Cuptor cu grill electric

1
prezentare cuptor cu grill electric
9.1
Cuptor cu grill electric
Cuptor cu grill electric
Grill electric
Autocurățare pirolitică
9 Funcții de gătire
Afișaj digital
Protecție copii
Clasa energetică A

Cuptorul cu grill electric este o soluție foarte bună pentru persoanele care obișnuiesc să preparare carnea la grătar, deoarece grill-ul electric oferă rezultate excelente, grație modului în care căldura produsă de elementul încălzitor ajunge la preparat, și anume convecție și radiație.
În timpul utilizării funcției Grill se poate observa elementul încălzitor „Grill” că devine incandescent, fapt care face ca efectul de producere a căldurii prin radiație să fie foarte puternic.
Indiferent de modul de cuptor pe care îl aveți trebuie să știți că utilizarea funcției Grill necesită amplasarea preparatului, să se facă, pe un nivel al cuptorului cât mai sus, iar temperatura în cuptor trebuie setată pe maxim, 250 °C – 275 °C.

cuptor cu grill electricCuptor cu grill electric
Recomandarea noastră pentru persoanele care sunt în căutarea unui cuptor cu grill electric, dar care să aibă și un raport preț/performanțe foarte bun este acest model de la Arctic, care în momentul publicării articolului are un preț redus cu 33%.
Utilizarea grill-ului electric face ca pereții cuptorului să se murdărească și din acest motiv persoanele care folosesc foarte des funcția de gătire cu grill, trebuie să își aleagă un cuptor cu o funcție de autocurățare, astfel încât procesul de curățare a lui să nu fie o problemă.
Cuptorul recomandat de noi este dotat cu funcția de autocurățare pirolitică, care elimină toate depunerile de grăsime apărute, pe pereții cuptorului, în timpul utilizării grill-ului electric.

Arctic a dotat acest cuptor cu două funcții de grill, care se selectează în funcție de cantitatea alimentelor care urmează a fi gătite.

grillGrill Complet
Așa cum îi zice și denumirea, în această funcție de gătire căldura este produsă de întreg elementul grill, fapt care face ca funcția „Grill Complet” să fie recomandată pentru prepararea bucăților mari de carne, care necesită o cantitate mare de căldură.

grill mic si ventilatorGrill și Ventilator
În cazul utilizării acestei funcții, efectul de grill este mai redus, fapt care face ca modul de gătire „Grill și Ventilator” să fie utilizat pentru prepararea bucăților de carne de dimensiuni mai mici.

Când se utilizează oricare dintre cele două funcții cu grill trebuie respectate anumite reguli, și anume:

● Alimentele care se prepară se amplasează pe cel mai înalt nivel posibil.
● Temperatura se reglează pe maxim.
● La mijlocul timpului de gătire trebuie întoarse preparatele.
● Pe nivelul inferior se amplasează o tavă cu apă în care să se scurgă grăsimea care curge din preparatul gătit la grill.
● Cuptorul trebuie preîncălzit doar dacă este necesar, de exemplu, dacă preparați Pui Feliat atunci nu trebuie să preîncălziți cuptorul, în schimb dacă preparați Pește atunci este indicată preîncălzirea cuptorului la temperatura maximă pentru 5 minute.
● Datorită faptului că în timpul funcționării grillului se produce o cantitate mare de căldură, este obligatoriu prepararea la grill doar a alimentelor care rezistă la o asemenea căldură.

9.1 Total Score
Cuptor cu grill electric

Performanțe la gătit
9
Aspect și design
9
Accesorii incluse
8.5
Eficiență energetică
9
Siguranță in exploatare
9.5
Curățare și întreținere
9.5
PROS
  • Grill electric
  • Autocurățare pirolitică
  • 9 Funcții de gătire
  • Afișaj digital
  • Protecție copii
  • Clasa energetică A
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo