Plită cu inducție cu zone de gătit flexibile

2
plita de gătit cu zone flexibile imagine
9.3
Plită cu inducție cu zone de gătit flexibile
Plită cu inducție cu zone de gătit flexibile
Zone flexibile
Afișaj digital
Timer
Putere Suplimentară
Protecție copii
5 ani garanție

Pentru a prepara o varietate cât mai mare de mâncăruri nu sunt de ajuns zonele de gătit tradiționale care se prezintă sub forma unui cerc, ci sunt necesare și zone dreptunghiulare pe care să se amplaseze vasele care au această formă. De exemplu, vase cu formă dreptunghiulară sunt cele pentru prepararea peștelui sau cele în stilul japonez Teppan Yaki.
În cazul plitelor cu inducție normale sunteți limitat la dimensiunea vaselor care pot fi utilizate pe o zonă de gătit. La o zonă de gătit cu diametrul de 180 mm se pot folosi vase cu diametrul aflat în intervalul 145 mm–180 mm. Totuși, în cazul plitelor cu zone de gătit flexibile această limitare nu este atât de pronunțată, oferind astfel opțiunea utilizatorului de a folosi o varietate mai mare de vase datorită faptului că zona de gătit se adaptează automat la dimensiunea vasului.

plita de gătit cu zone flexibilePlită cu inducție cu zone de gătit flexibile de la Beko

Beko este unul din producătorii care are în oferta sa plite cu inducție cu zone de gătit flexibile, iar un model cu raport preț-performanțe bun este acesta. Plita are patru zone de gătit cu 3 dimensiuni diferite (145 mm, 180 mm, 210 mm) dintre care cele două de 180 mm amplasate în partea stângă pot fi transformate într-o singură zonă de gătit făcând astfel posibilă utilizarea vaselor de formă dreptunghiulară.
Zona de gătit flexibilă este marcată pe plită sub forma unui dreptunghi, de asemenea acel marcaj se utilizează și pentru stabilirea dimensiunilor maxime ale vaselor care pot fi poziționate pe plită.
Zona de gătit flexibilă poate fi folosită ca și suprafață de gătit în două jumătăți (stânga față, stânga spate) sau ca și o singură zonă de gătit cu suprafață mare.

zona de gatit mare bekoCum se activează zona de gătit cu suprafață mare

Pornirea zonei de gătit cu suprafață mare la acest model Beko se face foarte simplu parcurgând pașii:

  1. Se pornește plita cu inducție atingând simbolul pornirea plitei cu inductie suprafata mare
  2. Timp de aproximativ 3 secunde se mențin apăsate simbolurile simbol suprafata mare inductie celor două zone de gătit din partea stângă.
  3. Nivelul de căldură se setează cu ajutorul tastelor „+ / -” de la zona de gătit stânga spate.

Zona de gătit flexibilă poate fi controlată și cu ajutorul cronometrului care permite setarea unui timp de funcționare, iar la expirarea timpului setat se va decupla alimentarea plitei și se va emite un semnal acustic.

9.3 Total Score
Plită cu inducție cu zone de gătit flexibile

Design
9
Confort
9
Protecție și siguranță
9.5
Consum energetic
9.5
Raport Preț/Calitate
9
Curățare și întreținere
9.5
PROS
  • Zone flexibile
  • Afișaj digital
  • Timer
  • Putere Suplimentară
  • Protecție copii
  • 5 ani garanție
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo