Cel mai bun cuptor Beko

1
cel mai bun cuptor beko
8.9
Cel mai bun cuptor Beko
Cel mai bun cuptor Beko
Cuptor multifunctional
Autocuratare catalitica
Curatare cu aburi
Afisaj digital
5 ani garantie
Timer

Cel mai bun cuptor Beko are un design modern si un raport pret-performante foarte bun, care il recomanda persoanelor care isi doresc un cuptor performant, dar fara sa cheltuie multi bani pe achizitionarea lui.

Pentru ca un cuptor sa fie declarat „cel mai bun” nu trebuie doar sa aiba performante bune la gatit, ci trebuie sa poate fi curatat usor, iar acest model de cuptor de la Beko are autocuratare catalitica si curatare cu aburi.

Prezentare Cel mai bun cuptor Beko

prezentare cel mai bun cuptor beko• Cuptor electric
• 8 Functii de cuptor
• Autocuratare catalitica
• Curatare cu aburi
• Afisaj digital
• Butoane retractabile
• Protectie copii
• Iluminare cuptor
• Clasa energetica A

Cel mai bun cuptor Beko este simplu de utilizat, iar timer-ul va permite sa setati durata programului de coacere, astfel incat in timp ce se prepara produsul pus in cuptor puteti sa faceti ce doriti dumneavoastra, fara a exista riscul sa uitati de mancare si sa se arda in cuptor.

Pretul mic al cuptorului precum si raportul pret-performante foarte bun, fac ca acest model de la Beko sa fie cel mai cumparat si apreciat cuptor, dintre modele de cuptoare Beko.

functiile de cuptorFunctiile de cuptor

Cu ajutorul celor 8 functii de cuptor, puteti sa gatiti aproape orice tip de mancare, iar cu ajutorul timer-ului controlati durata de functionare a fiecarui program de gatire.

Cele 8 functii de cuptor sunt:
Incalzire Inferioara + Superioara: Este modul de incalzire traditional, in care caldura este generata in partea de jos si sus a cuptorului. Prajiturile se prepara foarte bine cu ajutorul functiei traditionale.
Incalzire Inferioara: Caldura este generata doar in partea inferioara a cuptorului, fiind o functie dedicata coacerii alimentelor, care necesita o rumenire in partea inferioara.
Incalzire Inferioara + Superioara + Ventilator: In comparatie cu functia traditionala aceasta are activat si un ventilator, care asigura distribuirea uniforma a caldurii in intreg cuptorul .
Decongelare: Aceasta functie de cuptor nu alimenteaza vreun element incalzitor, ci doar ventilatorul situat in partea posterioara a cuptorului, prin miscarea aerului in interiorul cuptorului se accelereaza procesul de dezghetare.
Incalzire Ventilator: Se alimenteaza elementul incalzitor circular situat in partea din spate a cuptorului, iar ventilatorul amplasat in interiorul elementului incalzitor asigura distribuirea uniforma a caldurii produse de elementul incalzitor.
Datorita faptului ca elementul incalzitor circular este situat in interiorul cavitatii cuptorului, face ca aceasta functie sa fie ideala pentru prepararea alimentelor pe mai multe niveluri.
Functia 3D: Asigura prepararea alimentelor uniform, prin alimentarea simultana a mai multor elementi incalzitori.
Grill complet: In partea superioara a cuptorului este situat un element incalzitor de putere mare, care asigura prepararea bucatilor mari de carne, care ar fi greu de preparat folosind alte functii.
Grill + Ventilator: Se utilizeaza pentru prepararea portiilor mai mici de carne, datorita faptului ca efectul de grill nu este atat de pronuntat, precum la functia „Grill Complet”.

autocuratare cataliticaAutocuratare catalitica

In interiorul cuptorului sunt montate panouri catalitice care au rolul de a absorbi murdaria.
Panourile catalitice sunt foarte eficiente cand temperatura in cuptor este mare, in general procesul de autocuratare catalitica incepe cand temperatura in cuptor depaseste valoarea de 200 °C.
Panourile catalitice nu se curata cu solutii de curatare, deoarece acestea pot distruge materialul poros cu care sunt acoperite aceste panouri.

curatare cu aburiCuratare cu aburi

Peretii cuptorului se curata foarte usor cu ajutorul aburilor care inmoaie resturile de mancare sau grasimile pentru ca acestea sa poata fi curatate cu ajutorul unei lavete.
Pentru a va curata cuptorul trebuie doar sa plasati un vas in partea inferioara a cuptorului, in care sa adaugati 400 ml de apa si sa activati functia de cuptor „ Incalzire Inferioara”, care sa functioneze timp de 25 de minute la o temperatura de 200 °C.
Dupa expirarea acestui timp deschideti cuptorul si cu ajutorul unei lavete moale stergeti peretii emailati ai cuptorului. Utilizati detergent de vase, dizolvat in apa calda, pentru curatarea peretilor emailati.

cleanzoneCuratarea geamului interior

Geamul interior al cuptorului este unul mai deosebit, si anume este acoperit cu un strat special care faciliteaza curatarea geamului, cu solutii simple de curatare precum detergent de vase, dizolvat in apa calda.
Exista si solutii speciale de curatat cuptoare, dar datorita acestui geam special, nu trebuie sa va cheltuiti banii pe astfel de solutii, ci pur si simplu dizolvati detergent de vase in apa calda si cu ajutorul unei lavete moale stergeti geamul.

cuptor iluminatCuptor iluminat

In partea din spate a cuptorului este amplasat becul care asigura iluminarea cuptorului cand se activeaza un program de cuptor.
Becul este unul mai special, si anume este de tipul: E14, 15-25 W, 230 V, T300 °C.
Becul este acoperit de un capac de sticla, care are rolul de a proteja becul . Din motive de siguranta, va recomandam sa deconectati cuptorul de la alimentarea cu energie electrica atunci cand demontati capacul protector al becului.

afisaj digitalAfisaj digital

Informatiile despre functionarea cuptorului va sunt prezentate pe afisajul digital pozitionat in centrul panoului de comanda.
La prima conectare a aparatului la reteaua cu energie electrica pe afisajul cuptorului va apare ora 12:00, aceasta reprezinta ora curenta pe care trebuie sa o setati pentru a putea utiliza cuptorul. Modificarea datelor care apar pe afisaj se face usor cu ajutorul tastelor +/-.

butoane pipoButoane PIPO

Cel mai bun cuptor Beko este dotat cu doua butoane de tipul PIPO (Push In Push Out) care au avantajul de a putea fi introduse in interiorul cuptorului atunci cand nu sunt utilizate, oferindu-i astfel un aspect mai modern cuptorului.
Pentru a face butoanele sa iasa afara trebuie doar sa apasati pe ele, iar pentru a le introduce inapoi este obligatoriu sa rotiti butonul in pozitia oprit, dupa care sa apasati pe el.

accesoriile cuptoruluiAccesoriile cuptorului

Acest model de cuptor de la Beko este dotat cu 3 accesorii, si anume:
Tava de cuptor: Utilizata pentru diverse tipuri de produse (pizza, paine, prajituri, carne etc.)
Tava adanca: Utilizata pentru prepararea bucatilor mari de carne, dar si ca tava colectoare.
Grilaj metalic: Se utilizeaza pentru amplasarea pe el a bucatilor de carne plate sau a altor alimente, care urmeaza a fi gatite.

clasa energeticaClasa energetica

Cuptorul se incadreaza in clasa energetica A, avand un consum declarat de:

0.88 kWh/ciclu – in functia traditionala
0.79 kWh/ciclu – in functia cu ventilator
Pentru a reduce consumul de energie electrica va recomandam sa nu deschideti usa cuptorului in timpul programului de gatire, puteti vedea evolutia procesului de coacere prin geamul cuptorului.

date tehnice Date tehnice
Cuptor: Electric (multifunctional);
Puterea nominala: 2.5 kW;
Cablu de alimentare: 2m (3×1.5mm2);
Inaltime: 595 mm;
Latime: 594 mm;
Adancime: 567 mm;
Culoare: Inox.

8.9 Total Score
Cel mai bun cuptor Beko

Design
9
Functii cuptor
8.5
Protectie si siguranta
9
Consum energetic
8.5
Raport Pret/Calitate
9.5
Curatare si intretinere
8.5
Confort
8.5
Garantie
10
PROS
  • Cuptor multifunctional
  • Autocuratare catalitica
  • Curatare cu aburi
  • Afisaj digital
  • 5 ani garantie
  • Timer
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo