Cuptoare Bosch Seria 8

1
cuptor bosch seria 8 imagine
9.8
Cuptoare Bosch Seria 8
Cuptoare Bosch Seria 8
Gătire cu aburi
Programe automate
Afișaj digital
Autocurățare pirolitică
Termometru de carne
Senzor de umiditate

Cuptoarele Bosch Seria 8 sunt cele mai performante din oferta producătorului german Bosch având implementate cele mai avansate funcții de gătire disponibile în acest moment.

Ce funcții sunt implementate pe cuptoarele Bosch Seria 8?

În acest moment din Seria 8 de cuptoare Bosch fac parte 13 modele la care găsim următoarele funcții implementate:
Gătire cu aburi: Pentru obținerea de preparate crocante.
Programe automate: În funcție de tipul de preparat selectat de utilizator cuptorul va selecta în mod automat modul de gătire, temperatura și durata.
Afișaj digital: Pe lângă text acesta mai conține și imagini sugestive pentru a fi mai ușor de utilizat.
Autocurățare EcoClean: Pereții cuptorului se curăță singuri fără a mai fi necesară intervenția utilizatorului.
Iluminare cu LED: Puteți vizualiza cu ușurință evoluția procesului de gătire fără a mai fi necesară deschiderea ușii.
Închidere/Deschidere delicată a ușii: Ușa cuptorului se închide și deschide fără a produce zgomot.
Autocurățare pirolitică: Unele modele din această Serie 8 au implementată funcția de autocurățare pirolitcă ce transformă în cenușă murdăria din cuptor.
Funcție cu microunde: Două modele de cuptoare din Seria 8 sunt dotate și cu o funcție de microunde astfel încât decongelarea șî încălzirea alimentelor se face mult mai repede.
PerfectBake: Utilizează un senzor de oxigen care măsoară umiditatea din interiorul cuptorului reușind astfel să determine momentul exact când prăjiturile sunt coapte.
Termometru de carne: Permite măsurarea temperaturii din interiorul cărnii și decuplarea procesului de gătire exact când dorește utilizatorul astfel încât acesta poate prepara cu ușurință carnea În Sânge, Mediu sau Bine Făcut.
Convecție aer 4D: Permite coacerea simultană pe 4 niveluri sau coacerea pe oricare nivel rezultatul fiind același.
Comunicare cu telefonul mobil: Comanda cuptorului se poate face cu ajutorul funcției Home Connect care permite controlul cuptorului de la distanță.

Acestea sunt principalele funcții disponibile pe modele de cuptoare Bosch Seria 8 care vă vor ajuta să vă duceți experiența culinară la un alt nivel.

Dezavantajele cuptoarelor Bosch Seria 8

Cuptoare Bosch din Seria 8 au un mare dezavantaj și anume prețul foarte mare. Acest model  este cel mai ieftin din Seria 8 și are un preț de aproape 4000 lei, iar cel mai scump cuptor din Seria 8 este acest model care are un preț de achiziție de aproape 8000 lei.
După cum puteți vedea prețul cuptoarelor din aceeași Serie 8 variază destul de mult și din acest motiv sfatul nostru este să vă definiți cu exactitate ce nevoi aveți deoarece pentru utilizarea zilnică este de ajuns și un cuptor mai ieftin, dar dacă doriți să vă duceți experiența culinară la un alt nivel atunci cu siguranță aveți nevoie de un cuptor Bosch Seria 8.

cuptor bosch seria 8Recomandare cuptor Bosch Seria 8

Din păcate cuptoarele cele mai ieftine din Seria 8 nu au raport preț-performanțe foarte bun, iar așteptările unei persoane care achiziționează un cuptor Bosch din Seria 8 sunt destul de mari și din acest motiv recomandarea noastră este acest model care are un preț destul de mare, dar funcțiile pe care le are cu siguranță vă vor ajuta să aveți rezultate excelente la gătirea preparatelor favorite.
În continuare vă prezentăm câteva funcții pe care le are cuptorul recomandat de noi.

gatitul cu aburiGătirea cu aburi

Gătirea cu aburi este cea mai sănătoasă metodă de preparare a alimentelor deoarece vitaminele și mineralele sunt păstrate în interiorul alimentelor.
Cuptorul acesta de la Bosch are în componența sa un generator de aburi care permite adaosul de aburi în timpul procesului de gătire astfel încât preparatul pe care îl gătiți va avea următoarele calități:

  • Volumul preparatului se reduce foarte puțin
  • Preparatul are o crustă crocantă
  • Interiorul rămâne fraged și zemos
  • Suprafața exterioară devine lucioasă

Dacă vă place să preparați aluatul atunci cu siguranță veți aprecia funcția dospire care face ca aluatul să nu se usuce la exterior și în același timp să crească mult mai repede.

autocuratare piroliticaAutocurățare pirolitică

În general curățarea cuptorului este un proces care necesită timp și energie din partea utilizatorului dar la acest model de cuptor datorită funcției de autocurățare intervenția utilizatorului nu necesită depunerea unui efort ci pur și simplu se selectează treapta de curățare și se lasă cuptorul să funcționeze. La finalul procesului utilizatorul trebuie doar să șteargă cenușa de pe panoul inferior.

perfectbakePerfectBake

Este denumirea funcției care se folosește de un senzor de oxigen pentru a măsura nivelul umidității din cuptor și în funcție de valorile măsurate ajustează temperatura și durata procesului de gătire pentru a obține rezultate perfecte.
Cu ajutorul acestui senzor prăjiturile dumneavoastră nu vor fi arse deoarece cuptorul va decupla în mod automat procesul de gătire când umiditatea a scăzut sub un anumit nivel.

senzor de mancareSenzor de mâncare

Vă permite să preparați carnea exact cum doriți și anume: În Sânge, Mediu sau Bine Făcut. Senzorul de mâncare măsoară temperatura din interiorul cărnii și când valoarea temperaturii setate corespunde cu valoarea temperaturii măsurate se oprește procesul de gătire emițându-se un semnal acustic prin care se anunță utilizatorul că mâncarea este gata preparată.

functia assistFuncția Assist

Aceasta este o funcție specială a acestui cuptor din Seria 8 și permite prepararea celor mai diverse mâncăruri fără ca însă utilizatorul să trebuiască să efectueze setările de gătire ci pur și simplu alege din meniu preparatul pe care dorește să îl gătească, iar cuptorul va efectua toate setările de funcționare (modul de încălzire, timpul de funcționare și durata) pentru a obține rezultate excelente.

home connectHome Connect

Aplicația Home Connect facilitează controlul cuptorului cu ajutorul telefonului mobil astfel încât puteți porni sau opri cuptorul de la distanță.
Din aplicația Home Connect este posibilă selectarea unei rețete, iar pe baza acesteia cuptorul Bosch va seta în mod automat modul de încălzire, durata și temperatura pentru a obține rezultate perfecte.
Datorită aplicației Home Connect nu mai trebuie să stați în preajma cuptorului când gătiți, aplicația vă trimite atenționări pe telefonul mobil cu privire la starea procesului de gătire.

functie 4dCoacere pe 4 niveluri

Bosch a dezvoltat un ventilator care se rotește în ambele sensuri la anumite intervale de timp fapt care ajută la distribuirea uniformă a căldurii în întreg cuptorul astfel încât se pot coace simultan pe 4 niveluri sau tava poate fi amplasată pe oricare nivel și rezultatul va fi la fel.
Acestea sunt principalele funcții ale cuptorului Bosch Seria 8 recomandat de noi și care sperăm să vă ajute când vă achiziționați cuptorul electric încorporabil.

9.8 Total Score
Recomandare cuptor Bosch Seria 8

Performanțe la gătit
10
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
9.5
Eficiență energetică
9.5
Siguranță în exploatare
10
Curățare și întreținere
10
PROS
  • Gătire cu aburi
  • Programe automate
  • Afișaj digital
  • Autocurățare pirolitică
  • Termometru de carne
  • Senzor de umiditate
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo