Cuptor cu performanțe extraordinare

0
prezentare cuptor cu performante extraordinare
9.8
Cuptor cu performanțe extraordinare
Cuptor cu performanțe extraordinare
Programe automare
Senzor de mâncare
Autocurățare pirolitică
Închidere delicată
Control electronic al temperaturii
Control prin atingere

Un cuptor cu adevărat extraordinar este acest model de la AEG, care excelează prin performanțele la coacere, având în același timp și un design modern.
Toate aceste funcții de coacere și de siguranță cu care a echipat AEG acest cuptor au un cost, și anume prețul de achiziție este de peste 7000 Lei, fapt care face ca acest cuptor să nu fie accesibil multor persoane.

cuptor cu performante extraordinareCuptor cu performanțe extraordinare
Funcțiile de gătire cu care este dotat acest cuptor sunt împărțite in două categorii, și anume:
Standard: Aer Cald, Pizza, Încălzire Sus+Jos, Grill+Jos+Aer Cald, Grill, Grill + Aer Cald, Încălzire Jos, Aer Cald Umed.
Speciale: Gătire la temperatură scăzută, Menținere Cald, Încălzire Farfurie, Păstrează Cald, Uscare, Aluaturi, Decongelare, Coacere Pâine.

Pe lângă cele prezentate mai sus meniul cuptorului conține și programe automate, care efectuează toate setările de coacere în funcție de tipul de preparat selectat.
Cuptorul beneficiază de curățare pirolitică, în funcție de gradul de murdărie se alege unul dintre următoarele programe:

Curățare ușoară: Durează doar 60 de minute și se recomandă a se utiliza când cuptorul are un nivel redus de murdărie.
Curățare normală: Durează 90 de minute și se utilizează când nivelul de murdărie al cuptorului este normal.
Curățare intensă: Durează 180 de minute și se foloseste când interiorul cuptorului are un grad ridicat de murdărie.

Un alt punct forte al acestui cuptor este funcția de gătire asistată, care în funcție de tipul de preparat selectează în mod automat Funcția de gătire si Temperatura, cele două setări poti fi modificate de către utilizator dacă pentru prepararea acelui produs are alte preferințe.

senzorul de mancareSenzor de mâncare
La rezultatele foarte bune de coacere pe care le are acest cuptor contribuie și senzorul de mâncare, care permite prepararea alimentelor ( carne, pește, pui etc) exact cum dorește utilizatorul, și anume: În Sânge, Mediu și Bine Făcut.
Senzorul de mâncare are rolul de a măsura temperatura din interiorul preparatului, iar când aceasta a ajuns la valoarea setată se va întrerupe în mod automat procesul de gătire și cuptorul va emite un semnal acustic.

inchiderea delicata a usiiÎnchiderea delicată a ușii cuptorului
De această funcție beneficiază doar cuptoarele încadrate în categoria premium.
Această funcție de închidere delicată a ușii cuptorului asigură închiderea delicată a ușii, indiferent de modul în care utilizatorul închide ușa.
Închiderea delicată a ușii contribuie la performanțele extraordinare pe care le are acest cuptor de la AEG.

siguranta in utilizareSiguranță mare în utilizare
Cuptorul nu doar că are performanțe ridicate la coacere, ci și din punct de vedere al siguranței este foarte bine cotat, fiind dotat cu mai multe sisteme de siguranță:
Ventilator de răcire: Asigură menținerea panoului de sticlă exterior la o temperatură destul de mică, de asemenea acest ventilator are rolul și de a elimina căldura care se adună în jurul modulelor electronice din interiorul cuptorului.
Oprire automată: Cuptorul este conceput într-un asemenea mod încât dacă funcționează mai mult de o anumită perioadă de timp să se oprească în mod automat, dacă utilizatorul nu modifică setările în acel timp. De exemplu, dacă temperatura în cuptor este setată pe 250 °C și în decurs de 90 de minute utilizatorul nu modifică setările, atunci cuptorul se va opri în mod automat.
Protecție la supraîncălzire: Dacă temperatura în cuptor depășește limitele normale atunci intră în funcțiune sistemul de protecție la supraîncălzire, care întrerupe alimentarea cu energie electrică.
4 panouri de sticlă: Ușa cuptorului reușește să se mențină rece, chiar și când în cuptor temperatura este destul de mare, de exemplu, dacă temperatura în cuptor este de 200 °C, atunci pe ușa cuptorului vor fi doar 35 °C.
Acestea sunt doar câteva din funcțiile pe care le are acest cuptor, cu performanțe ridicate produs de către firma germană AEG.

9.8 Total Score
Cuptor cu performanțe extraordinare

Performanțe la gătit
10
Aspect și design
10
Accesorii incluse
9.5
Eficiență energetică
9.5
Siguranță in exploatare
10
Curățare și întreținere
10
PROS
  • Programe automare
  • Senzor de mâncare
  • Autocurățare pirolitică
  • Închidere delicată
  • Control electronic al temperaturii
  • Control prin atingere
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo