Aragaze ieftine

Din păcate încă prețul rămâne principalul criteriu în alegerea unui aragaz, iar acest lucru se poate observa și după numărul de păreri sau review-uri pe care le au aragazele și anume, aragazele ieftine au cele mai multe recenzii deoarece sunt cele mai cumpărate aragaze.
De exemplu acest model de la Zanussi are 130 de review-uri din partea utilizatorilor și o medie a notelor oferite de aceștia de 4.37 din 5.


Top 4 aragaze ieftine

7.2
Cel mai ieftin aragaz

Cel mai ieftin aragaz

Pentru multe persoane prețul este un factor foarte important în alegerea modelului de aragaz dorit, iar pentru a veni ...
7.5
Aragaz cu aprindere electrica la plita si cuptor, iluminare interioara, timer si cutie de depozitare

Aragaz cu aprindere electrica la plita si cuptor, iluminare interioara, timer si cutie de depozitare

Daca sunteti in cautarea unui aragaz full, cu foarte multe dotari (aprindere electrica plita / cuptor, timer, siguranta ...
8.3
Aragaz cu un raport pret/calitate excelent

Aragaz cu un raport pret/calitate excelent

Unul dintre cele mai ieftine aragaze care se gasesc in acest moment pe piata este acest model de la Zanussi, acesta se ...
8.3
Aragaz recomandat pentru oameni de varsta a treia de la Zanussi

Aragaz recomandat pentru oameni de varsta a treia de la Zanussi

Cand vine vorba de achizitionarea unui aragaz pentru oameni de varsta a treia trebuie sa fim atenti la urmatoarele ...

Aragazele ieftine reprezintă un compromis din punct de vedere a performanțelor și a prețului și din acest motiv majoritatea persoanelor care au achiziționat un aragaz ieftin se declară mulțumite de acesta fiind conștienți că pentru prețul plătit aragazul are performanțe acceptabile.

În categoria „Aragaze Ieftine” nu se găsesc aparate de la producătorii AEG sau Bosch ci de la Arctic, Zanussi, Hansa, Star-Light sau alte mărci recunoscute pentru faptul că produc aragaze ieftine.

Dacă se efectuează o analiză a aragazelor ieftine se poate observa că toți producătorii apelează la strategia de a aplica minimul de sisteme de siguranță cerut de legislația în vigoare pentru ca aparatul să poată fi vândut în România.
Sistemul de siguranță obligatoriu pentru a putea vinde un aragaz în România este cel care decuplează alimentarea cu gaz a arzătorului la care flacăra s-a stins în mod accidental.

De asemenea cel mai ieftin aragaz se caracterizează prin lipsa aprinderii electrice precum și a timer-ului care permite programarea funcționării plitei și a cuptorului.

Avantajele aragazelor ieftine

Prețul: Așa cum era de așteptat prețul foarte mic este singurul avantaj, de exemplu în acest moment se pot achiziționa aragaze cu prețuri mai mici de 700 lei ceea ce înseamnă că este foarte accesibil.

Dezavantajele aragazelor ieftine

Performanțe scăzute: Datorită constrângerilor financiare apărute în timpul dezvoltării unor astfel de aparate, soluțiile tehnice alese de producători nu vor avea rezultate excelente asupra procesului de gătire ci doar acceptabile.
Accesorii puține: Numărul de accesorii oferite împreună cu aparatul sunt destul de puține, de regulă conțin doar o tavă, grătar de sârmă și duzele GPL, în cazul aragazelor pe gaz.
Design simplu: De obicei aspectul aragazelor ieftine este unul banal având în majoritatea cazurilor culoarea albă.
Dimensiuni reduse: Lățimea și adâncimea este de doar 50 cm.
Lipsă programator: Acest fapt face ca aragazului să nu îi poată fi controlat procesul de gătire.

Chiar dacă acest gen de aragaze au mai multe dezavantaje decât avantaje există situații când nu merită cheltuiți mulți bani pe un aragaz foarte performant, ci este nevoie de unul care să aibă un raport preț-performanțe acceptabil, iar aragazele ieftine pot fi încadrate foarte ușor în această categorie.

Am observat că foarte multe persoane cumpără un astfel de aparat pentru a-l monta la casa de la țară unde este alimentat de la o butelie și este folosit ocazional, fiind folosit pentru a găti alimente care nu necesită condiții speciale de preparare.

Din păcate există foarte mulți cumpărători de aragaze ieftine care nu citesc manualul de utilizare al aparatului proaspăt cumpărat și nu respectă indicațiile producătorului de instalare, fapt care face ca aragazul să nu funcționeze în parametri normali din cauză că nu se asigură circulația corespunzătoare a aerului în jurul aragazului.

fatul nostru pentru persoanele dornice să își achiziționeze un aragaz ieftin este să studieze bine aparatul pe care doresc să îl cumpere, astfel încât acesta să corespundă cu așteptările acestora.

De exemplu foarte multe persoane care au achiziționat un aragaz cu 600-700 lei se plâng pe internet despre faptul că aragazul ieftin proaspăt achiziționat: „E îngust”, „ E ușor” sau că „Tabla e subțire” dar toate acestea puteau fi observate prin simpla consultare a specificațiilor tehnice.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un comentariu

AragazElectric.com
Enable registration in settings - general