Plită și cuptor incorporabile ieftine

0
Plită și cuptor incorporabile ieftine
8
Plită și cuptor incorporabile ieftine
Plită și cuptor incorporabile ieftine
Preț mic
Cuptor static
Iluminare cuptor
Clasa energetică A
Aprindere electrică
Siguranță arzătoare

Atunci când doriți să achiziționați electrocasnicele pentru o bucătărie nouă vă recomandăm să cumpărați electrocasnice care fac parte din aceeași familie, astfel încât din punct de vedere al aspectului să aibă trăsături comune.
În cazul plitelor și a cuptoarelor încorporabile acest lucru este foarte ușor de ales deoarece majoritatea producătorilor oferă pachete care includ plita și cuptorul cu același design.
Dacă doriți plită și cuptor încorporabile ieftine atunci trebuie să alegeți un cuptor electric și o plită pe gaz.

Plită și cuptor încorporabile ieftinePlită și cuptor încorporabile ieftine de culoare neagră

Când cele două aparate electrocasnice sunt achiziționate separat au un preț mai mare și din acest motiv vă sfătuim să încercați să le luați la pachet, plătind astfel un preț mai mic.
Cu mai puțin de 1000 de lei puteți achiziționa acest pachet de electrocasnice care conține un cuptor electric static și o plită pe gaz cu 4 zone de gătit.

Cuptorul: Este de tipul electric cu 4 funcții de gătire statice (Încălzire Jos, Încălzire Jos + Sus, Grill, Low Grill) și un programator mecanic cu ajutorul căruia se poate controla durata de funcționare a modului de gătire. Temperatura în cuptor se reglează mecanic și poate fi setată cu ajutorul selectorului de temperatură până la valoarea de 250°C.
Volumul util al cuptorului este de 71 litri ceea ce face ca acest cuptor de la Arctic să fie o soluție foarte bună pentru prepararea alimentelor mai voluminoase cum este de exemplu un curcan.
Curățarea interioară a cuptorului este relativ ușor de făcut datorită funcției de curățare cu aburi.

Plita: Este de tipul pe gaz și are 4 arzătoare care beneficiază de sistemul de siguranță care decuplează alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra se stinge. Un alt sistem integrat în această plită de la Arctic este cel de aprindere electrică, ceea ce face ca aprinderea celor 4 arzătoare să se facă printr-o simplă apăsare de buton.
Din fabricație plita aceasta pe gaz este echipată pentru alimentarea cu gaz de la rețea, dar dacă doriți să alimentați plita cu gaz de la butelie trebuie doar să schimbați duzele arzătoarelor cu cele furnizate de Arctic ca și accesorii.

Plită și cuptor încorporabile ieftine inoxPlită și cuptor încorporabile ieftine de culoare inox

Cuptorul și plita prezentate mai sus erau de culoarea neagră și poate nu este pe placul multor persoane, iar din această cauză vă mai prezentăm acest pachet plită și cuptor încorporabile ieftine, dar de această dată de culoarea inox care este apreciată de majoritatea persoanelor.
Și aceste două aparate sunt de la Arctic și au un preț de achiziție de puțin peste 900 de lei fiind o soluție foarte bună pentru persoanele care doresc să își cumpere electrocasnice noi dar care să aibă un preț mic.

Cuptorul: Este un cuptor electric cu 4 funcții de gătire (Grill, Low Grill, Încălzire Inferioară + Superioară, Încălzire Inferioară) cu ajutorul cărora puteți să preparați foarte multe tipuri de mâncăruri.
Modul de gătire „Încălzire Inferioară + Superioară” are rezultate foarte bune de coacere cu condiția să coaceți pe un singur nivel și să preîncălziți cuptorul.
Pe lângă selectorul de funcții, pe panoul de comandă se mai găsesc două butoane care permit reglarea temperaturii în cuptor (selectorul de temperatură) și setarea timpului de funcționare a modului de gătire (programator mecanic).
Acest cuptor electric ieftin de la Arctic se încadrează în clasa energetică cu un consum de 0.81 kWh/ ciclu în modul de încălzire static.
Pe panoul posterior al cuptorului este amplasat un bec care are rolul de a ilumina interiorul cuptorului când se activează o funcție de gătire.
Ca și o măsură de siguranță cuptorul este dotat cu sistemul de protecție la supraîncălzire care întrerupe alimentarea cu energie electrică în cazul în care temperatura din cuptor depășește valoarea maximă admisă.

Plita: Arctic a dotat această plită cu 4 arzătoare care pot fi alimentate cu Gaz Natural (de la rețea) sau cu Gaz Petrolier Lichefiat (de la butelie). Sistemul de siguranță este implementat la fiecare arzător ceea ce înseamnă că se oprește alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra se stinge.
Aprinderea arzătoarelor se face prin simpla învârtire și apăsare a butonului de comandă.

Ambele pachete de plită și cuptor încorporabile ieftine se adresează persoanelor care doresc să cheltuiască mai puțin de 1000 de lei pe cele două produse, acestea având performanțe acceptabile.

8 Total Score
Plită și cuptor incorporabile ieftine

Performanțe la gătit
8
Aspect și design
8
Accesorii incluse
7
Eficiență energetică
8.5
Siguranță în exploatare
8.5
Siguranță în exploatare
8
PROS
  • Preț mic
  • Cuptor static
  • Iluminare cuptor
  • Clasa energetică A
  • Aprindere electrică
  • Siguranță arzătoare
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Lasă un comentariu

AragazElectric.com
Enable registration in settings - general