Top 5 aragaze electrice

Daca sunteti in cautarea unui aragaz electric care sa va inlocuiasca argazul actual, atunci acest top 5 aragaze electrice isi propune sa va ajute sa faceti cea mai buna alegere, conform cerintelor dumneavoastra.

Sortarea aragazelor electrice din acest top se face in functie de pret, si anume primul aragaz care apare in top este cel mai ieftin si ultimul aragaz prezent in top are cel mai mare pret.

Top aragaze electrice

8.8
Aragaz mixt plita gaz cuptor electric si autocuratare catalitica

Aragaz mixt plita gaz cuptor electric si autocuratare catalitica

Un aragaz mixt, cu plita gaz si cuptor electric, cu review-uri pozitive si recomandat de foarte lume este acest model ...
9.2
Aragaz cu plita vitroceramica si cuptor electric cu programe automate

Aragaz cu plita vitroceramica si cuptor electric cu programe automate

Profitati de avantajele aragazului electric, cu ajutorul acestui model de la Bosch, care are plita vitroceramica si ...
9.2
Cel mai bun aragaz in anul 2020

Cel mai bun aragaz in anul 2020

Cel mai bun aragaz in anul 2020 este combinatia perfecta intre un cuptor electric cu performante la gatit si o plita pe ...
8.8
Aragaz electric Electrolux

Aragaz electric Electrolux

Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, iar oferta sa de aragaze este destul ...
9.1
Aragaz cu plita cu inductie si cuptor electric cu aburi de la AEG

Vezi pretul Premium

Aragazul acesta de la AEG este in acest moment unul dintre cele mai bune aragaze care poate fi cumparat in Romania. ...

Alte aragazuri care pot fi incluse in top

Hansa

aragaz electric Hansa FCEX54110Functionalitati

• 4 zone de gatit cu discuri electrice
• 4 functii de cuptor
• Avertizare sonora la finalizarea duratei de gatire
• Rotisor
• Sertar pentru depozitare

In acest top 5 aragaze electrice, acest produs Hansa se afla pe primul loc datorita pretului mic, si anume costa sub 1000 Ron.

Plita cuptorului este cu 4 zone de gatit cu discuri electrice, acest tip de plita este printre cele mai fiabile.

Cuptorul electric este foarte bun, avand un volum util de 69 Litri si un consum declarat de 0.79 kWh/ciclu, ceea ce inseamna ca se incadreaza in clasa energetica A.

Aragazul are o tensiune de alimentare de 230/400V ~ 50Hz si o putere nominala de 8.4 KW, datorita acestei puteri aragazul nu include si un cablu de alimentare, astfel incat conexiunea electrica trebuie facuta da o persoana autorizata.

Acest model de la Hansa are culoarea Inox, ceea ce face ca incadrarea acestui aragaz intr-o bucatarie sa ii ofere acesteia un aspect modern.


Hansa

aragaz electric Hansa FCCX68235

Functionalitati

• 4 zone de gatit vitroceramice
• 8 functii de cuptor printre care si cu ventilator
• Afisaj al cuptorului
• Butoane Push-Pull

Al doilea produs in acest top 5 aragaze electrice este un model de la  Hansa, care este un aragaz ideal pentru persoanele care doresc la un pret mic,  un aragaz electric multifunctional si cu o plita eficienta energetic.

Plita cuptorului este una vitroceramica, avand zone duble sau triple, astfel incat puteti folosi vase de gatit cu aproape orice dimensiune.
Cuptorul are un volum util declarat de 66 litri avand un consum declarat de 0.99 kWh/ciclu in functia statica si un consum de 0.88 kWh/ciclu in functia cu ventilator, aceste valori il incadreaza in clasa energetica A.

Cuptorul aragazului, pe langa ca, este unul eficient energetic are si toate functiile folosite in mod obisnuit, si anume functia statica, functia cu convectie fortata, precum si functia grill, aceasta din urma fiind foarte apreciata de persoanele care frig alimente, precum: carne, mici, peste sau carnati.

Un aspect de care trebuie sa tineti cont la acest aragaz electric, este faptul ca, cuptorul electric are si ghidaje telescopice  care sunt foarte utile si apreciate de bucatari.

Aragazul are in partea inferioara un sertar de depozitare in care puteti plasa diverse lucruri, precum tigai, tavi etc.

Reteta de pe usa este foarte folositoare, deoarece va ofera informatii, precum temperatura si timpul de coacere pentru fiecare aliment.


Electrolux

aragaz electric Electrolux EKC54552OX

Functionalitati

• 4 zone de gatit vitroceramice
• 9 functii de cuptor
• Autocuratare catalitica
• Display de control al cuptorului
• Gradene telescopice

Al treilea produs in acest top al aragazelor electrice este de la Electrolux , un produs excelent care amplasat intr-o bucatarie ii ofera acesteia un aspect placut mai ales ca acest aragaz are culoarea Inox.

Plita vitroceramica este una eficienta energetic, avand un consum declarat pe toata plita de 184.5 Wh/kg.
Ca si puteri nominale plita aragazului are 2 zone de gatit de 1200 W cu diametru de 140 mm, 1 zona de gatit de 900/2000 W cu diamentru de 140/250 mm si o ultima zona de 700/1700 W cu diametru de 120/180 mm.

Cuptorul are 9 functii de cuptor, dintre care cele mai des folosite sunt: Caldura jos + sus, Gatire cu aer cald, Pizza si Gatire Intensiva ( Grill).
Cuptorul aragazului este unul cu autocuratare catalitica, astfel incat, pentru cei care doresc sa petreaca cat mai putin timp cu curatarea lui acest aspect este foarte important.

Cuptorul are un volum util de 57 litri si un consum energetic de 0.84 kWh/ciclu in functia statica si 0.76 kWh/ciclu in functia cu ventilator, aceste valori claseaza acest aragaz electric in clasa energetica A.
Un punct forte al acestui aragaz electric este partea de display, prin intermediul careia puteti sa controlati timpul de functionare al cuptorului.


AEG

aragaz electric AEG 47995IQ-MN

Functionalitati

• 4 zone de gatit pe inductie
• Cuptor multifunctional
• Butoane Push-Pull
• Display de control al cuptorului
• Gradene telescopice

A patra pozitie in top 5 aragaze electrice este ocupata de un aragaz excelent, acesta fiind in opinia noastra si cel mai bun aragaz electric care se gaseste in acest moment pe piata din Romania.

Plita aragazului AEG este pe inductie, ceea ce inseamna ca este foarte eficienta energetic, avand un consum declarat pe toata plita de doar 171.7 Wh/kg.
Datorita faptului ca, plita are zone de gatit de 3 dimensiuni diferite ( 210 mm, 180 mm si 140 mm) face posibila folosirea aproape a oricarui tip obisnuit de vas de gatit disponibil pe piata.
Nivelul de putere al plitei se seteaza prin intermediul butoanelor care sunt de tip Push-Pull, iar afisarea nivelului se face pe afisajul prezent pe plita.

Datorita faptului ca, plita este pe inductie, face ca procesul de curatare al ei sa fie foarte usor de facut, fara sa se zgarie.

Si cuptorul aragazului este foarte bun, avand toate functiile necesare pentru gatit, iar clasa energetica in care se incadreaza acest cuptor este A +. Setarea timpului de functionare al cuptorului se face foarte usor, prin intermediul acelui timer situata pe placa frontala.

Design-ul aragazului AEG este foarte atragator, iar culoarea de Inox, face ca acest aragaz sa se incadreze foarte bine intr-o bucatarie cu mobila moderna. Legat de Inox trebuie mentionat ca este antiamprenta, si anume nu raman urme pe el.


Bosch

aragaz electric Bosch HCA744350

Functionalitati

• 4 zone de gatit vitroceramice
• Cuptor multifunctional cu 8 functii
• Butoane Push-Pull
• Display de control al cuptorului
• Gradene telescopice
• SoftClose, usa este dotata cu un sistem care amortizeaza inchiderea usii

Ultimul aragaz electric este cel mai scump dintre toate prezentate in acest top, avand si o latime de 60 cm.
Plita aragazului Bosch este vitroceramica, cu 4 zone de gatit din care 2 zone de gatit sunt duble, si anume aceeasi zona de gatit contine 2 zone de gatit de diferite dimensiuni.

Datorita faptului ca, plita este plata se curata foarte usor fara a ramane urme de zgaraieturi.

Cuptorul este unul foarte bun care datorita functiei 3D Plus face posibila coacerea simultana si pe 3 nivele, care se dovedeste a fi foarte utila cand se coace, de exemplu biscuiti sau prajiturele.

Clasa energetica a cuptorului este A, astfel incat obtineti rezultate foarte bune la gatit cu consum redus de energie electrica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo