Cuptor alb cu design extrem de frumos

3
prezentare Cuptor alb cu design extrem de frumos
9
Cuptor alb cu design extrem de frumos
Cuptor alb cu design extrem de frumos
Design modern
Autocurățare catalitică
Închidere silențioasă
Afișaj digital
Butoane retractabile
Rețete pe ușă

Dacă sunteți în căutarea unui cuptor încorporabil de culoare albă și care să aibă un design modern atunci acest model de la Beko reprezintă o foarte bună soluție, datorită faptului că are un raport preț/performanțe foarte bun, iar culoarea albă îl face să se încadreze într-o bucătarie modernă, devenind punctul de atracție datorită faptului ca este foarte ușor de remarcat.

Cuptor alb cu design extrem de frumosCuptor alb cu design frumos
Un cuptor încorporabil nu trebuie doar să aibă rezultate excelente la coacere, ci trebuie să aibă și un design modern pentru a putea fi încadrat cu ușurință în bucătăriile din ziua de azi.
Pe lângă cele două caracteristici menționate anterior, modelul acesta de la Beko are și funcția de autocurățare catalitică pentru peretele posterior.
Controlul cuptorului se face prin intermediul afișajului digital, amplasat în centrul panoului frontal, care permite setarea duratei de funcționare.
Beko oferă pentru cuptor o garanție extinsă de 5 ani de zile și o perioadă de 60 de zile în care se poate returna produsul dacă utilizatorul nu este mulțumit de performanțele aparatului.

functiile cuptorului albFuncțiile cuptorului de culoare albă
Beko a dotat acest cuptor încorporabil cu 8 funcții, cu ajutorul cărora puteți să preparați cele mai bune mâncăruri.
Încălzire Inferioară + Superioară: Este funcția tradițională de gătire, în care căldura în cuptor este generată de sus și jos, de către cei doi elemenți încălzitori. Este o funcție de gătire ideală pentru prepararea prăjiturilor.
Încălzire Inferioară: Este funcția de gătire în care căldura este generată doar de către elementul încălzitor inferior, fapt care face ca aceasta să fie folosită de obicei pentru rumenirea finală a preparatelor.
Încălzire Inferioară + Superioară + Ventilator: Căldura produsă de către cei doi elemenți încălzitori este distribuită în mod uniform în întreg cuptorul de către ventilator.
Decongelare: Se alimentează doar ventilatorul, fără vreun element încălzitor. Curentul de aer produs de către ventilator accelerează procesul de dezghețare a alimentelor.
Încălzire Ventilator: Funcționează elementul încălzitor circular și ventilatorul, fapt care face să fie o funcție de gătire care se poate utiliza pentru prepararea simultană pe mai multe niveluri.
Funcția „3D”: Este o funcție mai specială, în care se alimentează 3 elemenți încălzitori (Superior, Inferior, Circular) si ventilatorul. Combinația aceasta de elemenți încălzitori și ventilator fac ca funcția să aibă rezultate excelente.
Grill Complet: În această funcție se alimentează elementul încălzitor grill mare, fapt care face să fie o funcție recomandată pentru prepararea bucăților mari de carne.
Grill + Ventilator: Efectul de Grill este mai redus în această funcție și se recomandă a se utiliza pentru frigerea bucăților mai mici de carne.

autocuratare cataliticaAutocurățare catalitică
Peretele posterior al cuptorului alb este acoperit cu un email poros care absoarbe și transformă grăsimile depuse în dioxid de carbon și vapori, ceea ce înseamnă că acest perete al cuptorului se curăță singur, fără a fi necesară intervenția utilizatorului.
Procesul de autocurățare începe când temperatura ajunge la cel puțin 200°C și are cea mai mare eficiență când temperatura în cuptor este maximă.
Un aspect foarte important și de care trebuie să țineți cont este acela că panourile catalitice nu se curăță manual, deoarece acest proces deteriorează emailul poros. Chiar dacă în timp apar unele decolorări ale emailului catalitic nu trebuie să va faceți griji, deoarece acesta are aceleași proprietăți de autocurățare ca și la început.

cleanzoneCleanzone
Panoul de sticlă din ușa cuptorului este acoperit cu un strat special care ușurează foarte mult procesul de curațare a ușii, acest strat special poartă denumirea de „Cleanzone”.
Datorită acestui strat special pentru curățarea ușii cuptorului nu aveți nevoie de soluții speciale, ci doar de apă caldă în care s-a dizolvat detergent de vase.
Pentru curățarea geamului din ușă nu folosiți produse abrazive, deoarece acestea deteriorează stratul special.

inchdiere silentioasa a usiiÎnchidere silențioasă
Cuptorul este dotat cu un sistem de închidere a ușii cuptorului care se asigură că nu se produc zgomote în momentul de închidere a ușii.
Acest sistem de închidere silențioasă nu afectează modul în care se închide aceasta, deoarece acționează doar în ultima etapă de închidere a ușii.

accesoriile cuptoruluiAccesoriile cuptorului de culoare albă
Ca și accesorii Beko a echipat acest cuptor cu următoarele:
Tavă de cuptor: Este o tavă cu ajutorul căreia se pot prepara produse de patiserie, fripturi și chiar alimente congelate.
Tavă adâncă: Se folosește în principal la prepararea alimentelor suculente, dar și ca tavă colectoare pentru grăsimea care se scurge din carnea preparată la grill.
Grătar de sârmă: Se utilizează pentru amplasarea pe el a bucăților de carne care se prepară la grill.
Gradene telescopice: Se utilizează pentru manipularea mult mai ușoară a preparatelor, care se gătesc, în acest cuptor de la Beko.

butoane push in push outButoane Push In Push Out
Cele două butoane cu care este dotat acest cuptor sunt mai speciale, și anume în momentul în care nu se utilizează pot fi introduse în interiorul panoului frontal și ies afară doar în momentul de utilizare al cuptorului.
Acest sistem de introducere/scoatere a butoanelor de comandă poartă denumirea de „Push In Push Out” și contribuie decisiv la design-ul modern al cuptorului.

afisaj digitalAfișaj digital
La design-ul frumos al cuptorului contribuie și afișajul digital, amplasat central pe panoul frontal și cu ajutorul căruia se poate seta durata de funcționare a cuptorului.
Când nu este activă o funcție de cuptor atunci pe afișajul digital apare ora curentă. În cazul în care are loc întreruperea alimentării cu energie electrică, atunci ora curentă trebuie setată iar.

iluminare cuptorIluminare cuptor
În partea din spate a cuptorului este amplasat un bec care are rolul de a ilumina interiorul cuptorului, astfel încât utilizatorul să poată urmări evoluția procesului de gătire fără a fi necesară deschiderea ușii cuptorului.
Iluminarea cuptorului are încă un beneficiu, și anume reduce consumul de energie electrică prin faptul că utilizatorul nu mai deschide ușa cuptorului pe durata de preparare a alimentului.
Becul este protejat de un capac de sticlă care trebuie curățat din când în când, iar înainte de a curăța capacul trebuie să decuplați alimentarea cu energie electrică a cuptorului.

retete pe usaRețete pe ușâ
Pe panoul de sticlă interior se găsesc mai multe rețete pentru prepararea diverselor alimente.
Pe sticlă apar 5 funcții de gătire și informațiile: Tipul de mâncare, Temperatura și Nivelul de amplasare.
Cele 15 rețete de pe panoul de sticlă sunt doar informative, deoarece rezultatul procesului de gătire depinde foarte mult de cantitatea și calitatea alimentului preparat.

consumul de energie electricaClasa energetică
Acest cuptor electric încorporabil de la Beko are un consum redus de energie electrică, încadrandu-se în clasa energetică A, cu următoarele valori declarate de către Beko:
0.88 kWh / ciclu: În funcția de încălzire tradițională (Încălzire Inferioară + Superioară)
0.79 kWh / ciclu: În funcția de încălzire cu ventilator
După cum se poate observa consumul de energie electrică este mai mic în funcția de încălzire cu ventilator și din acest motiv vă recomandăm să folosiți ori de câte ori e posibil o functie cu ventilator.

date tehnice cuptor incorporabil cu gazDate tehnice
Tip: Cuptor încorporabil;
Alimentare: Electric;
Puterea maximă: 2500 W;
Tensiunea de alimentare: 220 – 240 V;
Cablu de alimentare: 3 x 1.5 mm2;
Culoare: Alb;
Clasa energetică: A;
Înălțime / Lățime / Adâncime: 595 mm / 594 mm / 567 mm.

9 Total Score
Cuptor alb cu design extrem de frumos

Performanțe la gătit
9
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
8.5
Eficiență energetică
9
Siguranță in exploatare
9
Curățare și întreținere
9
PROS
  • Design modern
  • Autocurățare catalitică
  • Închidere silențioasă
  • Afișaj digital
  • Butoane retractabile
  • Rețete pe ușă
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo