Cuptor pe gaz ieftin

0
Cuptor pe gaz ieftin
7.9
Timer mecanic
Iluminare cuptor
Rotisor
Duze GN/GPL
5 ani garanție
Aprindere electrică

Dacă cu mai mulți ani în urmă cuptoarele pe gaz erau mai ieftine decât cuptoarele electrice acum putem observa că s-a schimbat acest lucru, și anume un cuptor electric ieftin costă puțin peste 600 de lei, pe când un cuptor pe gaz ieftin are un preț de achiziție de peste 1000 de lei.

Cuptor pe gaz ieftinCuptor pe gaz ieftin

Cel mai ieftin cuptor încorporabil pe gaz este acest model de la Beko care are un preț de achiziție de puțin peste 1000 de lei.
Un cuptor pe gaz nu trebuie doar să coacă foarte bine ci trebuie să fie și sigur în utilizare, nepermițând acumulările de gaze în cazul în care flacăra se stinge în mod accidental. La capitolul siguranță acest cuptor pe gaz stă foarte bine deoarece este dotat cu sistemul de siguranță care previne acumulările de gaze.
Cuptorul poate funcționa cu ambele tipuri de gaze disponibile în România și anume Gaz Natural (de la rețea) și Gaz Petrolier Lichefiat (de la butelie). Duzele pentru gaz petrolier lichefiat sunt oferite ca și accesorii și necesită montarea în locul celor de gaz natural.

arzatoarele din cuptor2 arzătoare pe gaz

În interiorul cuptorului sunt amplasate două arzătoare având fiecare puterea maximă de 2300 W.
Grill: Arzătorul grill este amplasat în partea superioară a cuptorului și se aprinde cu ajutorul funcției de aprindere electrică ce intră în funcțiune când se rotește butonul de funcții până în dreptul simbolului grill și se menține apăsat pentru o perioadă de 3-5 secunde, timp necesar ca flacăra arzătorului să încălzească termocuplul din cadrul sistemului de siguranță.

Încălzire Inferioară: Căldura în cuptor este produsă de arzătorul amplasat în partea de jos a cuptorului și este distribuită în cuptor datorită convecției naturale. Dacă la Grill nu este posibilă reglarea temperaturii la această funcție sunt posibile 5 trepte de putere care de fapt corespund unei temperaturi exprimate în grade Celsius și anume: Treapta 1 = 155°C, Treapta 2 = 170°C, Treapta 3 = 200°C, Treapta 4 = 230°C, Treapta 5 = 260°C.

programator mecanicTimer mecanic

Acest cuptor pe gaz ieftin de la Beko este dotat și cu un timer mecanic care permite setarea unei numărători inverse, iar când aceasta ajunge la zero se va emite un semnal acustic semn că procesul de gătire este gata.
Un aspect foarte important și de care trebuie să țineți cont când utilizați acest ceas cu alarmă este faptul că nu are influență asupra funcționării cuptorului, astfel încât acesta va continua să funcționeze dacă utilizatorul nu intervine.
Durata maximă care poate fi setată este de 120 de minute și se efectuează prin simpla rotire a butonului amplasat în centrul panoului de comandă.

iluminare si rotirsorIluminare cuptor și Rotisor

Al treilea buton de pe panoul de comandă permite acționarea a două funcții suplimentare și anume:
Iluminare cuptor: Permite aprinderea becului amplasat pe panoul posterior al cuptorului fără ca însă să fie activat și un arzător pe gaz. Este o funcție care se dovedește foarte utilă mai ales când se realizează curățarea cuptorului la interior.
Rotisor: A doua funcție care se poate activa cu ajutorul acestui buton este cea de rotisor care permite prepararea uniformă a bucăților mari de carne, datorită faptului că funcționează frigăruia care rotește încontinuu carnea astfel încât aceasta este supusă la aceeași căldură în mod uniform.
Când se utilizează funcția de Rotisor este indicată amplasarea în partea inferioară a cuptorului a unei tăvi cu apă în care să se scurgă grăsimea din carnea aflată pe rotisor.

extrabeneficiiExtrabeneficii

La achiziționarea acestui cuptor pe gaz ieftin de la Beko beneficiați de două beneficii și anume:
5 ani garanție: Beko derulează acum o campanie în care oferă pentru produsele sale o garanție de 5 ani de zile. Pentru a putea beneficia de această extragaranție trebuie doar să înscrieți pe site-ul Beko datele produsului achiziționat și veți primi pe email certificatul de garanție.
60 de zile Banii Înapoi: În cazul în care nu ești mulțumit de performanțele cuptorului aveți posibilitatea să îl returnați în decurs de 60 de zile, iar banii plătiți pe cuptor îți vor fi returnați în decurs de maxim 20 de zile lucrătoare.

7.9 Total Score
Cuptor pe gaz ieftin

Performanțe la gătit
7.5
Aspect și design
7.5
Accesorii incluse
8
Eficiență energetică
8.5
Siguranță în exploatare
8
Curățare și întreținere
8
PROS
  • Timer mecanic
  • Iluminare cuptor
  • Rotisor
  • Duze GN/GPL
  • 5 ani garanție
  • Aprindere electrică
User Rating: 1 (1 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Lasă un comentariu

AragazElectric.com
Enable registration in settings - general