Cuptor Bosch cu tehnologia Convecție aer 4D

0
Cuptor Bosch cu tehnologia Convecție aer 4D imagine
9.7
Cuptor Bosch cu tehnologia Convecție aer 4D
Cuptor Bosch cu tehnologia Convecție aer 4D
Convecție aer 4D
10 Programe automate
Afișaj digital
Autocurățare pirolitică
Ușă cu închidere delicată
Clasa energetică A+

Ce este Convecție aer 4D?

Convecție aer 4D este tehnologia dezvoltată de Bosch care distribuie uniform căldură pe toate nivelurile din cuptor. Acest lucru înseamnă că indiferent pe ce nivel veți amplasa mâncarea rezultatul la gătit va fi același, astfel încât nu mai trebuie să vă gândiți dacă nivelul selectat este bun pentru tipul de mâncare pe care îl pregătiți.
Pe lângă posibilitatea de a amplasa preparatul pe orice nivel mai există și posibilitatea de a găti simultan pe patru niveluri.

Cum funcționează tehnologia Convecție aer 4D?

Paleta ventilatorului din cuptor este special concepută pentru a funcționa în ambele sensuri de rotație, iar tehnologia Convecție aer 4D utilizează această facilitate pentru a modifica direcția de rotație a ventilatorului, acest lucru asigură o distribuție uniformă a căldurii în cuptor.

Merită achiziționat un cuptor cu tehnologia Convecție aer 4D?

Răspunsul la această întrebare depinde de ceea ce preparați. De exemplu, dacă obișnuiți să coaceți pe un singur nivel atunci nu aveți nevoie de un cuptor capabil să coacă simultan pe 4 niveluri, în schimb dacă obișnuiți să coaceți simultan pe mai multe niveluri (pizza, prăjiturele, biscuiți) atunci cu siguranță veți aprecia această funcție care vă permite coacerea simultană pe 4 niveluri.

Cuptor Bosch cu tehnologia Convecție aer 4DRecomandare cuptor cu Convecție aer 4D

Tehnologia Convecție aer 4D nu este introdusă pe toate cuptoarele Bosch ci doar pe cele din Seria 8.
Un cuptor de la Bosch dotat cu tehnologia Convecție aer 4D este acest model  cu 13 funcții de cuptor și care se curăță fără eforturi din partea utilizatorului datorită funcției de autocurățare pirolitică ce transformă murdăria de pe pereții cuptorului în cenușă, pe care utilizatorul o curăță cu o lavetă moale la finalul procesului de curățare.
10 programe automate: Pe lângă funcțiile clasice de gătire acest model de cuptor de la Bosch este dotat și cu 10 programe automate care efectuează toate setările în funcție de tipul de preparat selectat.
Autocurățare pirolitică: Este cel mai eficient mod de a curăța interiorul cuptorului cu eforturi minime din partea utilizatorului. În funcție de gradul de murdărie al cuptorului aveți opțiunea să selectați unul dintre cele 3 programe de curățare. Programul „Intensiv” se alege când interiorul aparatului este foarte murdar, iar durata de funcționare a aparatului este de 2 ore.
Convecție aer 4D: Preparatele se vor coace la fel indiferent de nivelul pe care veți amplasa tava, iar dacă doriți să coaceți simultan o puteți face până la 4 niveluri.
Încălzire Rapidă automată: Este o funcție de cuptor care încălzește cuptorul mult mai rapid decât o funcție normală de cuptor.
Iluminare cuptor: Iluminarea cuptorului se face cu ajutorul unui bec cu halogen care se aprinde când se activează un mod de gătire sau când se deschide ușa cuptorului.
Ventilator de răcire: Ușa cuptorului este menținută rece chiar și când interiorul cuptorului este fierbinte, iar acest lucru este posibil datorită ventilatorului de răcire.
Programator electronic: Funcționarea cuptorului se controlează prin intermediul programatorului electronic astfel încât va porni și se va opri din funcționare exact când doriți dumneavoastră.
Indicator de căldură reziduală: Dacă cuptorul este fierbinte pe afișajul cuptorului apare o linie inelară care pe măsură ce temperatura scade devine mai întunecată.
Protecție copii: Această funcție de siguranță permite blocarea panoului de comandă astfel încât copiii nu vor putea să pornească cuptorul.
Clasa energetică A+: Consumul de energie electrică a cuptorului este destul de mic și anume în funcția cu ventilator are un consum de doar 0.69 kWh/ciclu valoare care îl încadrează în clasa energetică A+.

9.7 Total Score
Cuptor Bosch cu tehnologia Convecție aer 4D

Performanțe la gătit
10
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
9
Eficiență energetică
9.5
Siguranță în exploatare
10
Curățare și întreținere
10
PROS
  • Convecție aer 4D
  • 10 Programe automate
  • Afișaj digital
  • Autocurățare pirolitică
  • Ușă cu închidere delicată
  • Clasa energetică A+
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo