Cuptor electric cu timer și garanție 5 ani

1
prezentare cuptor electric cu timer
8.9
Cuptor electric cu timer și garanție 5 ani
Cuptor electric cu timer și garanție 5 ani
8 Funcții de cuptor
Timer
5 ani garanție
Design rustic
Iluminare cuptor
Rafturi relescopice

Timer-ul este unul dintre cele mai utile lucruri pe care le are un cuptor, deoarece permite setarea duratei de funcționare a cuptorului, iar la expirarea acesteia, funcția de gătire se va întrerupe în mod automat și cuptorul va emite un semnal acustic semnalizând utilizatorului sfârșitul procesului de gătire.

cuptor electric cu timerCuptor electric cu timer
Un cuptor foarte atractiv și care are timer este acest model de la Beko, care pe lângă design-ul modern are și performanțe ridicate la coacere datorită celor 8 funcții de cuptor, iar funcționarea cuptorului electric se face cu ajutorul timerului care permite setarea timpului de funcționare.
Garanția oferită de Beko pentru acest cuptor electric este de 5 ani, ceea ce înseamnă că orice problemă aveți cu acest aparat în cei 5 ani de zile este reparată de către Beko, fără costuri pentru dumneavoastră.

Cele 8 funcții ale cuptorului cu timer

Încălzire ventilată
Căldura este generată de către elementul încălzitor circular, amplasat pe peretele posterior al cuptorului și este distribuită în mod uniform de către ventilatorul poziționat în centrul elementului încălzitor.
Funcția 3D
Este una dintre cele mai bune funcții de gătire, datorită faptului că sunt alimentați mai mulți elemenți încălzitori, iar ventilatorul asigură distribuirea uniformă a căldurii, astfel încât alimentele preparate sunt supuse unei temperaturi uniforme pe toate părțile.
Grill Complet
Funcționează grill-ul mare din cuptor, fiind o funcție recomandată pentru prepararea portiilor mari de carne.
Grill + Ventilator
Este o funcție recomandată pentru prepararea porțiilor mici de carne, datorită faptului că nivelul de căldură în această funcție este mai mică decât în „Grill Complet”.
Când utilizați una dintre cele două funcții de Grill trebuie setată temperatura maximă în cuptor.
Încălzire Superioară + Inferioară
Este modul de încălzire tradițional, în care preparatele sunt încălzite din partea superioară și inferioară. Se folosește și pentru declararea consumului energetic al cuptorului.
Încălzire Inferioară
Datorită faptului că funcționează doar elementul încălzitor inferior, face ca această funcție să fie folosită pentru rumenirea finală a preparatelor.
● Încălzire Superioară + Inferioară + Ventilator
Pe lângă cele două elemente încălzitoare, funcționează și ventilatorul care distribuie uniform căldura.
Decongelare
În această funcție este activat doar ventilatorul, care are rolul de a accelera procesul de dezghețare a preparatelor.

timer mecanicTimer mecanic
Un element foarte util și care completează design-ul rustic al cuptorului este timer-ul mecanic care are rolul de a controla funcționarea cuptorului, iar o altă funcție a acestuia este aceea de a afișa ora curentă.
Timer-ul mecanic se controlează cu ajutorul celor două butoane amplasate sub acesta, și anume:
Butonul din stânga: Permite reglarea orei curente prin tragerea lui și rotirea lui în direcția acelor de ceasornic, până când indicatoarele ajung în dreptul orei curente.
Este foarte important de știut că este necesară reglarea orei curente la conectarea cuptorului, în caz contrar cuptorul nu va funcționa.
Butonul din dreapta: Permite setarea timpului de funcționare a cuptorului, astfel încât cuptorul va funcționa exact perioada dorită de dumneavoastră.
Dacă nu doriți să utilizați funcția de control al cuptorului atunci trebuie doar să setați modul manual de funcționare, iar cronometrul nu va întrerupe procesul de gătire la expirarea timpului setat.

5 ani garantie beko5 ani garanție
Când se achiziționează un cuptor electric este foarte important să fiți atent și la perioada de garanție oferită de producător, deoarece veți putea utiliza produsul o perioadă mai lungă de timp fără a avea costuri în cazul în care se defectează.
Beko oferă pentru acest cuptor electric cu timer o extragaranție de 5 ani de zile, pentru a beneficia de ea trebuie doar să vă înregistrați produsul cumpărat pe pagina producătorului extragarantie.beko.ro.
Pe lângă garanția de 5 ani de zile, mai aveți și posibilitatea de a returna produsul în decurs de 60 de zile dacă sunteți nemulțumit de performanțele de gătire ale cuptorului.

rafturi telescopiceRafturi telescopice
Acestea au rolul de a ușura manipularea tăvilor sau a grătarului de sârmă în deplină siguranță.
Datorită acestor rafturi telescopice veți putea scoate preparatele din cuptor fără a exista riscul să le scapați pe podea.

iluminare cuptorIluminare cuptor
Beko a dotat acest model de cuptor electric cu un sistem de iluminare care ușurează urmărirea procesului de gătire, dar și reduce consumul de energie electrică, datorită faptului că utilizatorul nu mai trebuie să deschidă ușa cuptorului pentru a observa preparatul aflat la gătit.
Becul electric montat în interiorul cuptorului este unul mai special, și anume este conceput să reziste până la 300 °C și este protejat cu un capac de sticlă, care trebuie menținut curat pentru a nu influența vizibilitatea în cuptor.

accesoriile cuptoruluiAccesoriile cuptorului
Pe lângă rafturile telescopice Beko a mai dotat cuptorul cu următoarele accesorii:
Tavă de cuptor: Se folosește pentru prepararea produselor de patiserie sau a alimentelor congelate.
Tavă adâncă: În principal se folosește pentru prepararea alimentelor suculente sau ca și tavă colectoare, pentru grăsimea care se scurge din preparatele gătite la grill.
Grilaj metalic: Se utilizează pentru prepararea alimentelor la grill sau ca și suport pentru formele de prăjituri.

date tehnice cuptor simpluDate tehnice
Tip: Cuptor încorporabil;
Alimentare: Electric;
Puterea electrică: 2500 W;
Tensiunea nominală: 220 – 240 V;
Culoare: Crem;
Functii de cuptor: 8;
Clasa energetică : A;
Consum de energie: 0.79 kWh / ciclu (în funcția cu ventilator);
Înălțime / Lățime / Adâncime: 595 mm / 594 mm / 570 mm.

8.9 Total Score
Cuptor electric cu timer și garanție 5 ani

Performanțe la gătit
9
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
8.5
Eficiență energetică
9
Siguranță in exploatare
9
Curățare și întreținere
8.5
PROS
  • 8 Funcții de cuptor
  • Timer
  • 5 ani garanție
  • Design rustic
  • Iluminare cuptor
  • Rafturi relescopice
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo