel produs așa că vă sfătuim să țineți cont doar de review-urile de pe magazinele unde apare în dreptul utilizatorului textul „Achiziție Verificată”.

Datorită performanțelor, aspectului și funcționalităților cuptoarele mai scumpe (Bosch, Electrolux, Miele, AEG, Neff, Siemens etc.) au review-uri pozitive de la majoritatea utilizatorilor, pe când cuptoarele de la mărcile de buget (Arctic, Hansa, Zanussi etc.) nu se bucură de același privilegiu.

Cuptor Bosch cu recenzii, păreri, review-uri pozitiveCuptor Bosch cu recenzii, păreri, review-uri pozitive

Datorită faptului că produsele Bosch sunt mai scumpe face ca și reputația produselor acestei mărci să fie foarte bună în rândul utilizatorilor, aceștia apreciind faptul că materialele utilizate pentru construcția aparatelor sunt de calitate și nu lasă impresia de efectuarea unor reduceri de costuri prin renunțarea la calitate.
Cuptoarele Bosch au o reputație foarte bună și din acest motiv multe persoane achiziționează un cuptor de la acest producător.
Un cuptor Bosch cu recenzii, păreri și review-uri pozitive este acest model care are un preț de achiziție de puțin peste 1500 lei.

Dintre recenziile oferite de persoanele care au achiziționat acest cuptor prezentăm: „Un cuptor fenomenal”, „Materiale de calitate”, „Foarte elegant”, „Coace foarte bine”, „Arată bine”, „Recomand”, „Foarte mulțumit”.

De ce să alegi și tu acest cuptor Bosch cu recenzii pozitive?

 1. 9 Funcții de cuptor: Performanțele de coacere a acestui cuptor Bosch sunt foarte bune, iar cu ajutorul celor 7 funcții de coacere reușiți să creați condițiile ideale de coacere cerute de multe tipuri de alimente.
  Funcția de cuptor „Convecție aer 3D” este într-adevăr specială datorită faptului că permite obținerea rezultatelor perfecte prin distribuirea uniformă a căldurii în întreg cuptorul, evitându-se astfel coacerea neuniformă a preparatului.
  Pe lângă cele 7 funcții de cuptor acest aparat de la Bosch are și două funcții suplimentare „Încălzire Rapidă” și „Iluminare cuptor”.
 2. Autocurățare EcoClean: Peretele posterior al cuptorului este acoperit cu un email poros care descompune murdăria ajunsă pe el fără a mai fi necesară intervenția utilizatorului.
 3. Butoane retractabile: Pe panoul de comandă al cuptorului sunt poziționate două butoane de tipul retractabil, fapt care ușurează foarte mult procesul de curățare al cuptorului.
 4. Suporturi telescopice: Acestea ușurează foarte mult manipularea accesoriilor dovedindu-se utile mai ales când se dorește manipularea accesoriilor fierbinți.
 5. Afișaj digital: În partea centrală a panoului de comandă este amplasat un afișaj digital cu ajutorul căruia se poate urmări starea procesului de gătire.
 6. Programator electronic: Permite controlul procesului de gătire prin setarea duratei de funcționare precum și a orei la care să înceapă și să se termine acesta.
 7. Clasa energetică A: Consumul de energie electrică este un factor determinant în alegerea modelului de cuptor, iar consumul acestui aparat Bosch este destul de mic și anume 0.81 kWh/ciclu în funcția de gătire cu ventilator și de 0.97 kWh/ciclu în funcția de gătire tradițională.
 8. Cuptor cu volum XXL: Volumul util al cuptorului este de 71 litri fapt ce permite prepararea cu ușurință a alimentelor mai voluminoase.
 9. Temperatura reglabilă: Intervalul în care se poate regla temperatura din interiorul cuptorului este de 50°C–275°C.
 10. Iluminare interioară cu halogen: În comparație cu un bec clasic cu filament cel cu halogen produce mai multă lumină asigurând astfel o iluminare mai bună a interiorului cuptorului.
 11. Sistem de protecție copii: Permite blocarea panoului de comandă astfel încât copiii nu vor putea modifica setările acestuia.
 12. Ventilator de răcire: Suprafețele exterioare ale cuptorului sunt menținute reci de acest ventilator care pornește în mod independent, neputând fi pornit sau oprit de către utilizator.
 13. Mâner din inox: Oferă o senzație de calitate cuptorului.
 14. Accesorii: Împreună cu aparatul sunt livrate două accesorii și anume o tavă universală și un grătar de sârmă.
 15. Protecție la supraîncălzire: Cuptorul este dotat cu un termostat de protecție care decuplează alimentarea în cazul în care temperatura din interior depășește valoarea maximă admisă.
 16. Ușă demontabilă: Ajută foarte mult la procesul de curățare al cuptorului.
 17. Panouri de sticlă demontabile: Curățarea panourilor de sticlă se face mult mai ușor datorită faptului că pot fi scoase din locașul lor.

date tehniceDate tehnice
• Tip: Cuptor electric încorporabil
• Funcții de cuptor: 9
• Putere maximă: 3400 W
• Tensiunea nominală: 220–240V
• Culoare: Negru
• Volum util: 71 litri
• Temperatură cuptor: 50°C–275°C
• Cablu de alimentare: Da (1.2 m)
• Clasa energetică: A
• Înălțime: 595 mm
• Lățime: 594 mm
• Adâncime: 548 mm

9 Total Score
Cuptor Bosch cu recenzii, păreri, review-uri pozitive

Performanțe la gătit
9
Aspect și design
9
Accesorii incluse
8.5
Eficiență energetică
9
Siguranță în exploatare
9.5
Curățare și întreținere
9
PROS
 • Review-uri pozitive
 • Autocurățare EcoClean
 • Butoane retractabile
 • Programator electronic
 • Afișaj digital
 • Ventilator de răcire
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo