Cuptor electric incorporabil AEG care nu este doar un partener excelent în bucătărie, ci și un campion în economisirea energiei

0
Cuptor electric incorporabil AEG care nu este doar un partener excelent în bucătărie, ci și un campion în economisirea energiei
Cuptor electric incorporabil AEG care nu este doar un partener excelent în bucătărie, ci și un campion în economisirea energiei

În lumea aparatelor electrocasnice, eficiența energetică este o caracteristică esențială pentru consumatori, iar cuptorul AEG BPE748380B se remarcă cu mândrie prin obținerea clasei de eficiență energetică A++. Cu o serie de caracteristici avansate și o atenție deosebită acordată eficienței, acest cuptor nu este doar un partener excelent în bucătărie, ci și un campion în economisirea energiei.

Eficiența Energetică la Cote Maxime

Indicele de eficiență energetică EEI: Cu un indice de eficiență energetică (EEI) de doar 61.2 pentru cuptorul principal, AEG BPE748380B demonstrează o performanță excepțională în gestionarea consumului de energie. Aceasta reflectă angajamentul său pentru eficiență și durabilitate.
Clasa de Eficiență Energetică A++: Cuptorul principal obține cu mândrie clasificarea A++, cel mai înalt nivel în ceea ce privește eficiența energetică. Aceasta înseamnă că nu doar gătitul este simplificat și îmbunătățit, ci și consumul de energie este redus semnificativ, aducând beneficii atât pentru mediu, cât și pentru factura de energie.

Consum Redus de Energie

Consumul de Energie în Modul Convențional: Cu un consum de energie de doar 1.09 kWh pe ciclu în modul convențional, cuptorul AEG BPE748380B demonstrează o abordare echilibrată între performanță și economie. Prin utilizarea eficientă a căldurii, acesta maximizează rezultatele de gătit, minimizând în același timp impactul asupra resurselor energetice.
Consum Redus în Modul de Ventilație: În modul de ventilație, cuptorul reduce semnificativ consumul de energie la doar 0.52 kWh pe ciclu. Aceasta nu numai că susține eficiența energetică, dar și asigură o circulație uniformă a căldurii, contribuind la obținerea rezultatelor perfecte în bucătărie.

Detalii Tehnice care Contează

Numărul de Incinte: Cuptorul AEG BPE748380B este proiectat cu o singură incintă spațioasă, oferind suficient loc pentru preparate de diferite dimensiuni și forme.
Sursa de Căldură: Cu o sursă de căldură bazată pe energie electrică, cuptorul asigură o distribuție uniformă a căldurii pentru gătit precis și eficient.
Volum Generos: Cuptorul principal dispune de un volum de 71 de litri, oferind spațiu suficient pentru a găti multiple preparate simultan sau pentru preparate voluminoase.

În concluzie, cuptorul AEG BPE748380B reprezintă o alegere înțeleaptă pentru cei care doresc să îmbine performanța culinară cu responsabilitatea față de mediul înconjurător. Eficiența energetică de clasă A++ și consumul redus de energie fac din acest cuptor nu doar un instrument de gătit avansat, ci și un partener de încredere în reducerea amprentei noastre ecologice.

Functiile de gatire ale cuptorului

Cuptorul AEG BPE748380B se evidențiază prin gama sa variată de funcții de gătit, concepute pentru a satisface cele mai exigente nevoi culinare. Fiecare funcție este fin ajustată pentru a oferi rezultate perfecte și pentru a face gătitul o experiență plină de creativitate și eficiență.

Au Gratin
• Ideal pentru preparatele gratinate cu crustă crocantă și arome intense. Această funcție îmbunătățește textura și aspectul preparatelor gratinate, oferindu-le un gust desăvârșit.
Incalzire Jos
• Perfect pentru gătirea lentă și uniformă a preparatelor la temperaturi joase. Este ideal pentru coacerea produselor de patiserie, precum aluaturile dospite sau prăjiturile delicate.
Coacere Paine
• O funcție specializată pentru a obține pâine proaspătă și pufăiată. Asigură o coacere uniformă și controlată pentru rezultate de panificație perfecte.
Gatire Conventionala / Traditionala
• Funcția de gătire convențională oferă flexibilitate maximă, permițând prepararea unei game variate de alimente, de la coptul prăjiturilor la rumenirea fripturilor.
Dezghetare
• Asigură dezghețarea uniformă a alimentelor într-un mod sigur și eficient, fără a compromite textura sau calitatea acestora.
Dospire
• Funcție esențială pentru a asigura creșterea perfectă a aluatului înainte de coacere. Rezultatele sunt aluaturi fragede și pâine pufoasă.
Alimente Congelate
• O funcție dedicată gătirii alimentelor direct din congelator, economisind timp și păstrând savoarea și nutrienții.
Grill
• Ideal pentru a obține suprafețe aurii și cruste crocante. Potrivit pentru gătirea unor preparate precum fructe de mare, legume și carne.
Mentinere la Cald
• Păstrează preparatele la o temperatură constantă pentru a le menține prospătura și gustul, chiar și înainte de servirea acestora.
Coacere Umeda cu Ventilatie
• Asigură o distribuție uniformă a căldurii și umidității, perfectă pentru gătitul cărnii suculente sau a preparatelor cu aluat.
Setare Pizza
• O funcție specializată pentru gătirea pizzei, asigurând o crustă crocantă și ingrediente perfect coapte.
Incalzire Platou
• Funcție utilă pentru a menține platourile și vasele la o temperatură plăcută înainte de servirea preparatelor.
Conservare Alimente
• O opțiune eficientă pentru a păstra alimentele la o temperatură optimă, menținându-le prospătimea și evitând pierderea nutrienților.
Gatire Inceata
• Perfecționată pentru preparatele care necesită gătire lentă și îndelungată, pentru a extrage în mod optim aromele și texturile.
Gatire cu Ventilatie
• Asigură o circulație uniformă a aerului, contribuind la preparatele uniform coapte și aurii.
Grill Turbo
• O versiune avansată a funcției de grill, oferind rezultate rapide și intense, perfecte pentru obținerea crustelor crocante și a texturilor apetisante.

Fiecare funcție a cuptorului AEG BPE748380B este proiectată pentru a oferi versatilitate și control, transformând fiecare ședință de gătit într-o experiență de neuitat. Cu tehnologia avansată și atenția la detalii, acest cuptor se plasează în fruntea inovației în bucătărie.

Prezentare detaliată a Funcțiilor Avansate ale Cuptorului AEG BPE748380B

Prezentare detaliată a Funcțiilor Avansate ale Cuptorului AEG BPE748380B:
Cavitate Cuptor cu 3 Nivele de Coacere
• Cu o cavitate spațioasă și inovatoare, cuptorul dispune de 3 nivele de coacere, permițând gătirea simultană a mai multor preparate fără a compromite calitatea rezultatelor.
Cuptor cu Încălzire Rapidă
• Funcția de încălzire rapidă este perfectă pentru cei care doresc să economisească timp. Cu o eficiență sporită, cuptorul atinge temperatura dorită într-un timp record, accelerând procesul de gătire.
Proba de Carne
• O funcție esențială pentru pasionații de carne. Proba de carne asigură gătirea la perfecție, indicând nivelul optim de gătire pentru fiecare tip de carne, de la rar la bine făcut.
Cuptor cu Autocurățare PYROLUXE® și Notificare Automată
• Tehnologia PYROLUXE® oferă o curățare eficientă și automată a cuptorului. După gătire, cuptorul atinge o temperatură extrem de înaltă, transformând reziduurile în cenușă ușor de șters. Notificările automate vă avertizează când este necesară curățarea, asigurând întotdeauna condiții igienice optime.
Propunere Automată a Temperaturii de Gatire
• Cu ajutorul senzorilor avansați, cuptorul propune automat temperatura optimă de gătire pentru preparatele selectate, asigurând rezultate constante și delicioase.
Funcție de Memorie pentru a Retine Cele Mai Utilizate Setări
• Această funcție intuitivă permite memorarea celor mai utilizate setări, facilitând accesul rapid la preferințele dvs. personale și transformând gătitul într-o experiență personalizată.
Programe Automate în Funcție de Greutate
• Cuptorul dispune de programe automate care ajustează timpul și temperatura de gătire în funcție de greutatea alimentelor. Acest aspect adaugă un nivel suplimentar de precizie, asigurând rezultate perfecte indiferent de variațiile în greutate.
Reglare Electronică a Temperaturii
• Controlul precis al temperaturii este esențial în gătitul de calitate, iar reglarea electronică a temperaturii vă oferă posibilitatea de a ajusta cu precizie căldura în funcție de cerințele specifice ale fiecărui preparat.
Cu aceste funcții avansate, cuptorul AEG BPE748380B nu este doar un simplu aparat de gătit, ci un partener inteligent în bucătărie. Fie că sunteți un bucătar pasionat sau doar căutați eficiență și ușurință în gătit, acest cuptor aduce tehnologie avansată pentru a vă îmbunătăți experiența culinară.

Când vine vorba de bucătărie, siguranța este o prioritate, iar cuptorul AEG BPE748380B demonstrează angajamentul său față de acest aspect crucial prin integrarea unor funcții avansate de protecție pentru utilizare în siguranță, în special în prezența copiilor.

Funcție pentru Siguranța Copiilor:
• Cu această funcție activată, cuptorul AEG BPE748380B devine mai sigur pentru utilizare în prezența copiilor. Această caracteristică inteligentă împiedică pornirea accidentală a aparatului de către cei mici, oferindu-vă liniștea că bucătăria rămâne un loc sigur.
Funcție de Oprire Automată pentru Siguranță
• Pentru a preveni situațiile neașteptate, cuptorul este echipat cu o funcție de oprire automată pentru siguranță. Aceasta intră în acțiune în situațiile în care cuptorul detectează potențiale pericole, asigurând un nivel suplimentar de protecție și prevenind incidentele nedorite.
Indicator de Căldură Reziduală
• O caracteristică esențială pentru prevenirea arsurilor accidentale, indicatorul de căldură reziduală vă avertizează cu privire la prezența căldurii după încheierea procesului de gătire. Acest aspect vă permite să evitați contactul accidental cu suprafețele fierbinți și să luați măsuri de precauție corespunzătoare.

Cuptorul AEG BPE748380B integrează aceste funcții pentru a vă oferi nu doar rezultate culinare excepționale, ci și o experiență de gătit într-un mediu sigur și protejat. Astfel, indiferent de cine este în bucătărie, aceste caracteristici de siguranță vă oferă încrederea că cuptorul dvs. AEG prioritizează securitatea în timpul procesului de gătire.

Cuptorul AEG BPE748380B se distinge prin atenția sa la detalii și caracteristicile avansate pe care le oferă, menite să transforme experiența dumneavoastră în bucătărie într-una excepțională și comodă. Iată câteva dintre caracteristicile cheie care fac acest cuptor remarcabil:

Lumină Halogen cuptor
• Cu o iluminare halogenă, cuptorul AEG BPE748380B aduce o claritate excepțională în interiorul său. Această tehnologie de iluminare oferă o vizibilitate îmbunătățită asupra preparatelor în timpul procesului de gătire, facilitând monitorizarea și ajustarea acestora pentru rezultate perfecte.

Aprindere Lumina Cuptor în Momentul Deschiderii Ușii:
• O caracteristică ingenioasă pentru a asigura că vedeți clar în interiorul cuptorului în orice moment. Lumina cuptorului se aprinde automat în momentul deschiderii ușii, oferindu-vă vizibilitate imediată asupra preparatelor și facilitând verificarea stadiului de gătire.

Ușă Ușor de Curățat
• Designul cu ușă ușor de curățat face întreținerea cuptorului o sarcină simplă. Materialele și finisajele special concepute permit curățarea ușoară a suprafețelor, astfel încât să vă puteți bucura de aspectul impecabil al cuptorului fără efort suplimentar.

Oprire Ventilator la Deschiderea Ușii
• Această caracteristică adaugă un nivel suplimentar de siguranță și eficiență. Ventilatorul cuptorului se oprește automat atunci când deschideți ușa, evitând astfel circulația inutilă a aerului și menținând temperatura constantă în interior.
Cuptorul AEG BPE748380B este proiectat pentru a îmbina performanța superioară cu comoditatea și funcționalitatea avansată. Aceste caracteristici inovatoare îmbunătățesc nu numai procesul de gătire, ci și întreținerea și experiența generală în bucătărie.

Cuptorul AEG BPE748380B aduce o inovație semnificativă prin integrarea unei caracteristici esențiale de siguranță și eficiență – Ventilatorul de Răcire. Această tehnologie avansată aduce multiple beneficii pentru a asigura atât performanța optimă, cât și durabilitatea cuptorului.

Ventilator de Răcire Automat

• Un aspect inovator al cuptorului AEG BPE748380B este ventilatorul de răcire care intră automat în funcțiune atunci când cuptorul se oprește. Acesta are rolul de a răci rapid și eficient componentele electronice și părțile exterioare ale cuptorului, prevenind supraîncălzirea și asigurând o temperatură optimă în jurul aparatului.

Avantaje

Protecție împotriva Supraîncălzirii
• Ventilatorul de răcire asigură că toate componentele electronice ale cuptorului sunt menținute la o temperatură sigură, prevenind deteriorarea cauzată de supraîncălzire. Aceasta contribuie semnificativ la durabilitatea și longevitatea cuptorului.
Răcire Eficientă a Părților Exterioare
• Nu doar că protejează componentele interne, ci ventilatorul de răcire contribuie și la menținerea unei temperaturi reduse a părților exterioare ale cuptorului. Acest aspect face manipularea și întreținerea cuptorului mai confortabilă și sigură.
Eficiență Energetică
• Prin menținerea unei temperaturi optime, cuptorul AEG BPE748380B promovează eficiența energetică, contribuind la economisirea de energie și reducerea costurilor asociate cu funcționarea aparatului.
Siguranță în Utilizare
• Ventilatorul de răcire adaugă un strat suplimentar de siguranță, asigurând că aparatul este întotdeauna pregătit pentru utilizare și prevenind potențialele probleme legate de temperatură.
Păstrarea Calității Electronice
• Răcirea eficientă contribuie la menținerea integrității componentelor electronice, asigurând o funcționalitate stabilă și fiabilă pe termen lung.
Cuptorul AEG BPE748380B demonstrează că inovația nu se oprește doar la funcționalitățile de gătire, ci se extinde și la tehnologiile care asigură siguranța și performanța durabilă a aparatului. Cu ventilatorul de răcire automat, AEG redefinește standardele de excelență în bucătărie.

Cuptorul AEG BPE748380B vine echipat cu accesorii gândite să ofere versatilitate și să îmbunătățească experiența de gătit. Aceste accesorii sunt atent proiectate pentru a satisface nevoile diverse ale bucătăriei moderne.

Tavi Cuptor Incluse

Tava Prajituri Email Gri
• O tava special concepută pentru a găti sau coace prăjituri, biscuiți și alte produse de patiserie. Stratul de email gri asigură o suprafață antiaderentă și facilitează curățarea.

Tava Colectoare Email
• Această tava colectoare are rolul de a aduna sucurile și grăsimile provenite din preparatele gătite, contribuind la menținerea curățeniei în cuptor și la prevenirea depunerilor nedorite.

Gratar Cuptor
• Raft Sârmă Cromată
• Gratarul cu sârmă cromată este ideal pentru a susține tigăile și vasele în timpul gătitului. Constructia sa rezistentă face posibilă gătirea mai multor preparate simultan, oferind o distribuție uniformă a căldurii.

Avantaje ale Accesoriilor

Versatilitate în Gătit
• Tavile incluse permit gătirea unor categorii variate de preparate, de la deserturi la preparate cu sucuri și sosuri.
Curățare Ușoară
• Emailul gri antiaderent al tavilor facilitează curățarea și menținerea lor într-o stare impecabilă după fiecare utilizare.
Gătire Eficientă
• Gratarul cu sârmă cromată oferă un suport solid pentru vase și tigăi, facilitând gătirea uniformă a alimentelor și economisind timp.
Gestionarea Sucurilor și Grăsimilor
• Tava colectoare este un element esențial pentru a preveni stropirea sucurilor și grăsimilor în cuptor, contribuind la menținerea igienei și prevenirea mirosurilor neplăcute.
Flexibilitate în Organizarea Gătitului
• Accesoriile oferă opțiuni multiple pentru organizarea spațiului din cuptor, permițând gătitul mai multor preparate simultan și eficientizând procesul de preparare a mesei.
Accesoriile cuptorului AEG BPE748380B sunt concepute nu doar pentru a facilita gătitul, ci și pentru a îmbunătăți rezultatele finale și pentru a face experiența dumneavoastră în bucătărie cât mai plăcută și eficientă posibil.

Caracteristicile Tehnice ale Cuptorului AEG BPE748380B

Cuptorul AEG BPE748380B impresionează nu doar prin funcționalitățile sale avansate de gătire, ci și prin specificațiile tehnice care îl fac un partener versatil și eficient în bucătărie.

Capacitate Netă
• 71 litri: Cu o capacitate generoasă de 71 de litri, cuptorul oferă spațiu suficient pentru gătirea mai multor preparate simultan sau a unor bucate voluminoase.
Putere Maximă a Cuptorului
• 3500W: Cu o putere maximă de 3500 de wați, cuptorul AEG BPE748380B asigură o încălzire rapidă și eficientă, contribuind la timpul redus de preîncălzire și la performanțe de top în procesul de gătire.
Varietate de Temperatură
• 30°C – 300°C: Cu o variație extinsă de temperatură, de la 30°C la 300°C, cuptorul oferă posibilitatea de a găti o gamă diversificată de preparate, de la copt și prăjit până la gătirea lentă și dospirea aluatului.
Putere Maximă Electrică: 3500W: Cuptorul se conectează la sursa de alimentare electrică cu o putere maximă de 3500W, asigurându-vă că dispuneți de energie suficientă pentru a profita la maximum de funcționalitățile sale.
Design și Dimensiuni
• Culoare: Negru: Designul elegant în culoare neagră adaugă un aspect modern și rafinat bucătăriei dvs.
• Greutate Netă: 35 kg: Cu o greutate de 35 de kilograme, cuptorul este robust și stabil, asigurându-vă durabilitate și funcționare sigură.
• Dimensiuni (IxLxA): 594x595x567 mm: Dimensiunile bine echilibrate îl fac ușor de integrat în orice tip de bucătărie, oferindu-vă flexibilitate în aranjarea spațiului.
• Dimensiuni Spațiu Încăstrare (IxLxA): 590x560x550 mm: Dimensiunile potrivite pentru încorporarea cuptorului în mobilierul de bucătărie.
Conexiune Electrică
• Cablu Alimentare: 1.5m: Cu un cablu de alimentare de 1.5 metri, cuptorul oferă flexibilitate în alegerea locației de instalare.
• Siguranță Necesară: 16A: Pentru o funcționare sigură, este necesară o siguranță de 16 amperi.
• Stecher: Schuko: Cuptorul este echipat cu un stecher tip Schuko, standard în majoritatea țărilor europene.
• Tensiune: 230V: Funcționând la o tensiune de 230 de volți, cuptorul este compatibil cu sistemele electrice obișnuite din gospodării.

Aceste caracteristici tehnice demonstrează angajamentul AEG față de calitate, eficiență și adaptabilitate în îndeplinirea nevoilor utilizatorilor săi. Cu o combinație de putere, versatilitate și design elegant, cuptorul AEG BPE748380B se impune ca o alegere excelentă pentru cei pasionați de gătit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo