Cuptor incorporabil de dimensiuni mici

Cuptorul incorporabil de dimensiuni mici se caracterizeaza, in principal, prin inaltimea de doar 45 cm si un volum al cuptorului de aproximativ 45 Litri, iar ca si aspect, se poate spune, ca se aseamana cu un cuptor cu microunde.

In principal, cuptoarele incorporabile de mici dimensiuni sunt recomandate pentru bucatariile cu suprafete mici sau pentru familiile cu putini membri.

Daca doriti sa va cumparati un cuptor incorporabil de dimensiuni mici, va recomandam cele doua cuptoare de mai jos, ordinea lor fiind in functie de pret, si anume primul produs de la Electrolux fiind mai ieftin, iar al doilea produs de la Bosch fiind mai scump.

Top cuptoare cu dimensiuni mici

Acest top al cuptoarelor cu dimensiuni mici contine 4 cuptoare de dimensiuni mici de la producatorii Samsung, Electrolux, Neff si Bosch. Ordinea in care cuptoarele sunt prezentate in acest  depinde de pretul de achizitie si anume primul cuptor este cel mai ieftin cuptor de dimensiuni mici, iar pe pozitia a 4-a se claseaza cel mai scump cuptor.

9.2
Cuptor Samsung combi cu microunde, curatare cu aburi si programe automate de gatire

Cuptor Samsung combi cu microunde, curatare cu aburi si programe automate de gatire

Samsung a dezvoltat acest model de cuptor cu dimensiuni mici care este de fapt doua cuptoare in unul singur, si anume ...
9
Cuptor compact Electrolux cu 8 functii de gatire si o functie de microunde

Cuptor compact Electrolux cu 8 functii de gatire si o functie de microunde

Cuptoarele compacte se caracterizeaza in principal prin dimensiunile mai mici decat cuptoarele normale. Acest tip de ...
9.7
Cuptor compact Neff cu gatire cu aburi si programe automate

Cuptor compact Neff cu gatire cu aburi si programe automate

Neff este un producator german de electrocasnice, incadrandu-se in categoria premium unde aspectul si caracteristicile ...
9.5
Cuptor Bosch cu functii pentru coacerea prajiturilor si functie de autocuratare

Cuptor Bosch cu functii pentru coacerea prajiturilor si functie de autocuratare

Daca sunteti in cautarea unui cuptor electric, cu functii pentru coacerea prajiturilor atunci va recomandam acest model ...

Prezentare cuptor incorporabil de mici dimensiuni Electrolux

cuptor incorporabil mic electrolux

 • Cuptor electric multifunctional
 • 19 functii de cuptor
 • Retete integrate
 • Clasa energetica: A+
 • Control prin atingere
 • Iluminare cuptor
 • Protectie copii
 • Sonda de carne
 • Programe integrate
 • Reglare cu precizie a temperaturii
 • Functie de incalzire rapida

Acest model de cuptor, de la producatorul suedez Electrolux, are un raport pret/calitate foarte bun si este principala noastra recomandare, pentru persoanele care doresc sa achizitioneze un cuptor incorporabil de dimensiuni mici.

Cuptorul este dotat cu 19 functii de gatire, care va permit sa coaceti orice mancare doriti dumneavoastra, iar daca nu stiti ce temperatura si functie trebuie sa setati la prepararea unui anumit tip de mancare atunci puteti sa folositi functiile de programe automate, care selecteaza pentru dumneavoastra functia si temperatura in cuptor, in functie de tipul de mancare ales, precum si de greutatea sa.

Controlul temperaturii in cuptor se face electronic cu o precizie mare, avand o posibilitate de selectare a temperaturii in intervalul 30 °C → 300 °C.

Senzorul de mancare cu care este dotat cuptorul va permite sa gatiti carnea exact cum doriti dumneavoastra, si anume: „In sange”, „Mediu Facut” sau „Bine Facut”.

Volumul util al cuptorului este de 43 litri, dimensiunile declarate de producator sunt: Inaltime 45.5 cm, Latime – 59.4 cm, Adancime – 56.7 cm.

Pe langa multimea de functii de cuptor, acest produs de la Electrolux este dotat cu mai multe sisteme de siguranta, precum: Protectie copii, Protectie la supraincalzire, Temperatura scazuta pe geam, Senzor deschidere usa.


Prezentare cuptor incorporabil de mici dimensiuni Bosch

cuptor incorporabil mic bosch

 • Cuptor electric multifunctional
 • 12 functii de cuptor
 • Gatire cu aburi
 • Clasa energetica A+
 • Autocuratare EcoClean
 • Afisaj electronic
 • Functie de incalzire rapida
 • Protectie copii
 • Iluminare cuptor cu LED
 • Asistare la gatire
 • Control tactil

Acest cuptor de la Bosch este foarte performant, avand pe langa functiile de gatire traditionale si functia de gatire cu aburi, care va asigura rezultate excelente la gatit, de exemplu, painea gatita la aburi devine crocanta la exterior.
Pe langa aspectul mai placut trebuie sa mentionam ca alimentele gatite la aburi sunt si mai sanatoase, deoarece vitaminele si mineralele sunt pastrate in interiorul lor.

Apa necesara cuptorului pentru a activa functia cu aburi este furnizata de rezervorul de 1 Litru, acest lucru insemnand ca nu este necesara conectarea aparatului la reteaua cu apa.

Functia de Asistare la gatire, seteaza in mod automat functia de cuptor, temperatura si durata procesului de gatire, pentru diferite tipuri de mancare pe care le puteti alege din panoul de comanda. Gratie acestei functii, de Asistare la gatire, veti avea tot timpul rezultate excelente la gatire.
Functia de cuptor: „Convectie aer 4D”, va permite sa gatiti pe toate cele patru niveluri simultan, asigurand distribuirea uniforma a caldurii in intreg cuptorul.

Chiar daca cuptorul are doar volumul de 47 Litri puteti sa coaceti in el si pizza, avand special dedicata o functie pentru acest lucru.

Ca si la cuptorul Electrolux, de mai sus, si la acest produs de la Bosch reglarea temperaturii in cuptor este foarte precisa, deoarece se face electronic, iar intervalul in care poate fi setata temperatura in cuptor este de: 30 °C → 250 °C.

Dupa ce ati folosit cuptorul trebuie sa il curatati, iar la acest produs de la Bosch procesul de curatare este foarte usor de facut, deoarece este dotat cu sistemul de autocuratare EcoClean, iar pe langa acest lucru usa cuptorului, in partea interioara, este realizata din sticla, panoul de sticla fiind si demontabil.

Nivelul de siguranta la acest cuptor este ridicat: Protectie copii, Indicator de caldura reziduala, Protectie la supraincalzire, Senzor pentru detectarea deschiderii usii cuptorului, Usa rece, Tasta START-STOP.

Acest cuptor de la Bosch este unul foarte performant, fiind ales de majoritatea persoanelor care doresc un produs premium, care are rezultate excelente la gatit, dar in acelasi timp ii ofera bucatariei un aspect modern.


 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo