Cuptor electric incorporabil Whirlpool cu al 6-lea simt

2
Cuptor electric incorporabil Whirlpool cu al 6-lea simt
9.4 Total Score
 • Cuptor cu al 6-lea simt
 • 16 Functii de gatire
 • Gatire simultana pe 3 nivele
 • Autocuratare pirolitica
 • Inchidere delicata a usii cuptorului
 • Rafturi glisante
 • Cavitate cuptor XXL
 • Clasa energetica A+
 • Iluminare Interioara
 • Garantie 6 ani

Ce este cuptor Whirlpool cu al 6-lea simt ?

Whirlpool a dezvoltat o tehnologie care seteaza in mod automat temperatura si modul de coacere in functie de tipul de preparat selectat, aceasta tehnologie poarta denumirea de „Al 6-lea simt”.

Cele 6 functii prezente la un cuptor electric, Whirlpool, cu al 6-lea simt

Tocana: Se utilizeaza la prepararea pastelor fainoase, selectand aceasta functie lasati cuptorul sa aleaga temperatura si metoda de coacere pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Carne: Asa cum ii zice si denumirea, aceasta functie se foloseste la prepararea diverselor tipuri de carne. Cand este activa aceasta functie se poate observa ca ventilatorul din cuptor se invarteste la o turatie mica, ceea ce impiedica uscarea preparatului aflat la gatit.

Gatit MAXI: Gratie acestei functii veti obtine rezultate excelente cand gatiti bucati mari de carne ( peste 2.5 Kg). Din cand in cand trebuie sa intoarceti carnea, obtinandu-se astfel o rumenire pe ambele parti.

Paine: Daca va place sa coaceti paine, atunci cu siguranta veti fi impresionat de aceasta functie, care selecteaza in mod automat temperatura si metoda de preparare pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Pizza: Daca nu stiti ce functie sa folositi pentru a coace pizza, atunci cu siguranta aceasta functie de la Whirlpool va ajuta sa obtineti rezultate excelente la gatirea oricarui tip de pizza.

Produse de patiserie: Ultima functie inclusa in categoria „ Al 6-lea Simt” este conceputa pentru gatirea prajiturilor.

Se merita un cuptor electric Whirlpool cu al 6-lea simt ?

Daca sunteti o persoana care doreste sa obtina intotdeauna rezultate excelente, fara a efectua experimente si a incerca diverse retete, atunci raspunsul este DA, daca in schimb sunteti o persoana careia ii place sa experimenteze si sa incerce diverse retete mai speciale, atunci raspunsul este NU.

Recomandare cuptor electric Whirlpool cu al 6-lea simt

cuptor whirlpool cu al 6lea simtRecomandarea noastra pentru un cuptor cu al 6-lea simt de la Whirpool este acest model care in acest moment are un pret redus cu 34%, iar opiniile utilizatorilor sunt toate pozitive.

Un alt aspect foarte important este acela ca: perioada de garantie oferita de Whirpool pentru acest model de cuptor incorporabil este in acest moment de 6 ani de zile, astfel incat modelul recomandat indeplineste criteriile de performanta, dar si de garantie extinsa, aceasta asigura ca orice problema apare la cuptor, in decurs de 6 ani, va fi rezolvata de catre Whirpool, fara niciun cost pentru utilizator.

Cu ce functii mai este dotat cuptorul Whirlpool cu al 6-lea simt recomandat ?

Modelul de cuptor recomandat are cateva functii care merita mentionate, si anume:

cuptor whirlpool autocuratare piroliticaAutocuratare pirolitica

In timpul procesului de gatire, pe peretii cuptorului apar unele depuneri, care sunt destul de greu de curatat prin metoda clasica de curatare, dar gratie tehnologiei de autocuratare pirolitica toate aceste depuneri sunt transformate in cenusa, care se sterge cu ajutorul unei lavete umede, la finalul procesului de autocuratare.
In functie de gradul de murdarie al cuptorului puteti alege una dintre cele doua functii de autocuratare pirolitica, si anume, ciclu mai scurt ECO sau ciclul complet PYRO., acesta din urma se utilizeaza cand cuptorul este foarte murdar.

cuptor whirlpool coacere pe trei niveluriCoacere simultana pe 3 nivele

Daca sunteti o persoana care prepara simultan mai multe produse, atunci cu siguranta veti aprecia aceasta functie, deoarece va permite sa reduceti foarte mult timpul necesar gatirii alimentelor dorite.

Cu rezultate foarte bune, se pot gati simultan pana la 3 tipuri de mancare, fara ca intre acestea sa existe un schimb de mirosuri, dintre aceste 3 tiprui de mancare 2 pot fi principale si unul desert.

Aceasta functie de gatire simultana va permite sa reduceti si consumul de energie electrica, deoarece energia electrica consumata de cuptor cand se gatesc 3 produse simultan nu este cu mult mai mare, fata de energia consumata cand se gateste doar pe un singur nivel.

inchidere delicata a usiiInchidere delicata a usii cuptorului

Whirpool a dezvoltat un sistem care permite inchiderea usii cuptorului fara ca aceasta sa produca zgomot puternic.
Acest sistem de inchidere delicata a usii cuptorului poarta denumirea de Soft Closing si consta dintr-un mecanism cu arc, care impiedica inchiderea brusca a usii cuptorului.

cuptor whirlpool ready 2 cookFara preincalzire – Ready2Cook

Cuptorul recomandat Whirpool are si functia Ready2Cook, care elimina necesitatea preincalzirii cuptorului, prin creearea unui flux de aer puternic .
Functia Ready2Cook va ajuta sa reduceti consumul de energie electrica prin eliminarea timpului de preincalzire a unui cuptor electric, acesta de obicei se situeaza in jurul valorii de 15 minute.

 

cuptor whirlpool cu consum redus de energieClasa energetica A+

Consumul de energie electrica este destul de mic, ceea ce face ca incadrarea cuptorului sa se faca in clasa energetica A+.
Valorile de consum energetic declarate de producator pentru cele doua functii cerute de standardele in vigoare sunt:
● 0.91 kWh/ ciclu – Functia de Cuptor Statica
● 0.71 kWh / Ciclu – Functia de cuptor cu ventilator
Functiile prezente mai sus sunt cateva dintre cele pe care le regasiti la cuptorul recomandat de la Whirpool cu al 6-lea simt.

Datele tehnice ale cuptorului Whirlpool cu al 6-lea simt recomandat

Latime: 595 mm;
Inaltime: 595 mm;
Adancime: 564 mm
Tensiune alimentare: 220 – 240 V;
Putere nominala: 3650 W;
Lungime cablu de alimentare: 90 mm;
Control: Mecanic si Electronic;
Volum cuptor: 73 Litri;
Greutate: 40 Kg;
Ghidaje cuptor: Telescopice.

9.4 Total Score
Cuptor Whirlpool cu al 6-lea simt

Functii de gatire
10
Tehnologii prezente
9
Intretinere si Curatare
9.5
Eficienta energetica
9.5
Accesorii
9
PROS
 • Cuptor cu al 6-lea simt
 • 16 Functii de gatire
 • Gatire simultana pe 3 nivele
 • Autocuratare pirolitica
 • Inchidere delicata a usii cuptorului
 • Rafturi glisante
 • Cavitate cuptor XXL
 • Clasa energetica A+
 • Iluminare Interioara
 • Garantie 6 ani
CONS
 • Doar o singura Lampa in cuptor
Aprecierea utilizatorilor: Fii primul!
Parerea ta despre acest articol

Lasa un comentariu

Login/Register access is temporary disabled