Plita incorporabila cu inductie care poate fi amplasata oriunde in bucatarie

0
plita cu inductie cu hota integrata
9.7
Plita incorporabila cu inductie care poate fi amplasata oriunde in bucatarie
Plita incorporabila cu inductie care poate fi amplasata oriunde in bucatarie
Hota incorporata
Conectare Plita-Hota
Functia Bridge
Putere marita
Temperaturi presetate
Indicator caldura reziduala

AEG a dezvoltat acest model de plita incorporabila cu inductie care poate fi plasata oriunde in bucatarie, datorita faptului ca aceasta plita nu are nevoie de o plita conventionala, deoarece hota este incorporata in plita.
Daca bucataria dumneavoastra este de tipul „insula” cu siguranta veti aprecia aceasta plita incorporabila, deoarece ocupa spatiu cat o plita normala, dar elimina hota conventionala.

In centrul plitei este amplasat un filtru pentru grasime din aluminiu cu eficienta ridicata, care poate fi scos afara cu usurinta, astfel incat curatarea si intretinerea filtrului se face foarte usor.

Plita aceasta de la AEG este dotata cu functia de comunicare „Plita-Hota”, care controleaza in mod automat treapta de putere a hotei, ceea ce inseamna ca viteza de absorbtie este modificata, in functie de procesul de gatire.

Prezentarea generala a plitei cu inductie de la AEG

plita cu inductie cu hota integrata4 zone de gatit
Plita este dotata cu 4 zone de gatit cu inductie , care, in functie de necesitati, pot fi transformate in 2 zone de gatit, datorita functiei Bridge. Toate cele 4 zone de gatit au aceleasi caracteristici tehnice, si anume diametrul minim al vasului care poate fi utilizat este de 145 mm, iar puterea nominala a fiecarei zone de gatit este de 2100 W si cand se activeaza functia de putere marita, se dezvolta o putere de 3700 W.
Cele doua zone de gatit de pe partea stanga si de pe partea dreapta pot fi transformate intr-o singura zona de gatit, rezultand astfel o plita cu doar doua zone de gatit, pe care se pot amplasa vase cu forma dreptunghiulara.

hota amplasa central plita cu inductieHota incorporata
De fapt, aceasta este caracteristica speciala a plitei, si anume datorita faptului ca are hota incorporata elimina necesitatea unei hote traditionale, care limiteaza destul de mult locul in care poate fi amplasata plita, dar cu ajutorul hotei incorporate puteti sa amplasati plita oriunde doriti.
Tot sistemul continut de hota incorporata este amplasat sub plita, ceea ce face ca din exterior utilizatorul sa nu observe vreo diferenta, intre aceasta plita si o plita normala.
Datorita faptului ca pretul unei plite cu hota incorporata este destul de mare, de exemplu, acest model (…)are un pret de aproape 12000 Lei, probabil va intrebati ”Se merita cumparata o plita cu inductie cu hota incorporata ?”, iar raspunsul nostru este DA cu 2 conditii, si anume:

  1. Pretul sa se incadreze in bugetul alocat pentru achizitionarea unei plite
  2. Bucataria sa fie de tipul „insula”, in cadrul acestui tip de bucatarie se elimina inconvenienta unei hote traditionale, care atarna deasupra plitei.

curatarea plitei cu hota incorporataCuratarea plitei
Partea de sticla ceramica se curata ca si o plita normala, cu ajutorul solutiilor speciale de curatat plita, evitandu-se utilizarea buretilor abrazivi sau a buretilor de sarma.
Hota incorporata contine un filtru impotriva grasimilor, care trebuie curatat o data pe luna in masina de spalat vase sau manual. Filtrul este realizat din aluminiu, din acest motiv daca se efectueaza spalarea lui in masina de spalat vase este posibil ca acesta sa se decoloreze, dar acest lucru nu afecteaza capacitatea de filtrare a acestuia.

conectare plita cu hotaConectare Plita-Hota
La o hota traditionala viteza de absorbtie este setata de utilizator in mod individual, la aceasta plita de la AEG se elimina necesitatea unei setari individuale, deoarece plita are o functie de comunicare cu hota prin intermediul caruia seteaza in mod automat viteza de absorbtie, fara a fi necesara interventia utilizatorului.
Capacitatea de aspirare a plitei se ajusteaza in mod automat in functie de treapta de gatit selectata, iar la finalul procesului de gatire, viteza de absorbtie se reduce treptat, reusind sa elimine mirosurile si vaporii reziduali.
Hota are si un mod manual de comanda, prin intermediul caruia se comanda ca si o hota traditionala.

Pe langa functiile amintite mai sus aceasta plita de la AEG este dotata si cu urmatoarele functii:
Incalzire rapida automata, Putere marita (Booster), Functie blocare pentru siguranta copii, Indicator saturatie filtru grasime, Detectare vase, Temporizator, Niveluri de putere presetate (Topire, Incalzire, Fierbere), Activare sigura, Oprire de siguranta, Indicator caldura reziduala, 9 niveluri de putere, Egg Timer, Pauza, Limitarea puterii.

date tehnice plita aeg cu hotaDate tehnice
Tip: Plita cu inductie cu hota integrata;
Zone de gatit: 4;
Putere nominala: 7400 W;
Tensiune nominala: 230 V;
Latime: 83 cm;
Adancime: 51 cm;
Clasa energetica: A+.

9.7 Total Score
Plita incorporabila cu inductie AEG

Design
10
Performante
9.5
Functii de siguranta
10
Raport pret/calitate
9
Curatare
10
PROS
  • Hota incorporata
  • Conectare Plita-Hota
  • Functia Bridge
  • Putere marita
  • Temperaturi presetate
  • Indicator caldura reziduala
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo