Aragaz mixt Beko

0
aragaz mixt beko
8.8
Aragaz mixt Beko
Aragaz mixt Beko
Cuptor multifunctional
Arzatoare High Efficiency
Aprindere electrica
Siguranta plita
Rotisor cuptor
Preincalzire rapida
Compartiment pentru tavi
Afisaj digital
Iluminare Cuptor
5 ani garantie

In domeniul electrocasnicelor, marca Beko este foarte cunoscuta, iar oferta din ultimul timp, 5 ani garantie, a facut ca multe persoane sa cumpere produsele Beko.

Modelul de aragaz mixt Beko recomandat de noi are un raport pret/calitate foarte bun, fiind o solutie pentru persoanele care sunt in cautarea unui aragaz mixt (plita gaz si cuptor electric).

Daca doriti sa va inlocuiti vechiul aragaz atunci va recomandam sa o faceti cu acest aragaz mixt de la Beko, profitand astfel de performantele unui cuptor electric si a unei plite pe gaz cu arzatoare, cu eficienta ridicata.
Datorita faptului ca, puterea nominala a cuptorului este de 2.1 KW trebuie sa folositi doar o priza normala (16 A) pentru alimentarea lui.

Designul aragazului este unul modern, iar culoarea Inox face ca incadrarea lui intr-o bucatarie moderna sa se faca foarte usor.

Perioada de garantie oferita de Beko este de 5 ani, ceea ce inseamna ca orice problema aveti cu aragazul in aceasta perioada va fi rezolvata de catre Beko, fara ca dumneavoastra sa aveti costuri supplimentare.

Pentru a beneficia de aceasta extragarantie, trebuie doar sa va inregistrati pe site-ul producatorului si sa introduceti Codul produsului si Seria de fabricatie.

Prezentare plitei pe gaz

aragaz mixt beko plita gazPlita aragazului mixt Beko este dotata cu 4 arzatoare, cu o putere totala de 7.9 KW, putand fi alimentata cu gaz natural ( 20 mbar ) sau cu gaz GPL ( de la butelie: 28-30 mbar).

Daca doriti sa alimentati plita cu gaz de la butelie, atunci trebuie sa inlocuiti duzele arzatoarelor cu cele furnizate de Beko si pe care le gasiti in ambalajul cu care va fost livrat aragazul.

Arzatoarele plitei au urmatoarele puteri:
Stanga Spate: 2 KW ( arzator normal, pe care se plaseaza vase cu diametrul 18-20cm)
Stanga Fata: 2.9 KW (arzator rapid, pe care se plaseaza vase cu diametrul 22-24cm)
Dreapta Fata: 1 KW (arzator auxiliar, pe care se plaseaza vase cu diametrul 12-18cm)
Dreapta Spate: 2 KW (arzator normal, pe care se plaseaza vase cu diametrul 18-20cm)

Cele 4 arzatoare sunt de tipul „ High Efficiency” care sunt cu 25% mai eficiente energetic decat arzatoarele normale, acest lucru traducandu-se printr-un consum mai redus de energie si facturi mai mici pentru dumneavoastra.

Pentru a economisi energie va recomandam sa alegeti arzatorul pe care doriti sa il folositi in functie de diametrul vasului utilizat.

Aprinderea electrica a arzatoarelor

Toate cele 4 arzatoare se aprind prin simpla apasare a butonului si rotirea lui in directia simbolului cu flacara mare.
Gratie acestui sistem de aprindere, nu mai trebuie sa folositi chibrituri pentru a porni arzatoarele.

Sistem de siguranta

Sistemul de siguranta a plitei, are scopul de a opri alimentarea cu gaz a arzatoarelor in cazul in care are loc stingerea flacarii, acest sistem previne scurgerile de gaze in cazul in care butoanele de comanda a arzatoarelor sunt invartite, dar nu sunt si apasate, astfel incat sa fie activ si sistemul de aprindere electrica.

Prezentarea cuptorului electric

aragaz mixt beko cuptor electricAcest aragaz mixt de la Beko are un cuptor electric cu un volum util de 55 Litri si 8 functii de gatire, cu ajutorul carora puteti gati aproape orice tip de mancare.

Dintre functiile cuptorului amintim:
● Gatire conventionala
● Grill electric
● Grill inferior cu ventilatie
● Gatire asistata cu ventilatie
● Incalzire inferioara
● Preincalzire rapida cu Booster

Ca si accesorii Beko, doteaza acest aragaz mixt cu:
● Rotisor
● Tava adanca pentru gatit
● Gratar de sarma
● Compartiment pentru tavi

Pentru a activa motorul rotisorului trebuie doar sa selectati functia de cuptor cu Grill, iar functionarea lui se face intr-un mod intermitent, si anume cat timp functioneaza elementul Grill functioneaza si rotisorul, iar cand nu functioneaza elementul Grill si rotisorul este oprit, din acest motiv nu trebuie sa va faceti griji daca observati ca motorul rotisorului se opreste din cand in cand.

Pe placa frontala a aragazului mixt se afla afisajul digital, care permite si controlul cuptorului, si anume puteti sa setati cat timp sa functioneze cuptorul, iar cand se termina programul de gatit se emite o avertizare acustica.

Functia de protectie copii va permite sa blocati folosirea tastelor care controleaza cuptorul.

Ca si masura de siguranta acest aragaz mixt de la Beko este dotat cu siguranta la supraincalzire, si anume daca cuptorul se supraincalzeste in timpul functionarii intra in functiune acest sistem de siguranta, care intrerupe alimentarea cu energie electrica.

Cuptorul este dotat cu o lampa de 25W, care ilumineaza interiorul acestuia cand este activata orice functie.
Lampa cuptorului este una mai speciala, si anume este cosntruita sa reziste pana la temperaturi de 300 °C, din acest motiv inlocuirea ei trebuie facuta cu o lampa cu aceleasi caracteristici tehnice.

Ca si consum de energie, acest model de aragaz de la Beko se incadreaza in clasa energetica A, avand declarat un consum de:
● 0.88 kWh/ciclu – functie traditionala
● 0.83 kWh/ciclu – functie cu ventilator

Date tehnice aragaz mixt Beko

Alimentare plita: Gaz natural/GPL
Alimentare cuptor: Electric
Capac: Sticla
Culoare: Inox
Latime: 50 cm
Inaltime: 85 cm
Adancime: 60 cm
Greutate: 48.9 Kg

8.8 Total Score
Plita pe gaz
9
Performante cuptor electric
9
Design
9
Accesorii
7.5
Raport Pret/Calitate
9.5
Siguranta in utilizare
9
PROS
 • Cuptor multifunctional
 • Arzatoare High Efficiency
 • Aprindere electrica
 • Siguranta plita
 • Rotisor cuptor
 • Preincalzire rapida
 • Compartiment pentru tavi
 • Afisaj digital
 • Iluminare Cuptor
 • 5 ani garantie
CONS
 • Tabla subtire
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo