Top 5 cuptoare electrice incorporabile

Dacă sunteți în căutarea unui cuptor electric incorporabil nou care să vă înlocuiască cuptorul actual atunci cu siguranță vă întrebați „Care sunt cele mai bune cuptoare electrice?”. Din acest motiv pentru ca să puteți să vă realizați un top cuptoare electrice în funcție de cerințele dumneavoastră, ne propunem cu acest articol să vă ajutăm să faceți cea mai bună alegere, prezentându-vă în continuare un top al cuptoarelor încorporabile electrice sortate în funcție de prețul lor, ceea ce înseamnă că dintr-o simplă privire puteți să vă faceți o idee despre cele mai bune cuptoare incorporabile din fiecare categorie de preț.
În ultimii ani și în România cuptoarele încorporabile electrice au început să fie alese de foarte mulți cumpărători în defavoarea cuptoarelor pe gaz, iar toate previziunile specialiștilor din domeniu indică faptulcă acest trend se va accentua în viitor. Acest lucru se poate deduce și din oferta magazinelor online, și anume cel mai mare magazin online din România are în acest moment în oferta sa 156 de modele de cuptoare electrice și doar un model de cuptor pe gaz.

8.3
Cuptor electric cu cel mai mic pret

Cuptor electric cu cel mai mic pret

Daca sunteti in cautarea unui cuptor electric cu cel mai mic pret, atunci inseamna ca sunteti in cautarea unui cuptor ...
9.4
Cuptor electric incorporabil Whirlpool cu al 6-lea simt

Cuptor electric incorporabil Whirlpool cu al 6-lea simt

Ce este cuptor Whirlpool cu al 6-lea simt ? Whirlpool a dezvoltat o tehnologie care seteaza in mod automat temperatura ...
9.1
Cuptor Beko cu autocuratare pirolitica si curatare cu aburi

Cuptor Beko cu autocuratare pirolitica si curatare cu aburi

Un cuptor Beko cu autocuratare pirolitica reprezinta o solutie foarte buna pentru familiile moderne, care au din ce mai ...
9.4
Cel mai bun cuptor Samsung

Cel mai bun cuptor Samsung

Cel mai bun cuptor Samsung este unul special, deoarece contine de fapt doua cuptoare, care se pot transforma din doua ...
9.8
Cel mai bun cuptor electric incorporabil in 2020

Cel mai bun cuptor electric incorporabil in 2020

Pentru desemnarea celui mai bun cuptor electric incorporabil in anul 2020 am studiat zeci de modele de la mai multi ...

Înainte de a vă prezenta mai detaliat acest top 5 cuptoareincorporabile electrice, vă prezentăm avantajele cuptoarelor electrice.

• Rezultate foarte bune la gătit
• Siguranță ridicată în utilizare
• Curățare ușoară, mai ales la cele cu autocurățare catalitică sau pirolitică
• Eficiență energetică ridicată
• Setarea precisă a temperaturii în cuptor
• Instalare ușoară
• Design atrăgător
• Utilizare ușoară

Datorită faptului că termenul de “cel mai bun cuptor electric” are așteptări diferite pentru fiecare persoană, am decis ca în topul cuptoarelor electrice încorporabile prezentat mai jos să introducem 5 cuptoare, iar ordinea lor să fie afișată în funcție de prețul lor, și anume primul cuptor este cel mai bun din categoria cuptoarelor ieftine, iar ultimul este cel mai bun cuptor din categoria celor scumpe, dar cu un preț mai mic de 4000 Lei.
Acest top se vrea a fi un top al cuptoarelor electrice încorporabile pentru fiecare categorie de prețuri. De aceea vă vom prezenta cele mai bune cuptoare electrice încorporabile pe care puteți să le achiziționați din magazinele din Romania cu un preț maxim de 4000 Lei. Peste această sumă se pot achiziționa cuptoare premium de la producători precum AEG, Miele, Bosch, Neff, John Lewis, Gaggenau, Siemens etc., care pot fi incluse cu ușurință în categoria celor mai bune cuptoare, de asemenea aparatele de la acești producători sunt declarate, în majoritatea topurilor care includ și produsele premium, ca fiind cele mai bune mărci de cuptoare electrice.

Top cele mai bune cuptoare electrice


• Arctic

cuptor electric Arctic AROIC21100HScor

Funcționalitati
• Cuptor electric cu 4 funcții de gătire
• Culoare Inox
• Clasa energetică A
• Timer pentru controlul cuptorului
• Aqua Drop Clean pentru o curățare rapidă
• Iluminarea cuptorului
• Garanție 5 ani

Acest aparat este cel mai ieftin model de cuptor electric încorporabil care apare în acest top.
Prețul lui în acest moment este de puțin peste 600 lei ceea ce face să aibă un raport preț-performanțe foarte bun. Fapt pentru care) îl putem declara cu ușurință cel mai bun cuptor electric în categoria cuptoarelor ieftine.

Acest model de la Arctic este un cuptor electric care se încadrează în clasa energetică A având un consum declarat de 0.88 kWh/ciclu, ceea ce înseamnă că puteți să gătiți în acest cuptor fără să vă faceți probleme în legătură cu factura de curent electric.

Cuptorul este dotat cu 4 funcții de gătit (Static, Grill, Low Grill și Încălzire Inferioară) care vă permit să gătiți pe un singur nivel aproape orice tip de produs.

Dintre funcțiile prezente în acest cuptor cea mai folosită este „Static”, care, prin activarea elementului încălzitor superior și inferior, permite o coacere uniformă a preparatelor.
Dacă pregătiți carne la grătar atunci este recomandat să folosiți funcția Grill care vă oferă cele mai bune rezultate când vine vorba de gătitul cărnii la cuptor.

 Pe placa frontală a cuptorului din inox se găsesc:

• Buton pentru funcțiile cuptorului, prin intermediul acestui buton setați funcția pe care doriți să gătiți.
• Cronometru mecanic, acesta este de mare ajutor când vine vorba să respectați cu strictețe timpul de funcționare al cuptorului.
• Buton termostat, cu ajutorul acestuia setați temperatura în centrul cuptorului.
• Lampa termostat, aceasta indică momentul în care elemenții încălzitori sunt activi. De exemplu, dacă lampa termostatului este aprinsă înseamnă că elemenții încălzitori sunt alimentați, iar când lampa termostatului este stinsă înseamnă că elemenții încălzitori sunt deconectați. Datorită principiului de funcționare al acestui cuptor este normal ca această lampă să se stingă și să se aprindă de mai multe ori în decursul procesului de gătire.

Cuptorul acesta de la Arctic are o tensiune de alimentare de 220-240 V și o putere totală de 2.4 KW. Pentru conectarea lui la rețeaua electrică producătorul recomandă un cablu HO5W-FG cu diametrul de 3 x 1.5 mm².

Curățarea cuptorului după fiecare folosire reprezintă o problemă pentru multe persoane, însă curățarea cuptorului la acest produs nu este o problemă, deoarece beneficiază de sistemul de curățare Aqua Drop Clean. Acesta constă în amplasarea unui vas în partea de jos a cuptorului în care se adaugă o cantitate de 400 ml apă, după care selectați funcția „Încălzire Inferioară” și lăsați cuptorul să funcționeze timp de 25 de minute la o temperatură setată pe buton de 200 °C.
După trecerea timpului, deschideți ușa cuptorului, iar cu ajutorul unui burete ștergeți pereții cuptorului. După acest proces cuptorul dumneavoastră va arăta ca nou.

Cuptorul acesta de la Arctic se adresează în principal persoanelor cu bugetul mai redus, iar raportul preț–calitate îl face în viziunea noastră prima opțiune atunci când vine vorba de cuptor incorporabil electric ieftin.


• Whirlpool

cuptor electric WhirlpoolScor

Funcționalități
• 16 Funcții de gătit
• Autocurățare pirolitică
• Clasa energetică A+
• Al 6-lea simț
• Preincalzire rapidă
• Funcție cu convecție
• Iluminare interioară

Al doilea cuptor din acest top al cuptoarelor electrice încorporabile este de la Whirlpool și are un preț de achiziție de puțin peste 1500 Lei.
Acest cuptor este dotat cu tehnologia al 6-lea simț care va ajuta să aveți întotdeauna rezultate excelente la gătit datorită faptului că această tehnologie dezvoltată de Whirlpool face ca temperatura și modul de coacere să fie selectate în mod automat în funcție de ce preparat gătiți.
Tehnologia al 6-lea simț este un factor determinant pentru alegerea acestui model de cuptor de la Whirlpool ca fiind cel mai bun cuptor electric încorporabil poziționatț în această categorie ca și preț.
Cuptorul electric are un volum util de 73 litri și se încadrează în clasa energetică „A+” cu un consum energetic declarat de doar 0.7 kWh/ciclu în funcția cu ventilator.
Datorită faptului că în acest aparat sunt 16 funcții de gătit printre care și cele din categoria “Al 6-lea simț” face ca acest cuptor să fie o soluție foarte bună pentru persoanele care au un buget de 1500 Lei.

Funcția de autocurățare pirolitică face ca procesul de curățare a cuptorului să se facă foarte ușor, la finalul procesului de piroliză utilizatorul trebuie doar să adune cu o lavetă moale cenușa depusă pe partea inferioară a cuptorului.

Afișajul de pe placa frontală vă permite să controlați timpul de funcționare al cuptorului, astfel încât acesta poate fi pornit și oprit exact când doriți dumneavoastră.

Dimensiunile cuptorului Whirlpool sunt clasice, și anume (Lățime – 595 mm, Înălțime – 595 mm, Adâncime – 564 mm), tensiunea de alimentare este de 220-240 V, iar puterea totală este de 3.65 KW.

Când achiziționați acest produs trebuie să țineți cont că acesta vine echipat cu un cablu de alimentare cu o lungime de 90 cm.

Majoritatea utilizatorilor care au achiziționat acest produs se declară mulțumiți de el, astfel încât dacă și dumneavoastră aveți un buget limitat vă recomandăm să achiziționați acest cuptor electric multifuncțional.


• Beko

cuptor electric Beko-BIM32400XPSScor

Functionalități
• Cuptor multifuncțional
• Autocurățare pirolitică
• Clasa energetică A+
• Inox
• Comandă prin atingere
• Rafturi telescopice
• Iluminare interioară

Locul al 3-lea în acest top este ocupat de un cuptor electric bun și foarte performant în același timp, care împreună cu garanția de 5 ani face ca acest produs să fie recomandarea noastră pentru persoanele cu un buget de maxim 2000 RON.

Aspectul modern cu inserții de inox pe ușă îl face să se încadreze perfect într-o bucătărie modernă.

Cuptorul are un volum mare, 71 litri, ceea ce permite folosirea simultană până la 5 rafturi astfel încât, dacă gătiți des prăjiturele veți fi foarte încântat de volumul mare al cuptorului.

Curățarea produsului se realizează foarte ușor, deoarece beneficiază de tehnologia cu autocuratare pirolitica, ce ridică temperatura în cuptor până aproape de 500°C.

Acest model de cuptor este dotat cu funcția 3D Cooking care operează simultan toți elemenții de încălzire, astfel încât este asigurată o distribuire uniformă a căldurii în întreg cuptorul, iar ca și tipuri de produse preparate se pot prepara în același timp 3 tipuri, fără ca mirosurile celor 3 produse să se amestece.

Dacă vă place pizza atunci trebuie să știți că acest cuptor electric de la Beko vă permite să coaceți toate tipurile de pizza pe care le doriți.

Ușa cuptorului are un sistem revoluționar care permite amortizarea închiderii ușii, astfel încât aceasta nu scoate zgomote când se închide.

Rafturile telescopice sunt accesorii foarte utile, care vă permit manipularea cu ușurință a produselor din cuptor, eliminându-se astfel eventualele accidente care pot apărea în timpul manipulării.


• Samsung

cuptor electric SamsungScor

Functionalități
• Clasa A+
• Autocurățare catalitică
• Inox antiamprentă
• Cuptor Dual
• 50 de rețete de gătire automate
• Control electronic al temperaturii
• Grilaj telescopic

Pe a patra poziție în acest top 5 cuptoare încorporabile electrice se situează un cuptor incorporabil electric multifuncțional de la Samsung care de fapt este “două cuptoare în unul singur” și care excelează prin performanțele sale la coacere.

ață de produsele prezentate până acum acest cuptor de la Samsung vă oferă posibilitatea de transformare a lui în două cuptoare ceea ce înseamnă că puteți găti simultan două tipuri de mâncare fără a exista un transfer de miros.

Curățarea cuptorului se face foarte ușor, deoarece acesta beneficiază de autocurățare catalitică, astfel după fiecare folosire va face ca pereții cuptorului să fie curați.

Când utilizați funcția de autocurățare catalitică este indicată scoaterea tuturor accesoriilor pentru ca această funcție de curățare să aibă eficiență maximă.

Un punct forte al cuptorului este și controlul electronic al temperaturii ceea ce înseamnă că temperatura din cuptor variază maxim cu doar cu + 5°C față de valoarea setată de dumneavoastră.

Dacă aveți un buget de maxim 3000 Ron, atunci vă recomandăm să cumpărați acest produs de la Samsung, care datorită performanțelor sale ridicate vă va impresiona de la primele utilizări.


• Electrolux

cuptor electric ElectroluxScor

Functionalități
• Gătire cu aburi
• Gătire asistată
• Senzor de mâncare
• Curățare cu aburi
• Rețete integrate
• Design modern
• Control electronic al temperaturii

Dintre toate produsele prezentate până acum, acest produs de la Electrolux este cel mai performant, fiind de fapt un produs mai mult profesional decât un simplu cuptor electric încorporabil, iar dacă acest top de cuptoare electrice bune ar ține cont doar de performanțele de gătire atunci acest model ar ocupa prima poziție.
Senzorul de umiditate din interiorul cuptorului vă permite să obțineți rezultate foarte bune la gătit cu aburi, care este o metodă foarte sănătoasă de coacere.
Prin intermediul afișajului LED aveți posibilitatea să accesați funcțiile de gătire asistată, care acoperă cam tot ceea ce puteți găti într-o bucătărie obișnuită.
Dacă dumneavoastră aveți o rețetă specială care nu se găsește printre cele predefinite o puteți salva, astfel încât data viitoare veți putea refolosi acea rețetă.

La achiziționarea acestui produs primiți ca și accesorii:

● Raft de sârmă
● Tavă de gătit
● Tavă adâncă
● Senzor de mâncare
● Set pentru gătirea cu aburi
● Ghidaje telescopice
● Ghidaje telescopice

Pe lângă performanțele excelente pe care le are acest produs, trebuie să menționăm și clasa energetică în care se încadrează, și anume „A+”, astfel încât consumul de energie în timpul funcționării este unul redus.


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo