Plita incorporabila cu 5 arzatoare

Plitele incorporabile cu 5 arzatoare au latimea de 75 cm, sunt achizitionate in principal de persoane carora le place sa gateasca anumite preparate culinare care necesita gatirea simultana pe mai multe zone de gatit.
De asemenea, plita cu 5 arzatoare este foarte apreciata de familiile cu mai multi membri.

Mai jos, gasiti, recomandarile noastre pentru plite incorporabile cu 5 arzatoare, primul produs este de la Beko si are un pret de achizitie sub 1000 Ron iar al doilea produs recomandat este unul mai special, si anume este unul, premium, de la Bosch.


• Plita incorporabila cu 5 arzatoare de la Beko

plita incorporabila cu 5 arzatoare beko

• Plita cu 5 arzatoare pe gaz

Aceasta plita de la Beko are 5 arzatoare pe gaz, cu o putere totala de 10.7 KW, iar amplasarea zonelor de gatit se face in felul urmator:
Stanga spate: Arzatorul pozitionat in stanga-spate este un arzatorul rapid avand o putere de 2.9 KW.

Stanga fata: Acest arzator este unul auxiliar, cu o putere de doar 1 KW.

Mijloc: Arzatorul pozitionat in mijlocul plitei este mai special, si anume este unul de tip WOK, avand o putere nominala de 5KW.

Dreapta fata: Arzatorul pozitionat in partea dreapta-fata a plitei este unul normal avand o putere de 1.75 KW.

Dreapta spate: Si al doilea arzator pozitionat pe partea din dreapta a plitei este unul normal, cu o putere de 1.75 KW.

• Arzator WOK

Acest tip de arzator este unul mai special, deoarece are o putere nominala de 5 KW si este utilizat, in principal, cu tigaile de tip WOK ( tigaie plata si adanca).
Arzatorul WOK se foloseste cand se prepara mancaruri care necesita o putere mare la gatire, de exemplu, in Asia arzatorul de tip Wok este foarte utilizat la prepararea carnii.
Daca nu utilizati o tigaie de tipul Wok, dar totusi doriti sa utilziati acest arzator, atunci trebuie doar sa demontati suportul WOK situat pe arzator.

• Siguranta la fiecare arzator

Beko a dotat aceasta plita, cu 5 arzatoare, cu sigurante la fiecare arzator, acestea au rolul de a opri alimentarea cu gaz a plitei, in cazul in care are loc stingerea flacarii.

• Aprindere electrica integrata in fiecare buton de comanda

Aprinderea arzatoarelor se face foarte usor, prin simpla apasare a butonului, care comanda zona de gatit pe care doriti sa o porniti.

• Gratar din fonta

Gratarul din fonta ii ofera plitei un aspect modern, iar pe langa acest lucru, gratarul de fonta asigura o stabilitate superioara pentru vasele pozitionate pe plita.
La aspectul modern al plitei contribuie si culoarea inox a plitei.

• Protectie impotriva scurgerilor de lichide

In timpul utilizarii plitei se mai intampla sa existe scurgeri de lichide din vasele aflate pe gratar, iar pentru a evita probleme generate de aceste scurgeri, plita are o forma mai ridicata in zona arzatoarelor asigurand astfel protectie impotriva scurgerilor de lichide.

• Functionare gaz natural / gaz lichefiat petrolier (butelie)

Plita a fost proiectata sa functioneze cu gaz natural si gaz petrolier lichefiat (butelie), iar din fabrica, aceasta este echipata pentru a fi conectata la reteaua cu gaz natural.
Daca doriti sa alimentati plita cu gaz petrolier lichefiat trebuie doar sa schimbati duzele de la fiecare arzator, cu cele pentru GPL.

• Date tehnice

• Tensiune alimentare: 220 – 240 V
Inaltime: 4.6 cm
Latime: 75 cm
Adancime: 51 cm
Greutate: 14.7 Kg

• 5 ani garantie

Pentru aceasta plita, producatorul ofera o garantie extinsa de 5 ani de zile, ceea ce inseamna ca, orice problema aparuta la plita in aceasta perioada este reparata de Beko, fara costuri pentru dumneavoastra.


• Plita incorporabila cu 5 arzatoare de la Bosch

plita incorporabila cu 5 arzatoare bosch

• 5 arzatoare pe gaz

Stanga Mijloc: Arzatorul WOK este pozitionat in partea stanga a plitei si are o putere nominala de 6 KW, aceasta putere va ajuta sa preparati orice produs care necesita o caldura mare intr-un timp scurt de timp. Ca si accesoriu primiti la achizitionarea acestei plite si un gratar pentru arzatorul de tip WOK.

Centru spate: Arzator economic cu puterea nominala de 1.1 KW.

Centru fata: Arzator normal cu puterea nominala de 1.9 KW.

Dreapta spate: Arzator mare cu puterea nominala de 2.8 KW.

Dreapta fata: Arzator normal cu puterea nominala de 1.9 KW

• Gaz natural / Gaz lichefiat petrolier (butelie)

Aceasta plita incorporabila cu 5 arzatoare de la Bosch, functioneaza cu Gaz natural si Gaz lichefiat petrolier (butelie), cand alimentati plita cu gaz de la butelie este necesara schimbarea duzelor de la arzatoare cu cele pentru GPL, acestea din urma sunt oferite gratuit ca si accesorii cand achizitionati plita.

• Plita vitroceramica

Datorita faptului ca plita este una de tipul vitroceramica, curatarea ei se face foarte usor, iar pe langa acest lucru plita vitroceramica ii confera si un aspect modern.

• Afisaj electronic al nivelului de putere

Nivelul de putere al arzatoarelor este afisaj direct pe plita, asigurand astfel o usurinta in utilizare.

• Aprindere electrica integrata

Datorita aprinderii integrate, in fiecare buton, nu mai trebuie sa folositi chibrituri pentru a aprinde arzatoarele, ci pur si simplu apasati si invartiti butonul, care comanda arzatorul dorit, pentru a fi aprins.

• Siguranta termoelectrica la fiecare arzator

Daca aveti copii mici aceasta functie de siguranta se dovedeste a fi foarte utila, deoarece opreste alimentarea cu gaz, daca are loc stingerea flacarii de gaz sau se invarte butonul, fara a fi actionata si aprinderea electrica.

• Gratar din fonta

Suporturile pentru vase sunt realizate din fonta, acest material asigura o stabilitate ridicata a vaselor, iar un avantaj major al acestui gratar din fonta de la Bosch este ca poate fi curatat in masina de spalat vase.

• Indicator de caldura reziduala

Daca un arzator este inca cald sunteti anuntat prin intermediul acestui indicator de caldura reziduala.

• Cablu de alimentare de 1.5 m

Plita este furnizata si cu cablu de alimentare cu lungimea de 1.5 m.

• Date tehnice

• Tensiune alimentare: 220 – 240 V
Inaltime: 4.5 cm
Latime: 91.6 cm
Adancime: 52.7 cm

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo