Cuptor incorporabil ieftin

Cand vine vorba de alegerea unui cuptor incorporabil, pentru multa lume primul lucru care conteaza este pretul, si anume se cauta un cuptor incorporabil ieftin.
Pentru persoanele care cauta un cuptor incorporabil ieftin, am realizat un top in care prezentam 5 cuptorare incorporabile cu pretul de achizitie de maxim 1000 Ron.


Arctic 

cuptor incorporabil Arctic AROIC21100H

Scor

Functionalitati
• 4 Functii de gatire (Static, Grill, Low Grill si Incalzire Inferioara)
• Timer mecanic
• Lampa indicatoare termostat
• Curatare Aqua Drop Clean
• Clasa Energetica A

Acest cuptor incorporabil electric Arctic, este primul produs care apare in acest top cu cele mai ieftine cuptoare incorporabile, avand un pret destul de mic, combinat cu faptul ca are o garantie de 5 ani, reprezinta solutia ideala pentru persoanele cu buget limitat.
Cele 4 functii de gatire (Static, Grill, Low Grill si Incalzire Inferioara) pe care le are acest cuptor sunt de ajuns pentru a obtine rezultate foarte bune la gatit.

Cuptorul este unul spatios avand un volum util de 71 Litri si un consum declarat in functia statica de 0.88 kWh/ciclu, ceea ce face ca acest cuptor electric sa se incadreze in clasa energetica A.

Functia Aqua Drop Clean este foarte utila, deoarece reduce timpul necesar curatarii cuptorului, si anume prin introducerea unui vas cu apa in interiorul cuptorului va face ca vaporii de apa sa curete cuptorul fara necesitatea folosirii solutiilor de curatare a cuptorului.
Culoarea Inox a cuptorului Arctic face ca acesta sa se incadreze perfect intr-o bucatarie moderna, avand si dimensiunile clasice, si anume Inaltime – 59.4 cm, Latime – 59.6 cm, Adancime – 55 cm.

Cuptorul are o putere totala de 2.4 KW si vine direct echipa cu cablu de alimentare de 3 x 1.5 mm².
Dimensiunea mare a geamului usii combinat cu iluminarea interioara a cuptorului face foarte usoara  urmarirea produsului in timp ce se prepara.

Pretul mic impreuna cu raportul pret calitate foarte bun, face ca acest cuptor incorporabil sa fie o solutie foarte buna pentru cine isi doreste un cuptor incoprorabil ieftin.


Hansa

cuptor incorporabil Hansa-BOES68161

Scor

Functionalitati
• 8 functii de gatit
• Retete afisate direct pe usa
• Sistem de curatare usoara a usii cuptorului
• Curatare cu aburi
• Raft special pentru deshidratare

Hansa este o alta optiune serioasa cand se doreste achizitionarea unui cuptor electric ieftin care in acest moment are un pret sub 700 RON.
Persoanele care cumpara acest tip de cuptor sunt interesate si de consumul lui, iar din acest punct de vedere Hansa se incadreaza in clasa energetica A, astfel incat facturile cu energia electrica nu vor fi influentate foarte mult de folosirea lui.
Consumul declarat de producator este de 0.99 kWh/ciclu in functia statica, iar in functia cu ventilator consumul declarat este de 0.88 kWh / ciclu.

Functia de SteamCleaning va permite sa folositi puterea aburilor pentru a curata cuptorul, astfel incat sa aveti tot timpul un cuptor curat ca si cand era nou.

Foarte apreciata este functia de afisare a retetelor pe usa, astfel incat in functie de fiecare produs pe care doriti sa il preparati suntei informat cu privire la temperatura care trebuie setata, nivelul pe care trebuie plasata tava precum si care este durata de coacere.

Datorita faptului ca, acest cuptor are si functii cu convectie, rezultatele obtinute vor fi excelente, iar consumul energetic mai redus.

 Prezenta celui de al 3-lea geam in usa cuptorului face ca temperatura pe usa in timpul de utilizare sa fie redusa, astfel incat copii care circula in jurul cuptorului nu sunt in pericol de a se arde.

Un alt plus pe care il are acest cuptor Hansa BOES68161 este sistemul de curatare a usii, care permite demontarea geamurilor si curatarea lor fara a fi necesara demontarea completa a usii.


Hansa

cuptor incorporabil Hansa-BOEI68473

Scor

Functionalitati
• 8 functii de gatit
• Programator cuptor
• Cuptor cu insertii Catalitice
• Curatare cu aburi
• Butoane Push-Pull
• SuperGrill

A treia pozitie in randul cuptoarelor incorporabile ieftine este ocupat de un model de la Hansa, care are in acest moment pretul de achizitie de pana la 800 Ron.

Acest model este unul destul de performant, iar cuptorul multifunctional combinat cu faptul ca se poate programa prin intermediul acelui afisaj de pe placa frontala, il face sa aiba un raport pret/calitate excelent.

Ca si clasa energetica aparatul Hansa se incadreaza in clasa A, avand un consum declarat de 0.99 kWh/ciclu in functia statica iar in functia cu ventilator este declarat un consum de 0.88 kWh/ciclu.

Curatarea cuptorului se face foarte usor, deoarece are insertii catalitice care sunt usor de montat, iar pe langa aceste insertii se poate activa si functia de curatare cu aburi, care asigura o curatare excelenta a cuptorului.

Daca sunteti un fan al carnii si preparati destul de des acest produs, atunci cuptorul Hansa are pentru dumneavoastra functia de SuperGrill care va asigura rezultate excelente la fiecare utilizare.


Arctic

cuptor incorporabil Arctic-AROIM22500X

Scor

Functionalitati
• 12 functii de gatire
• Curatare catalitica Self Clean
• Timer
• Clasa energetica A
• Gatire 3D
• Functie ECO

Acest model este un pic mai scump ca si cele prezentate pana acum, dar ca si dotari si functionalitati depaseste cuptoarele prezentate anterior.

Arctic ofera acestui produs o garantie de 5 ani, iar faptul ca pretul lui este in acest moment sub 900 Ron reprezinta o solutie destul de buna pentru cine doreste un cuptor electric multifunctional.

Clasa energetica a cuptorului este A astfel incat nu trebuie sa va faceti probleme cu privire la factura de energie electrica.

Cele 12 functii de cuptor va permit sa pregatiti orice tip de mancare, iar activand functia de gatire 3D reduceti timpul de gatire.

Afisajul electronic va permite sa vizualizati in orice moment cat este temperatura in cuptor, precum si care functie este activa.

Cuptorul are un volum mare, astfel incat este ideal pentru familiile cu mai multi membri, sau pentru persoanele care in mod obisnuit gatesc simultan mai multe produse.

Cuptorul Arctic se curata foarte usor, deoarece este cu autocuratare catalitica care asigura arderea depunerilor de pe pereti cand temperatura in cuptor depaseste 200 °C.

Cei care pregatesc pizza in mod obisnuit vor fi foarte incantati de acest cuptor electric, deoarece are o functie speciala pentru gatirea oricarui tip de pizza.


Beko

cuptor incorporabil Beko-BIM22300XC

Scor

Functionalitati
• 8 functii de gatit
• Autocuratare catalitica
• Afisaj electronic
• Butoane Push-Pull
• Cuptor multifunctional
• Functie de gatit 3D

Cuptorul electric incorporabil Beko este o foarte buna alegere, fiind o alegere perfecta pentru cei care cauta un cuptor electric ieftin, dar si care sa incadreze perfect in bucataria proaspat renovata.

Curatarea cuptorului se face cu putine interventii din partea utilizatorului, si anume functia de autocuratare catalitica combinata cu functia SteamShine care injecteaza aburi in cuptor face ca dupa un ciclu de curatare cuporul sa arate ca si nou.

Cuptorul este unul multifunctional care va permite sa pregatiti aproape orice tip de produs, iar cu ajutorul timer-ului puteti sa setati cat timp sa dureze procesul de gatire.

Consumul redus de energie electrica, design-ul atragator, performantele ridicate si garantia de 5 ani sunt atribute care il fac pe acest cuptor electric sa fie preferat de multa lume


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo