Arctic

Arctic este o companie de produse electrocasnice cu sediul la Găești (Dâmbovița), care in anul 2002 a fost cumparata de grupul Arcelik din Turcia.
La inceput Arctic era cunoscuta pentru frigiderele vandute sub aceasta marca, dar dupa privatizare lucrurile s-au schimbat, astfel incat in acest moment se produc foarte multe tipuri de produse electrocanice, sub marca Arctic: Frigidere, Masini de spalat rufe, Uscatoare rufe, Cuptoare incorporabile, Aragazuri, Hote, Masini de spalat vase.

In Romania produsele sub marca Arctic sunt printre cele mai vandute, datorita raporturlui pret-calitate foarte bun, la acest lucru mai contribuie si garantia de 5 ani, oferita de Arctic pentru toate produsele sale.

Aragazuri Arctic: Oferta de aragazuri Arctic cuprinde 21 de modele, cu preturile variind intre 650 Lei si 1300 Lei, acest nivel scazut al preturilor se datoreaza faptului ca, produsele Arctic sunt incadrate in categoria produselor „Economic”, unde pretul este un factor foarte important, din acest motiv aragazurilor arctic, nu au performantele si caracteristicile tehnice unor aragazuri premium.

Plite Arctic: Cuprind doua categorii de produse, si anume plite incorporabile pe gaz si plite incorporabile electrice (vitroceramice).
Pretul plitelor Arctic incepe de la 300 Lei (plita pe gaz) si ajunge pana la 800 Lei, pentru una cu alimentare electrica de tipul vitroceramic.

Cuptoare Arctic: In general cuptoarele Arctic includ dotarile de baza pe care le are un cuptor obisnuit, din aceasta cauza si preturilor sunt destul de mici, de exemplu, in acest moment cel mai ieftin cuptor electric Arctic are un pret de 600 Lei.

AragazElectric.com
Enable registration in settings - general