Cuptor electric complet negru inclusiv mânerul

0
Cuptor electric complet negru inclusiv mânerul imagine
9
Cuptor electric complet negru inclusiv mânerul
Cuptor electric complet negru inclusiv mânerul
Design atractiv
Negru complet
Afișaj digital
Autocurățare EcoClean
10 Functii de cuptor
Ventilator de răcire

Multe persoane aflate în căutarea unui cuptor de culoare neagră se lovesc de faptul că acesta nu este complet negru ci are unele inserții argintii sau mânerul este argintiu, ceea ce reprezintă de fapt un compromis datorită faptului că persoanele care doresc să achiziționeze un cuptor negru doresc ca acesta să fie complet negru, fără inserții de alte culoare.

Cuptor electric complet negru inclusiv mânerulCuptor electric complet negru

Dacă sunteți în căutarea unui cuptor electric negru cu performanțe foarte bune atunci vă recomandăm acest model de la Bosch care este construit din materiale de bună calitate, astfel încât din punct de vedere al aspectului îi lasă utilizatorului impresia de un cuptor premium la preț de cuptor mediu.
Un cuptor nu trebuie doar să aibă un design modern și să coacă bine, ci trebuie să poată fi curățat ușor, iar acest model de cuptor electric negru excelează la acest capitol datorită faptului că 4 din cei 5 pereți ai cuptorului sunt acoperiți cu un strat special EcoClean care descompune toată murdăria depusă în timpul procesului de gătire.

10 functii de cuptor10 funcții de cuptor

Pe panoul de comandă al cuptorului este amplasat selectorul de funcții care este înconjurat de simbolurile celor 10 funcții de cuptor.
Simbolurile funcțiilor de cuptor sunt foarte vizibile datorită contrastului dintre culoarea albă a simbolurilor și culoarea neagră a panoului de comandă.
Dintre cele 10 funcții de cuptor doar 7 sunt folosite pentru prepararea alimentelor, celelalte 3 funcții având alt rol.

7 funcții de gătire: Cu ajutorul celor 7 moduri de gătire cu siguranță veți avea rezultate excelente la gătit datorită faptului că acestea vă permit crearea condițiilor ideale necesare pentru fiecare tip de mâncare, iar dacă doriți să preparați mai multe alimente simultan cu acest cuptor de culoare neagră este posibil datorită funcției „Convecție aer fierbinte 3D”. Celelalte moduri de gătire sunt: Convecție de aer (delicată), Pizza, Încălzire Inferioară, Grill suprafață mare, Grill cu convecție aer, Încălzire Inferioară + Superioară.

3 funcții suplimentare: Încălzire Rapidă, Iluminatul interior, Autocurățare EcoClean.

selectorul de temperaturaSelectorul de temperatură

Temperatura din interiorul cuptorului se poate seta în intervalul 50°C–275°C cu ajutorul butonului amplasat pe panoul de comandă.
Pentru a ajuta utilizatorul în selectarea temperaturii pe panoul de comandă sunt amplasate în jurul selectorului valori din 50 în 50 de grade Celsius și anume 50°C, 100°C, 150°C, 200°C, 250°C, iar treapta III de căldură reprezintă 275°C.
Deasupra selectorului de temperatură este amplasat un indicator de temperatură care se aprinde când elemenții încălzitori funcționează și se stinge când aceștia nu funcționează.
Datorită faptului că controlul temperaturii este de tipul mecanic și inerția termică are o influență majoră se poate observa o mică diferență între temperatura din cuptor și cea de pe buton.

afisaj digitalAfișaj digital

Contrastul dintre culoarea neagră a panoului de comandă și afișajul de culoare roșie îi oferă cuptorului un aspect modern și permite vizualizarea cu ușurință a funcționării cuptorului.
Cele 3 simboluri de sub afișajul digital sunt de tipul tactil ceea ce înseamnă că pentru a selecta o funcție trebuie doar atinse simbolurile fără a fi necesară apăsarea lor.

5 niveluri de coacere5 niveluri de coacere

Interiorul cuptorului dispune de 5 niveluri de coacere care permit amplasarea mâncărurilor exact în poziția necesară pentru a obține rezultate excelente.
Numărarea nivelurilor se face pornind din partea de jos înspre sus și anume nivelul 1 este poziționat în partea de jos, iar nivelul 5 este poziționat în partea superioară.
La acest model de cuptor pe un nivel de coacere este amplasat un suport telescopic care permite manipularea accesoriilor în deplină siguranță.

accesoriile cuptoruluiAccesoriile cuptorului

Bosch furnizează împreună cu acest cuptor negru două accesorii care să vă ajute la prepararea mâncărurilor favorite.
Grătar de sârmă: Se utilizează pentru prepararea la grill a bucăților de carne sau ca și suport pentru vase sau forme de prăjituri.
Tavă universală: Și aceasta are dublă folosință: poate fi utilizată pentru prepararea prăjiturilor însiropate sau ca și tavă colectoare pentru grăsimea care se scurge din carnea preparată la grill.

functii de sigurantaFuncții de siguranță

Cuptorul Bosch este dotat cu mai multe sisteme de siguranță care permit utilizarea cuptorului în deplină siguranță.
Protecție copii: Permite blocarea panoului de comandă astfel încât copiii să nu poată porni cuptorul.
Ventilator de răcire: Are rolul de a scoate aerul cald din jurul modulelor electronice și de a menține reci suprafețele exterioare ale cuptorului. De exemplu dacă se lasă să funcționeze modul de gătire „Încălzire Sus + Jos” pentru o perioadă de 60 de minute la temperatura de 180°C atunci temperatura maximă a panoului de sticlă în partea din centru este de doar 40°C. Această performanță se datorează ventilatorului de răcire.
Protecție la supraîncălzire: Acest sistem are rolul de a opri alimentarea cu energie electrică a cuptorului în cazul în care temperatura din interiorul acestuia depășește valoarea maximă admisă.

date tehniceDate tehnice
• Tip: Cuptor electric încorporabil
• Culoare: Negru
• Funcții de cuptor: 10
• Putere maximă: 3400 W
• Tensiunea nominală: 220–240V
• Cablu de alimentare: 120 cm
• Clasa energetică: A
• Greutate: 33.3 kg
• Volum util: 71 litri
• Panou de control: Sticlă
• Ușă: Sticlă
• Temperatură cuptor: 50°C–275°C
• Înălțime: 595 mm
• Lățime: 594 mm
• Adâncime: 548 mm

9 Total Score
Cuptor electric complet negru

Performanțe la gătit
9
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
8.5
Eficiență energetică
9
Siguranță în exploatare
9
Curățare și întreținere
9
PROS
  • Design atractiv
  • Negru complet
  • Afișaj digital
  • Autocurățare EcoClean
  • 10 Functii de cuptor
  • Ventilator de răcire
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo