Beko

Beko este o marca de electrocasnice detinuta de grupul turc Arcelik, acelasi grup detine in Romania la Găești fabrica de electrocasnice Arctic, datorita acestui lucru,) veti putea observa multe produse Arctic si Beko care au design foarte asemenator.
Produsele Beko sunt destul de apreciate de utilizatorii din Romania, la acest lucru contribuie si garantia extinsa de 5 ani, oferita la toate produsele Beko.

Cuptoare Beko: Oferta de cuptoare include doar cuptoare alimentare cu energie electrica, iar preturile incep de la 800 Lei si ajung pana la 4500 Lei, acesta din urma continand si functia de gatire cu aburi, care reuseste sa mentina majoritatea nutrientilor in alimente.

Plite Beko: Oferta de plite include modele care pot fi alimentate cu gaz sau cu energie electrica.
Plitele pe gaz sunt cele mai ieftine avand un pret de pornire de 500 Lei si ajung pana la 1300 Lei, ultimul pret il are un model de plita pe gaz, care contine 5 arzatoare din care unul este de tipul WOK.
Plitele electrice Beko sunt de tipul inductie sau vitroceramice, iar pretul lor porneste de 900 lei si ajung pana la 2300 Lei.

Aragazuri Beko: Se adreseaza persoanelor care nu doresc sa cheltuie foarte multi bani pe un aragaz, dar in acelasi timp sa aiba performante de gatire acceptabile.
Cel mai ieftin aragaz de la Beko are un pret de 1000 de Lei si are plita si cuptorul alimentat cu gaz, iar aprinderea arzatoarelor este electrica.
Cel mai scump aragaz Beko este un aragaz mixt, cu plita pe gaz si cuptorul electric cu 8 functii de gatire.

AragazElectric.com
Enable registration in settings - general