Cea mai buna plita pe gaz Beko

1
cea mai buna plita pe gaz beko
9
Cea mai buna plita pe gaz Beko
Cea mai buna plita pe gaz Beko
Arzator WOK
Aprindere electrica
Siguranta la fiecare arzator
Arzatoare cu eficienta ridicata
Plita din sticla
Gratar din fonta
5 ani garantie
Design modern

Pentru desemnarea celei mai bune plite pe gaz de la Beko am analizat 14 modele, care au preturile in intervalul 500 Lei si 1400 Lei.
Dintre modele analizate, plita Beko care a avut cel mai bun raport pret-performante a fost acest model, care are un design modern, 4 arzatoare cu eficienta ridicata, dintre care un arzator WOK, aprindere electrica, siguranta la fiecare arzator, gratare din fonta si poate fi alimentata cu gaz natural, de la reteaua sau cu gaz de la butelie.

Prezentarea generala a celei mai bune plite pe gaz Beko

prezentare cea mia buna plita pe gaz bekoPlita gaz pe sticla;
4 arzatoare;
1 arzator WOK;
Arzatoare cu eficienta ridicata;
Gaz natural / Gaz de la butelie;
Siguranta flacara;
Aprindere electrica;
Gratar din fonta;
Latime 60 cm;

 

4 arzatoare pe gaz4 arzatoare pe gaz
Cea mai buna plita pe gaz de la Beko are 4 arzatoare, care au un consum total de gaz de 9500 W.
• Stanga Spate: Arzatorul pozitionat in partea din Stanga-Spate este unul de tip normal, si are o putere nominala de 1750 W. Pe acest arzator se recomanda a fi amplasate vase cu diametrul situat in intervalul 14-20 cm.
• Stanga Fata: In partea din stanga fata este amplasat arzatorul de tip WOK, care se caracterizeaza printr-o putere nominala mult mai mare decat celelalte arzatoare, si anume are o putere nominala de 5000 W. Acest tip de arzator se foloseste pentru gatirea rapida alimentelor care necesita foc mare, pentru o scurta perioada de timp.
Pentru utilizarea arzatorului WOK producatorul recomanda a se folosi vase cu diametrul de 22 – 30 cm.
• Dreapta Fata: Din cauza butoanelor de comanda amplasate in partea Dreapta-Fata puterea arzatorului din acea pozitie este destul de mica, si anume are o putere nominala de doar 1000 W. Datorita puterii mici a arzatorului ,diametrul recomandat al vaselor utilizate pe acest arzator trebuie sa aiba diametrul de 12 – 18 cm.
• Dreapta Spate: Ultimul arzator prezentat este de tipul normal, care se caracterizeaza printr-o putere nominala de 1750 W si un diametru recomandat al vaselor de 14-20 cm.

aprindere electricaAprindere electrica
Cele patru arzatoare se aprind printr-o simpla invartire a butonului situat pe panoul de comanda.
Pentru aprinderea unei zone de gatit trebuie doar sa tineti apasat butonul, si sa il rotiti catre simbolul cu flacara mare.
Daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica, atunci sistemul de aprindere nu mai functioneaza, in acest caz trebuie sa folositi chibriturile pentru a aprinde zonele de gatit.
Pentru o functionare cat mai indelungata a sistemului de aprindere electrica este recomandata mentinerea curata a bujiei, amplasate in interiorul arzatorului.

siguranta flacaraSiguranta flacara
Cea mai buna plita Beko este dotata cu un sistem de siguranta, care opreste alimentarea cu gaz in cazul in care flacara de la un arzator se stinge in mod accidental sau butonul de comanda este invartit neintentionat.
Acest sistem este obligatoriu la toate plitele pe gaz, deoarece previne exploziile generate de acumularile de gaz generate de scurgerile de gaz.
Datorita acestui sistem de siguranta, cand aprindeti un arzator trebuie tinut apasat butonul pentru o perioada de 3-5 secunde.

gratar din fontaGratar din fonta
La multe plite gratarele reprezinta o problema, deoarece permit vaselor sa alunece foarte usor, acest lucru nu se intampla la cea mai buna plita pe gaz de la Beko, deoarece gratarele masive din fonta ofera o stabilitate ridicata.
Singurul dezavantaj al gratarelor din fonta il reprezinta faptul ca nu pot fi curatate in masinile de spalat vase, ci doar manual cu ajutorul apei calde in care s-a dizolvat detergent de vase.

arzatoare cu eficienta ridicataArzatoare cu eficienta ridicata
Cele 4 arzatoare au o eficienta mai ridicata cu pana la 25% decat arzatoarele normale, ceea ce face ca procesul de gatire sa dureze mai putin cu 35%, iar consumul de gaz scade cu pana la 17%.
In filmuletul de mai jos puteti sa vedeti diferenta dintre un arzator normal si unul cu eficienta ridicata de la Beko.


5 ani garantie5 ani garantie
Cea mai buna plita pe gaz de la Beko are o garantie de 5 ani de zile, acest lucru inseamna problemele aparute la plita in aceasta perioada vor fi reparate de catre Beko, fara ca dumneavoastra sa aveti costuri.
Pentru a beneficia de garantia de 5 ani de la Beko, trebuie doar sa inregistrati plita cumparata pe site-ul https://extragarantie.beko.ro/inregistrare-extragarantie

Returnare in 60 de zile
Pe langa garantia de 5 ani de zile, Beko mai ofera pentru aceasta plita si optiunea de returnare a banilor in cazul in care nu sunteti multumit de performantele ei, solicitarea de returnare a banilor se poate face in maxim 60 de zile de cand ati cumparat plita.

injectoare plita gaz bekoGaz natural de la retea / Gaz de la butelie
Cea mai buna plita incorproabila pe gaz de la Beko, poate fi alimentata cu gaz natural (de la retea) sau cu gaz de la butelie (GPL).
Pentru a putea face trecerea intre cele doua tipuri de gaze, trebuie doar sa schimbati injectoarele din arzatoare. Din fabricatie se monteaza pe plita injectoare pentru functionarea plitei cu gaz natural, iar pentru a o alimenta cu gaz de la butelie montati injectoarele furnizate de catre Beko impreuna cu plita, de obicei sunt amplasate intr-o punga mica transparenta, in care se ma gasesc si instructiunile de inlocuire a injectoarelor.

intretinere si curatareIntretinere si curatare
In timpul prepararii diverselor tipuri de mancare se intampla sa ajunga pe sticla plitei diverse alimente care murdaresc plita, pentru a-i prelungii durata de viata este recomandata curatarea plitei dupa fiecare utilizare.
Daca curatati plita dupa fiecare utilizare atunci nu trebuie sa folositi solutii speciale de curatare a plitei, ci puteti sa folositi doar apa calda in care dizolvati detergent de vase, solutia rezultata va reusi sa curete cu usurinta plita de sticla.
Datorita faptului ca plita este de tipul „Gaz pe sticla”, procesul de curatare si intretinere se realizeaza foarte usor.

date tehniceDate tehnice
• Plita: Pe gaz;
• Arzatoare: 4;
• Consum total gaz: 9500 W;
• Tensiune alimentare: 230 V;
• Inaltime: 46 mm;
• Latime: 585 mm;
• Adancime: 524 mm;
• Greutate: 12.4 Kg.

9 Total Score
Cea mai buna plita pe gaz Beko

Design
9
Protectie si siguranta
8.5
Raport pret/calitate
9.5
Curatare si intretinere
9
PROS
  • Arzator WOK
  • Aprindere electrica
  • Siguranta la fiecare arzator
  • Arzatoare cu eficienta ridicata
  • Plita din sticla
  • Gratar din fonta
  • 5 ani garantie
  • Design modern
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo