Cuptor incorporabil Hansa

4
Cuptor incorporabil Hansa imagine
8.6
Cuptor incorporabil Hansa
Cuptor incorporabil Hansa
9 Funcții de cuptor
Curățare cu aburi
Programator electronic
Rețete pe ușă
Butoane retractabile
Ușă rece

Dacă sunteți în căutarea unui cuptor care încălzește repede și nu consumă foarte multă energie electrică atunci vă recomandăm achiziționarea acestui model de cuptor incorporabil Hansa care are 9 funcții de gătire și un raport preț-performanțe bun.
Prețul de achiziție a cuptorului este de aproximativ 900 lei ceea ce îl face să fie foarte cumpărat în România, iar media notelor oferite de persoanele care l-au achiziționat este de 4.45 din 5 maxim.

9 moduri de gatire9 Funcții de cuptor

Acest model de cuptor electric Hansa are 9 funcții de cuptor dintre care doar 6 funcții (Grătar combinat + ventilator, Grătar combinat, Grătar, Încălzire Inferioară, Încălzire Inferioară + Superioară, Încălzire Inferioară + Superioară + Ventilator) sunt utilizate pentru prepararea mâncărurilor, iar celelalte trei sunt de fapt funcții suplimentare (Iluminare cuptor, Încălzire Rapidă, Dezghețare).
Activarea unei funcții de cuptor se face prin simpla rotire a selectorului de funcții, iar pentru ca aparatul să înceapă să se încălzească este necesară și setarea unei temperaturi.

distribuirea uniforma a calduriiDistribuirea uniformă a căldurii

Pentru a avea rezultate bune la prepararea diverselor tipuri de mâncare este foarte important ca să existe o distribuire uniformă a căldurii în tot cuptorul astfel încât fiecare zonă a mâncării să fie supusă la aceeași temperatură, în caz contrar vor exista zone care vor fi mai coapte sau unele care nu sunt destul de bine făcute.
Distribuirea uniformă a căldurii în interiorul cuptorului se poate face doar cu ajutorul unui ventilator, iar acest cuptor incorporabil Hansa are un astfel de ventilator montat pe panoul posterior și este protejat de un panou care are rolul și de a direcționa aerul pentru o bună distribuire a căldurii.

accesoriile cuptoruluiAccesoriile cuptorului

Când se achiziționează acest cuptor incorporabil Hansa se primesc 3 accesorii cu care să preparați mâncărurile preferate:
Tavă adâncă: Are dublă utilizare și anume se folosește ca și tavă colectoare sau ca și tavă pentru prepararea mâncărurilor suculente.
Tavă normală: Se utilizează pentru prepararea produselor de panificație. Ambele tăvi sunt de tipul procook ceea ce înseamnă că mâncarea nu se va lipi de tavă astfel încât curățarea tăvilor va fi foarte ușor de făcut.
Grătar de sârmă: Și acest accesoriu are dublă utilizare și anume poate fi folosit ca și suport pentru formele de prăjituri sau pentru prepararea la grătar a bucăților de carne.

curatare cu aburiCurățare cu aburi

Pentru a menține cuptorul funcțional o perioadă cât mai lungă vă recomandăm să-l curățați după fiecare folosire. Pentru a vizualiza cât mai bine murdăria din interiorul cuptorului se poate folosi funcția „Iluminare cuptor” care alimentează doar becul din interiorul cuptorului fără vreun element încălzitor.
Pentru a ușura procesul de curățare se poate înmuia murdăria din cuptor cu ajutorul aburilor parcurgând pașii:

 • Amplasați 250 ml de apă într-o tavă și amplasați-o pe nivelul cel mai de jos.
 • Închideți ușa cuptorului.
 • Setați modul de gătire „Încălzire Inferioară” și temperatura de 50°C.
 • Lăsați cuptorul să funcționeze pentru o perioadă de 30 minute.
 • La expirarea timpului deschideți ușa cuptorului și folosiți o lavetă moale pentru ștergerea pereților, după care spălați pereții cu o soluție de apă caldă în care s-a dizolvat detergent lichid.

programator electronicProgramator electronic

Datorită programatorului electronic controlul timpului de funcționare a cuptorului este foarte ușor de făcut astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți uita mâncarea în cuptor.
Programatorul electronic permite setarea duratei de funcționare a cuptorului precum și a orei la care să se oprească procesul de gătire.
Controlul programatorului se face cu ajutorul senzorilor tactili amplasați sub afișajul digital.

retete pe usaRețete pe ușă

Această funcție este foarte apreciată de majoritatea utilizatorilor începători datorită faptului că găsesc pe ușă toate setările care trebuie efectuate pentru mai multe tipuri de preparate.
Datele afișate pe ușa interioară sunt:
● Tipul de preparare
● Funcția de gătire
● Temperatura recomandată
● Nivelul de amplasare a tăvilor
● Durata de funcționare

consumul de energie electricaConsumul de energie electrică

Acest model de cuptor incorporabil Hansa se încadrează în clasa energetică A cu următoarele valori declarate de producător pentru cele două funcții de cuptor:
0.99 kWh/ciclu: În modul de gătire tradițional în care este alimentat elementul încălzitor superior și inferior.
0.88 kWh/ciclu: În modul de gătire cu ventilator.
Vă recomandăm să utilizați pe cât posibil funcțiile cu ventilator deoarece acestea au un consum de energie mai mic decât funcția tradițională.

date tehniceDate tehnice
Tip: Cuptor incorporabil electric
Funcții de cuptor: 9
Culoare: Negru
Puterea instalată: 2900 W
Tensiunea alimentară: 220–240V
Adâncime/Lățime/Înălțime: 57.5 cm/59.5 cm/59.5 cm
Afișaj: Digital
Clasa energetică: A
Temperatură cuptor: 30°C–280°C
Butoane: Retractabile
Volum util: 65 litri
Panouri de sticlă în ușă: 3
Curățare: Cu aburi

8.6 Total Score
Cuptor incorporabil Hansa

Performanțe la gătit
8.5
Aspect și design
8.5
Accesorii incluse
8.5
Eficiență energetică
9
Siguranță în exploatare
9
Curățare și întreținere
8
PROS
 • 9 Funcții de cuptor
 • Curățare cu aburi
 • Programator electronic
 • Rețete pe ușă
 • Butoane retractabile
 • Ușă rece
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo