AEG

AEG (Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft AG ) este la ora actuala o marca germana de electrocasnice detinuta de grupul suedez Electrolux.
Ca si marca, AEG, se situeaza in categoria produselor premium, care in general au un pret destul de mare, dar si performantele produselor sunt ridicate.
In Romania marca AEG nu este foarte cunoscuta, dar in Germania are o cota de piata importanta in randul electrocasnicelor premium.

Aragazuri AEG: Datorita faptului ca AEG este o marca premium, face ca oferta de aragazuri sub aceasta marca sa fie destul de slaba, deoarece majoritatea clientilor produselor premium prefera electrocasnicele incorporabile. In acest moment in Romania oferta de aragazuri AEG contine doar 5 modele, dar pentru ca AEG este o marca premium, toate cele 5 aragazuri au cuptor electric cu functie de gatire cu aburi.

Cuptoare AEG: Ca si cuptoare oferta AEG contine doar cuptoare electrice, din cauza performantelor superioare, fata de cuptoarele pe gaz.
In Romania oferta de cuptoare electrice AEG cuprinde 13 modele, cu diferite caracteristici: Programe automate, Senzor de mancare, Autocuratare pirolitica, Clasa energetica A++, Gatire cu aburi etc.

Plite AEG: Oferta de plite AEG acopera ambele sursele de alimentare, gaz si electricitate.
Plitele pe gaz sunt de doua tipuri, si anume clasice si pe sticla, acestea din urma avand un design atragator.
Plitele electrice AEG sunt de tipul vitroceramic sau inductie, cele din urma exceland prin performante si caracteristici tehnice: Functie Booster, Functia Bridge, Indicator de caldura reziduala, Comunicare cu Hota, Adaptare automata la dimensiunea vaselor, etc.

Produsele AEG au performante ridicate, situandu-se in fiecare an pe pozitii fruntase in topurile celor mai bune electrocasnice.

AragazElectric.com
Logo