Plita incorporabila Beko ieftina cu 4 arzatoare, gratare din fonta, aprindere electrica si sistem de siguranta

1
plita beko top plite pe gaz
8.4
Plita incorporabila Beko ieftina cu 4 arzatoare, gratare din fonta, aprindere electrica si sistem de siguranta
Plita incorporabila Beko ieftina cu 4 arzatoare, gratare din fonta, aprindere electrica si sistem de siguranta
Arzatoare cu eficienta ridicata
Aprindere electrica
Siguranta flacara
5 ani garantie
Cablu de alimentare inclus
Duze pentru GPL

Daca sunteti un fan al electrocasnicelor Beko, atunci veti aprecia cu siguranta aceasta plita pe gaz, care are un raport pret/performante foarte bun, fiind o plita ideala pentru persoanele care nu doresc sa cheltuie mai mult de 550 Lei pe o plita pe gaz.

Aprinderea electrica integrata si sistemul de siguranta de la fiecare zona de gatit sunt doua functii care imbunatatesc utilizarea plitei, dar in acelasi timp cresc nivelul de siguranta in utilizare.

plita beko cu 4 arzatoare4 arzatoare pe gaz

Aceasta plita pe gaz de la Beko are 4 arzatoare cu un consum total de gaz de 7400 W, iar puterea nominala a celor patru arzatoare este urmatoarea:
Stanga Spate: 2900 W (Arzator rapid 18-22 cm)
Stanga Fata: 1750 W (Arzator normal 14-20 cm)
Dreapta Fata: 1000 W (Arzator auxiliar 12-18 cm)
Dreapta Spate: 1750 W (Arzator normal 14-20 cm)

Ca si accesorii Beko furnizeaza la aceasta plita si duzele pentru gaz lichefiat (de la butelie), ceea ce inseamna ca plita poate sa fie alimentata de la reteaua de gaz sau de la butelie.
Cum se schimba duzele la fiecare arzator sunt prezentate in manualul de utilizare al produsului.
Cand cumparati plita, trebuie sa stiti ca aceasta este dotata cu duze pentru alimentarea de la reteaua de gaz.
Cele 4 arzatoare sunt de tipul „High-Efficiency”, ceea ce inseamna ca au o eficienta mai mare cu 25% decat arzatoarele normale, acest lucru insemnand un consum redus de energie, dar si un timp mai mic necesar pentru a gati.

siguranta la fiecare arzator al plitei bekoSiguranta flacara

Din punct de vedere al sigurantei acest sistem este obligatoriu sa il aiba oricare plita pe gaz, deoarece are rolul de a intrerupe alimentarea cu gaz, in cazul in care flacara de la un arzator se stinge in mod accidental.
Componenta vizibila a intregului sistem de „Siguranta Flacara” este termocuplul, amplasat in fiecare arzator si care trebuie mentinut curat, pentru o durata cat mai mare de functionare a sistemului.
Datorita acestui sistem de siguranta trebuie tinut apasat butonul de pornire pentru mai multe secunde, acest lucru este perfect normal, si reprezinta timpul necesar termocuplului pentru a se incalzi si a mentine deschisa electrovalva, care alimenteaza cu gaz arzatorul.

aprindere electrica plita bekoAprindere electrica integrata

Aprinderea celor 4 arzatoare se face foarte usor, prin simpla invartire a butonului si tinerea lui apasata pentru mai multe secunde.

Sistemul de aprindere electrica functioneaza doar daca plita este alimentata cu energie electrica, in caz contrar aprinderea arzatoarelor se face cu ajutorul chibriturilor.

In timpul in care este activ sistemul de aprindere electrica se aude un zgomot, acesta este perfect normal si nu trebuie sa va faceti griji, acest zgomot este produs de scanteiele generate la arzatoare.


gratar din fonta plita bekoGratar din fonta

Gratarul din fonta este un accesoriu foarte important la o plita de gaz, poate la prima vedere acest lucru nu pare evident, dar dupa ce ati folosit o plita cu gratar din fonta cu siguranta nu doriti sa folositi plite cu altfel de gratare.
Gratarul din fonta le confera vaselor o stabilitate foarte buna, ceea ce inseamna ca se reduc accidentele care pot sa apara in timpul manipularii acestora.

curatarea plitei pe gaz bekoCuratarea plitei

Plita este realizata din Inox, material care necesita intretinere regulata pentru o durata de utilizare cat mai mare.
Va recomandam sa curatati plita dupa fiecare utilizare, in acest mod procesul de curatare este mult mai usor de efectuat, deoarece depunerile de murdarie nu apuca sa se intareasca.
Pentru curatarea plitei nu trebuie sa folositi solutii speciale pentru curatarea inoxului, ci puteti sa folositi apa calda, in care s-a dizolvat lichid de vase impreuna cu un burete moale, evitati folosirea buretilor abrazivi, deoarece acestia pot deteriora suprafata plitei.

5 ani garantie plita beko5 ani garantie

Garantia oferita de producator este un alt aspect important la o plita pe gaz, iar Beko ofera pentru aceasta plita pe gaz o garantie de 5 ani de zile, acest lucru inseamna ca orice defect al plitei aparut in aceasta perioada de timp va fi reparat de catre Beko, fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra.
Pe langa garantia extinsa, Beko ofera si posibilitatea de returnare a banilor in cazul in care nu sunteti multumit de plita, solicitarea de returnare a banilor se poate face in termen de 60 de zile de la achizitionarea plitei.

8.4 Total Score
Plita incorporabila pe gaz de la Beko

Design
8
Performante
8
Protectie si siguranta
9
Intretinere si curatare
8
Raport Pret/Performante
9
PROS
  • Arzatoare cu eficienta ridicata
  • Aprindere electrica
  • Siguranta flacara
  • 5 ani garantie
  • Cablu de alimentare inclus
  • Duze pentru GPL
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo