Plita cu inductie alba

0
plita cu inductie alba imagine
9.3
Plita cu inductie alba
Plita cu inductie alba
Culoare albă
Putere suplimentară
Zonă dublă
Protecție copii
Afișaj digital
Timer

Culoarea plitei este un factor determinant când se alege un model sau altul, iar pe lângă culorile obișnuite de negru și argintiu există posibilitatea de a achiziționa și plite de culoare albă care se încadrează perfect într-o bucătărie modernă în care culoarea de bază este aceasta. Dacă am ține cont doar de aspectul plitei atunci aceasta ar intra în topul plitelor cu inducție.

Plită cu inducție de culoare albă

plita cu inductie albaPlita cu inducție albă este doar o nișă mică din întreaga ofertă de plite, și din acest motiv în oferta unui producător nu se găsesc foarte multe plite de culoarea albă. Spre exemplu, de la producătorul german Bosch singura plită cu inducție de culoare albă este acest model cu patru zone de gătit și o putere totală de 7400 W.
Aspectul acestui model de plită albă este unul modern fapt pentru care devine principalul punct de atracție din bucătărie.
După cum se poate observa și în imaginea alăturată această plita cu inducție albă are marcate patru zone de gătit dintre care una este de tipul dublu, ceea ce înseamnă că este posibilă transformarea ei într-o zonă de gătit ovală.

Prezentarea detaliată a plitei cu inducție de culoare albă

prezentarea zoneid e gatit la plita de culoare albaCele patru marcaje poziționate pe această plită de culoare albă reprezintă de fapt zonele de gătit cu următoarele caracteristici tehnice:

A: Este o zonă de gătit cu diametrul de 180 mm și o putere de 1800 W, iar când se activează funcția PowerBoost se dezvoltă o putere de 3100 W.

B: Este o zonă de gătit mai specială și anume sunt de fapt două zone într-una singură. Această zonă extinsă este formată dintr-o zonă de gătit de 180 mm cu puterea de 1800 W / 3100 W și una ovală de 280 mm care are o putere nominală de 2000 W, iar activarea funcției PowerBoost face ca aceasta să dezvolte 3700 W.

C: Cea mai mică zonă de gătit are un diametru de 145 mm și o putere nominală de 1400 W, iar puterea maximă este de 2200 W.

D: A patra zonă de gătit are diametrul de 210 mm și puterea nominală de 2200 W, iar cea maximă este de 3700 W.

Principalele funcții ale plitei cu inductie de culoare albă

principalele functii ale plitei albeO plită cu inducție nu trebuie doar să arate foarte bine pentru a se încadra perfect într-o bucătărie modernă ci trebuie să aibă și performanțe ridicate la gătire, iar acest model de plită cu inducție de la Bosch îndeplinește ambele criterii și anume, arată foarte bine și are performanțe ridicate.

Putere Suplimentară: Are rolul de a dezvolta o putere mărită pentru o perioadă de câteva minute astfel încât încălzirea uleiului sau a apei să se facă într-un timp scurt.

Timer: Permite controlul individual al celor patru zone de gătire, iar la expirarea timpului setat se emite un semnal acustic și se decuplează zona de gătit.

Protecție copii: Blochează panoul de comandă astfel încât copiii să nu poată porni în mod accidental plita.

Protecție la ștergere: În cazul în care ajung lichide pe suprafața plitei curățarea lor se poate face fără a fi necesară oprirea din funcționare a zonelor de gătit.

Managementul puterii: În funcție de capacitatea rețelei electrice se poate seta o putere maximă pe care o poate absorbi plita.

Date tehnice plită cu inducție de culoare albă

date tehnice plita cu timer

• Tip: Plită electrică cu inducție
• Zone de gătit: 4
• Puterea electrică: 7400 W
• Tensiunea nominală: 220 – 240 V
• Lățime: 606 mm
• Adâncime: 527 mm

• Culoare: Alb
• Afișaj: Electronic
• Cablu de alimentare: 110 cm

9.3 Total Score
Plita cu inductie alba

Design
9.5
Confort
9
Protecție și siguranță
9.5
Consum energetic
9.5
Raport Preț/Calitate
9
Curățare și întreținere
9.5
PROS
  • Culoare albă
  • Putere suplimentară
  • Zonă dublă
  • Protecție copii
  • Afișaj digital
  • Timer
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo