Plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușor

4
Plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușor imagine
8.5
Plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușor
Plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușor
Curățare ușoară
Arzător WOK
Aprindere electrică
Siguranță arzătoare
Duze butelie
Arzătoare eficiente

Una dintre îngrijorările persoanelor aflate în căutarea unei plite pe gaz este dacă modelul dorit se curăță ușor sau dacă rămân urme după ce se curăță plita. Pentru a veni în ajutorul acestor persoane le prezentăm în continuare un model de plită emailată, pe gaz de la Beko care se curăță foarte ușor. Datorită performanțelor și a curățării extrem de ușoare ar putea fi inclusă în topul plitelor pe gaz.

Plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușorPlită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușor

Plita pe gaz emailată și care se curăță ușor este acest model de la Beko care are 4 zone de gătit dintre care unul este de tipul WOK.
Consumul total de gaz al plitei este de 7800 W, iar puterea arzătoarelor este următoarea:
Stânga Spate: Arzător „Normal” cu puterea maximă de 1750 W.
Stânga Față: Este un arzător mai special și anume este de tipul „WOK” fapt pentru care va fi foarte apreciat de persoanele care preferă bucătăria asiatică unde acest tip de arzător este foarte folosit. Puterea maximă dezvoltată de arzătorul WOK este de 3300 W.
Dreapta Față: Este arzător de tipul „Auxiliar” ceea ce înseamnă că este cel mai mic de pe plită și dezvoltă doar 1000 W.
Dreapta Spate: Ultimul arzător de pe plită este unul „Normal” care dezvoltă o putere maximă de 1750 W.

Pentru a avea o eficiență maximă este foarte important ca diametrul vasului utilizat să fie similar cu cel al flăcării, iar din acest motiv Beko recomandă pentru fiecare arzător diametrul necesar al vaselor ce urmează a fi utilizate:
Stânga Spate: 14–20 cm
Stânga Față: 22–30 cm
Dreapta Față: 12–18 cm
Dreapta Spate: 14–20 cm

arzatoare cu eficienta ridicataArzătoare cu eficiență ridicată

Acest model de plită are o eficiență energetică de 57.3, iar valorile măsurate pentru fiecare arzător sunt:
Stânga Față: 58.0
Stânga Spate: 57.0
Dreapta Spate: 57.0
Dreapta Față: Pentru acest arzător legislația actuală nu obligă producătorul să declare o valoare pentru eficiența energetică.

Eficiența ridicată a arzătoarelor înseamnă un consum mai mic de energie precum și un timp mai redus pentru prepararea mâncărurilor în comparație cu un arzător normal.

gratar din fontaGrătar din fontă

Pe lângă design-ul elegant, acest grătar din fontă conferă vaselor o stabilitate ridicată astfel încât ajută decisiv la evitarea accidentelor cauzate de alunecarea vaselor pe grătarele plitei.
Cele două grătare din fontă nu se pot curăța în mașina de spălat vase dar acest lucru nu trebuie să vă sperie deoarece grătarele se curăță foarte ușor utilizând doar apă și detergent de vase.

functii importanteFuncții importante

Această plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușor este dotată cu două funcții foarte importante:
Siguranță arzătoare: Are rolul de a opri alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra arzătorului se stinge în mod accidental.
Aprindere electrică: Așa cum îi zice și denumirea are rolul de a aprinde flacăra de la cele patru arzătoare ale plitei prin simpla apăsare a butonului de comandă.

butoane de comandaPanoul de comandă

Panoul de comandă al plitei este format din 4 butoane, câte unul pentru fiecare arzător, cu ajutorul cărora se controlează modul de funcționare al aparatului.
Pentru a aprinde flacăra unui arzător trebuie doar să apăsați și să rotiți în același timp butonul care comandă arzătorul. Din cauza sistemului de siguranță, la arzătoare trebuie menținut apăsat butonul de comandă pentru o perioadă de câteva secunde după ce s-a aprins flacăra arzătorului.

curatarea pliteiCurățarea plitei

Așa cum am menționat și mai sus curățarea acestui model de plită pe gaz este foarte ușor de făcut datorită emailului cu care este acoperită, acesta făcând ca murdăria să nu adere la suprafața plitei.
Pentru a menține plita curată și funcțională o perioadă cât mai mare de timp vă recomandăm să o curățați după fiecare folosire, iar în acest caz nu este necesară utilizarea soluțiilor speciale de curățare, ci rezultate excelente se obțin folosind apă caldă și detergent de vase.
La curățarea ușoară a plitei ajută și ridicăturile efectuate de producător în jurul arzătoarelor. Acestea au rolul de a împiedica accesul lichidelor scurse pe suprafața plitei sau în interiorul arzătorului.

date tehnice Plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușorDate tehnice
• Tip: Plită încorporabilă pe gaz
• Număr arzătoare: 4
• Alimentare: Gaz Natural / GPL (de la butelie)
• Duze butelie: Da
• Culoare: Negru
• Puterea maximă: 7800 W
• Tensiunea de alimentare: 220–240V
• Lățime: 58 cm
• Adâncime: 51 cm
• Înălțime: 4.6 cm
• Greutate: 11. 5 kg

 

8.5 Total Score
Plită pe gaz care se curăță și întreține foarte ușor

Design
8
Confort
8.5
Protecție și siguranță
8
Consum energetic
9
Raport Preț/Calitate
9
Curățare și întreținere
8.5
PROS
  • Curățare ușoară
  • Arzător WOK
  • Aprindere electrică
  • Siguranță arzătoare
  • Duze butelie
  • Arzătoare eficiente
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo