Cuptor electric AEG cu inox antiamprenta

0
Cuptor electric AEG cu inox antiamprenta
Cuptor electric AEG cu inox antiamprenta

Descoperă Eleganța și Practicitatea cu Cuptorul Electric Inox Antiamprentă

Aspect Impecabil: Inoxul antiamprentă conferă cuptorului un aspect rafinat și curat în permanență, eliminând grija urmelor degetelor sau petelor obișnuite pe suprafețe metalice.

Rezistență la Murdărie: Inoxul antiamprentă este proiectat pentru a rezista la pete și murdărie, facilitând curățarea și menținând cuptorul întotdeauna impecabil.

Rezistență la Coroziune: Materialele din inox sunt recunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor la coroziune, asigurând o viață lungă cuptorului și menținându-și calitățile estetice.

Potrivire în Orice Design de Bucătărie: Inoxul antiamprentă se integrează armonios în orice decor de bucătărie, aducând un element modern și sofisticat în spațiul tău culinar.

Acoperire Specială: Cuptorul dispune de o acoperire specială antiamprentă, care nu doar împiedică amprentele, ci și conferă o rezistență sporită la zgârieturi și uzură.

Experiență de Utilizare Fără Compromisuri

Fără Concesii Estetice: Beneficiezi de eleganță fără a sacrifica funcționalitatea. Cu inoxul antiamprentă, cuptorul reprezintă o combinație perfectă între stil și utilitate.

Rezistență la Temperaturi Ridicate

Performanță Fără Compromis: Inoxul antiamprentă este proiectat să reziste la temperaturi ridicate, asigurând o performanță constantă chiar și în condiții de gătire intense.

Investiție În Eleganță de Lungă Durată

Valoare Adăugată: Cuptorul cu inox antiamprentă nu este doar o alegere estetică, ci și o investiție într-un aparat de calitate, care va rămâne un punct de atracție în bucătăria ta pentru mulți ani.

Cu un cuptor electric ce dispune de inox antiamprentă, te bucuri de o combinație perfectă între eleganță durabilă și performanță fără compromisuri, transformând experiența ta în bucătărie într-o plăcere cotidiană.

Date tehnice ale cuptorului AEG BES351111M

1. Indicele de Eficiență Energetică (EEI) – Cuptorul Principal 95.3
• Cuptorul AEG BES351111M se evidențiază printr-un impresionant indice de eficiență energetică (EEI) de 95.3, reflectând angajamentul său pentru performanță sustenabilă.

2. Clasa de Eficiență Energetică – Cuptorul Principal A
• Cuptorul este clasificat în cea mai înaltă clasă de eficiență energetică (Clasa A), oferind nu doar rezultate excelente în bucătărie, ci și o reducere semnificativă a consumului de energie.
Consum Redus de Energie:

3. Consumul de Energie cu o Încărcătură Standard, Modul Convențional (kWh/ciclu) – Cuptorul Principal 0.99
• Cuptorul asigură gătire eficientă în modul convențional, consumând doar 0.99 kWh pe ciclu, contribuind astfel la economisirea energiei și a costurilor asociate.

4. Consumul de Energie cu o Încărcătură Standard, Modul de Ventilație (kWh/ciclu) – Cuptorul Principal 0.81
• În modul de ventilație, cuptorul AEG BES351111M optimizează consumul de energie la un impresionant 0.81 kWh pe ciclu, oferind eficiență maximă în timpul preparării alimentelor.

Performanță Superioară
5. Numărul de Incinte 1:
• Cu o singură încintă, cuptorul este proiectat pentru a oferi performanțe excepționale în gătirea unei game variate de alimente, asigurând o distribuție uniformă a căldurii.

6. Sursa de Căldură: Energie Electrică
• Cuptorul utilizează energie electrică ca sursă de căldură, oferind control precis asupra temperaturii și distribuției căldurii în interiorul camerei de gătit.

7. Volumul (l) – Cuptorul Principal 71
• Cu un impresionant volum de 71 de litri, cuptorul oferă un spațiu generos pentru gătirea multiplelor preparate, facilitând astfel prepararea meselor pentru întreaga familie.

8. Putere Maximă Electrică Impresionantă (3500 W):
• Cu o putere maximă de 3500 de wați, cuptorul AEG BES351111M aduce rapid la temperatura dorită, asigurând un început eficient al procesului de gătire. De la prăjit la coacere, cuptorul gestionează cu succes o varietate de preparate cu puterea sa impresionantă.

9. Performanță Grill de Top (2950 W):
• Funcția de grill, cu o putere maximă de 2950 de wați, adaugă versatilitate preparatelor tale. Obține cruste crocante și aspectul dorit pentru felurile tale preferate de carne, legume sau brânzeturi gratinate.

10. Eficiență Energetică în Cuptor (3500 W):
• Cuptorul dispune de o putere maximă de 3500 de wați, asigurând o distribuție uniformă a căldurii în interior pentru gătirea optimă a oricărui fel de mâncare. Diferitele niveluri de putere permit adaptarea la diverse necesități culinare.

11. Variație de Temperatură Extinsă (50°C – 275°C):
• Cu o gamă generoasă de temperaturi, de la 50°C la 275°C, cuptorul AEG BES351111M oferă flexibilitate maximă în prepararea diverselor tipuri de alimente. De la coacerea la foc mic la gătirea la temperaturi ridicate, cuptorul răspunde la orice provocare culinară.

12. Control Precis al Temperaturii:
• Cu un termostat precis, ai control complet asupra temperaturii în timpul procesului de gătire. Acest nivel de precizie contribuie la obținerea rezultatelor perfecte la fiecare utilizare.

13. Funcții Avansate și Intuitive:
• Cuptorul AEG BES351111M integrează funcții avansate, precum preîncălzirea rapidă, gătirea cu abur și alte opțiuni care îți facilitează experiența de gătire, oferindu-ți control și confort.

14. Design Elegant și Ergonomic:
• Cu un design elegant și ergonomic, cuptorul se integrează perfect în orice bucătărie modernă. Materialele de calitate și finisajul premium completează aspectul sofisticat al spațiului tău culinar.

15. Ușurință în Utilizare:
• Interfața intuitivă a cuptorului asigură o utilizare ușoară, indiferent de nivelul tău de experiență în bucătărie. Ecranul digital și butoanele tactile fac ajustările rapide și simple.

Cuptorul AEG BES351111M redefinește standardele în materie de gătit, oferind putere impresionantă, versatilitate, control precis al temperaturii și funcționalități avansate, toate încadrate într-un design elegant și ușor de utilizat.

Functiile de gatire ale cuptorului

1. Încălzire Jos
• Ideal pentru coptul pâinii și a prăjiturilor, funcția de încălzire de jos furnizează căldură uniformă în partea inferioară a cuptorului, oferind o coacere perfectă și o crustă crocantă.
2. Gătire Convențională/Tradițională
• Funcția tradițională de gătire utilizează elementul de încălzire de sus și de jos pentru a oferi rezultate clasice, potrivite pentru o gamă variată de preparate.
3. Dezghețare
• Această funcție folosește o temperatură foarte scăzută pentru a dezgheța alimentele în mod uniform și rapid, menținând prospețimea și textura acestora.
4. Grill
• Obține cruste delicioase și arome intense cu funcția de grill. Ideal pentru a găti carne, legume și brânzeturi gratinate.
5. Iluminare
• Funcția de iluminare asigură o vizibilitate clară în interiorul cuptorului, facilitând monitorizarea preparatelor în timpul procesului de gătire.
6. Coacere Umédă cu Ventilație
• Această funcție combină ventilația cu o sursă umedă, menținând nivelul optim de umiditate în interiorul cuptorului. Ideală pentru preparatele care necesită o coacere uniformă și o crustă crocantă.
7. Pizza
• Cu această setare specială, cuptorul optimizează condițiile de gătire pentru a obține o pizza cu crustă crocantă și toppinguri perfect gătite.
8. Gătire cu Ventilație
• Ventilația uniformă distribuie căldura în mod eficient în întregul cuptor, asigurând o gătire rapidă și uniformă. Ideală pentru prăjituri și fripturi.
9. Gătire cu Ventilație Superioară
• Această funcție utilizează ventilația superioară pentru o distribuție mai uniformă a căldurii, asigurând gătirea optimă a preparatelor.

Cuptorul AEG BES351111M nu este doar un aparat de gătit, ci o platformă versatilă pentru a vă transforma visurile culinare în realitate. Fiecare funcție este concepută pentru a oferi flexibilitate și precizie, facilitând gătirea într-un mod personalizat și adaptabil.

Accesoriile cuptorului BES351111M

Suport Tavă Telescopic – 1 Nivel
• Cu suportul telescopic inclus, gătirea devine o experiență fără efort. Accesul facil la tavă și posibilitatea de a o scoate complet oferă comoditate în manipularea preparatelor și în procesul de coacere.

Grătar cu 1 Raft din Sârmă Cromată
• Grătarul cu raft din sârmă cromată oferă o suprafață durabilă și ușor de curățat pentru gătirea cărnii, a legumelor sau a altor preparate la nivel înalt de perfectionare.

Tăvi Incluse
• – 1 Tavă Praf de Copt Emailată Gri:
• Tava emailată gri este proiectată pentru a oferi o suprafață antiaderentă, facilitând coacerea perfectă a prăjiturilor și a altor deserturi.
• – 1 Tavă pentru Musacă:
• Tava dedicată pentru musaca optimizează procesul de gătire a acestei mâncăruri delicioase, asigurând un rezultat uniform și apetisant.

Ghidaje Cromate
• Ghidajele cromate adaugă un nivel de durabilitate și eleganță cuptorului, asigurând o manipulare ușoară a tavilor și acces facil la preparatele gătite.
5. Grilaje cu Intrare Ușoară:
• Grilajele cu intrare ușoară facilitează plasarea și scoaterea tavilor sau a vaselor de gătit, oferind un plus de comoditate și siguranță în manipulare.

Accesoriile și finisajele cuptorului AEG BES351111M nu doar completează designul său elegant, ci și adaugă funcționalitate esențială pentru a face gătitul o experiență plăcută și eficientă.

Alte caracteristici ale cuptorului

Greutate Netă (34 kg):
• Cuptorul AEG BES351111M impresionează cu o greutate netă de 34 de kilograme, indicând soliditatea și calitatea materialelor utilizate în construcția sa. Această greutate conferă stabilitate și durabilitate cuptorului.

Dimensiuni Înălțime x Lungime x Adâncime (594x595x567 mm)
• Descriere: Cu dimensiunile sale bine echilibrate de 594x595x567 mm, cuptorul se integrează perfect în designul oricărei bucătării moderne, oferind un echilibru între spațiu generos în interior și ocuparea eficientă a spațiului exterior.

Dimensiuni Spațiu de Încăstrare Înălțime x Lungime x Adâncime (590x560x550 mm)
• Descriere: Dimensiunile spațiului de încăstrare de 590x560x550 mm permit o integrare ușoară în mobilierul de bucătărie existent, oferind flexibilitate în proiectarea și organizarea spațiului.

Cablu de Alimentare (1.5 m)
• Descriere: Cuptorul vine echipat cu un cablu de alimentare de 1.5 metri, oferind versatilitate în plasarea cuptorului și evitând limitările legate de poziționarea prizei.

Siguranță Necesară (16 A)
• Descriere: Pentru funcționarea sigură și eficientă a cuptorului, este necesară o siguranță de 16 A. Aceasta asigură că aparatul beneficiază de o protecție adecvată împotriva suprasarcinilor.

Stecher Schuko
• Descriere: Cuptorul este echipat cu un stecher Schuko, un standard european recunoscut pentru siguranță și compatibilitate. Acesta asigură o conectare simplă și sigură la rețeaua electrică.

Principalele parti componente ale cuptorului AEG

1. Panou de Comandă
• Panoul de comandă reprezintă centrul de control al cuptorului, unde puteți accesa și regla diferite funcții și setări. Designul intuitiv asigură o utilizare ușoară și rapidă.
2. Buton de Selectare pentru Funcții de Gătire
• Cele două butoane de selectare vă permit să alegeți și să ajustați diferite funcții de gătire, oferindu-vă versatilitate în prepararea diverselor tipuri de alimente.
3. Bec/Simbol Alimentare
• Acest bec sau simbol de alimentare indică starea de funcționare a cuptorului și furnizează informații vizuale despre activitatea acestuia.
4. Afișaj
• Afișajul digital vă oferă informații clare despre setările cuptorului, inclusiv temperatură, timpul rămas și alte parametri relevanți pentru procesul de gătire.
5. Buton de Comandă pentru Temperatură
• Acest buton vă permite să reglați temperatura cuptorului în funcție de cerințele specifice ale preparatului pe care îl gătiți.
6. Indicator/Simbol pentru Temperatură
• Indicatorul sau simbolul pentru temperatură vă oferă o referință vizuală a nivelului de căldură setat în interiorul cuptorului.
7. Abur Plus
• Funcția Abur Plus adaugă niveluri controlate de abur în timpul procesului de gătire, ideal pentru a obține rezultate perfecte la preparatele care necesită umiditate specifică.
8. Element de Încălzire
• Elementul de încălzire este componenta cheie responsabilă de producerea căldurii necesare pentru gătire, asigurând distribuția uniformă a temperaturii în interiorul cuptorului.
9. Bec:
• Becul îndeplinește funcția de iluminare în interiorul cuptorului, facilitând vizualizarea preparatelor în timpul procesului de gătire.
10. Ventilator
• Ventilatorul asigură circulația uniformă a aerului cald în interiorul cuptorului, contribuind la o gătire eficientă și uniformă a alimentelor.
11. Suport pentru Raft, Detașabil
• Suportul pentru raft poate fi detașat pentru a facilita curățarea și ajustarea înălțimii în funcție de necesitățile dvs. de gătire.
12. Adâncitură Cavitate
• Descriere: Adâncitura cavitate reprezintă spațiul destinat poziționării tavilor și a vaselor, asigurând o distribuție eficientă a căldurii.
13. Poziții Rafturi
• Descriere: Pozițiile rafturilor permit reglarea înălțimii acestora, oferind flexibilitate în organizarea spațiului pentru gătire.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo