Hansa

Hansa este o marca a grupului polonez Amica si este folosita pentru produsele vandute de acesta in Europa de Est.
In Romania marca Hansa este folosita pentru mai multe tipuri de produse: Cuptoare, Aragazuri, Plite, Frigidere, Congelatoare, Masini de spalat vase, Masini de spalat rufe, Hote, Cuptoare cu microunde.

Datorita faptului ca marca „Hansa” este vanduta doar in Europa de Est, face ca produsele vandute sub aceasta marca sa se incadreze in categoria „Economic”, unde pretul este un criteriu foarte important.

Aragazuri Hansa: Sunt printre cele mai ieftine produse existente pe piata, dar din pacate acest lucru este reflectat in calitatea produselor. Cel mai ieftin aragaz Hansa are un pret de 700 Lei, dar multe persoane sunt nemultumiti de calitatea produsului achizitionat.

Plite Hansa: Cuprind toate sursele de alimentare si au un pret de pornire destul de mic, de exemplu, puteti achizitiona o plita pe gaz Hansa cu un pret de aproape 400 Lei, iar o plita pe inductie are un pret de pornire de 1100 Lei.

Cuptoare Hansa: Oferta de cuptoare Hansa este foarte variata, incluzand zeci de modele, de exemplu, cel mai ieftin model Hansa are un pret de 650 Lei si contine functii precum Grill, Incalzire Sus+Jos, iar toate comenzile sunt mecanice.

Login/Register access is temporary disabled