Cuptor electric de care sunt mulțumite persoanele care l-au cumparat

0
Cuptor electric de care sunt mulțumite persoanele imagine
8.4
Cuptor electric de care sunt mulțumite persoanele care l-au cumparat
Cuptor electric de care sunt mulțumite persoanele care l-au cumparat
9 Funcții de cuptor
Curățare cu aburi
Încălzire rapidă
Iluminare cuptor
Programator mecanic
Rețete pe ușă

Alegerea unui cuptor electric se face nu doar în funcție de prețul de achiziție ci și în funcție de cât de mulțumite sunt persoanele care l-au achiziționat, iar de multe ori mulțumirea persoanelor este un criteriu decisiv în alegerea unui model sau al altuia.
În principiu, când mai multe cuptoare au același preț și aceleași caracteristici tehnice, atunci principalul criteriu de achiziție va fi mulțumirea persoanelor.

Cuptor electric de care sunt mulțumite persoanele care l-au cumpărat

Cuptor electric de care sunt mulțumite persoaneleUn mare avantaj al cumpărării de cuptoare electrice de pe internet este posibilitatea de a posta comentarii la cuptorul achiziționat astfel încât persoanele care doresc să îl achiziționeze pot să citească experiențele și părerile persoanelor care au utilizat acel model de cuptor.
De exemplu la acest model de cuptor sunt postate, în momentul în care a fost scris acest articol, un număr de 195 de opinii ale persoanelor care l-au achiziționat, iar media notelor oferite de aceste persoane este de 4.45 din maxim 5.
Fiind un cuptor electric ieftin se poate observa că majoritatea persoanelor care l-au achiziționat apreciază faptul că are un raport preț-performanțe foarte bun, iar faptul că aparatul are doar funcțiile de bază nu reprezintă un impediment datorită prețului de puțin peste 600 Lei.

functiile de cuptorFuncțiile de cuptor

Hansa a dotat acest model de cuptor electric încorporabil cu 9 funcții dintre care 6 se folosesc pentru prepararea alimentelor, iar celelalte 3 sunt funcții suplimentare.
Iluminare cuptor: Se folosește pentru a porni iluminarea din interiorul cuptorului fără ca acesta să se încălzească. Este o funcție foarte utilă când se dorește curățarea pereților cuptorului.
Încălzire Superioară + Inferioară: Căldura în interiorul cuptorului este produsă de către cei doi elemenți încălzitori amplasați în partea de jos și sus a cuptorului. Este o funcție de cuptor ideală pentru prepararea diverselor tipuri de prăjituri.
Încălzire Superioară + Inferioară + Ventilator: Datorită faptului că funcționează și ventilatorul căldura în interiorul cuptorului este distribuită în mod uniform în toate colțurile, fapt care duce la prepararea uniformă a mâncărurilor.
Grill: În cadrul acestui mod de gătire funcționează doar elementul încălzitor grill și este un mod de gătire recomandat pentru rumenirea alimentelor pe grătar.
Grill + Încălzire Superioară: În comparație cu funcția “Grill” această funcție permite rumenirea alimentelor pe o suprafață mai mare.
Grill + Încălzire Superioară +Ventilator: Este funcția ideală pentru prepararea bucăților mari de carne accelerând procesul de gătire.
Încălzire Inferioară: Căldura este produsă doar de către elementul încălzitor inferior, fapt care face ca această funcție să fie recomandată pentru coacerea finală din partea de jos.
Decongelare: Este una dintre funcțiile suplimentare care este utilizată pentru accelerarea procesului de dezghețare a alimentelor.
Încălzire Rapidă: Ultima funcție suplimentară are rolul de a reduce timpul necesar preîncălzirii cuptorului.

Funcționarea cuptorului este afișată prin intermediul indicatorului de funcții amplasat deasupra selectorului de funcții.

programator mecanicProgramator mecanic

Foarte multe persoane care au achiziționat acest cuptor Hansa apreciază programatorul mecanic deoarece acesta permite setarea unui timp de funcționare a cuptorului, iar la expirarea timpului se oprește în mod automat funcționarea cuptorului, eliminând astfel riscul de a arde mâncărurile prin uitarea lor în cuptor pentru o perioadă mai lungă de timp.
Durata maximă de funcționare a cuptorului setată cu ajutorul programatorului mecanic este de 120 de minute, iar dacă se dorește funcționarea cuptorului pentru o perioadă mai lungă de timp trebuie doar învârtit butonul programatorului mecanic până în dreptul simbolului

controlul temperaturiiTemperatura din cuptor

Temperatura din interiorul cuptorului poate fi setată în intervalul 50°C–250°C cu ajutorul selectorului de temperatură de pe panoul de comandă.
În jurul selectorului de temperatură se pot observa mai multe cifre (50,100,150,200,250) care de fapt reprezintă valoarea temperaturii în grade Celsius din interiorul cuptorului când selectorul de temperatură este rotit până în dreptul acelor valori.
De exemplu dacă doriți să setați 200°C în interiorul cuptorului atunci trebuie să rotiți selectorul de temperatură până în dreptul valorii 200 de pe panoul de comandă.
Atingerea valorii setate pe buton este semnalizată prin stingerea indicatorului amplasat deasupra selectorului de temperatură.

curatare cu aburiCurățare cu aburi

Un alt aspect menționat de persoanele care au cumpărat acest model de cuptor Hansa este posibilitatea de a curăța interiorul cuptorului cu ajutorul aburilor, astfel încât pentru îndepărtarea murdăriei depuse pe pereții cuptorului nu mai sunt necesare soluții speciale de curățare.
Pentru a curăța cuptorul cu ajutorul aburilor trebuie doar să efectuați următoarele setări:

  1. Puneți 250 ml de apă într-o tavă amplasată pe cel mai de jos nivel.
  2. Selectați modul de gătire „Încălzire Superioară + Inferioară” și lăsați cuptorul să funcționeze pentru o perioadă de 30 de minute la temperatura de 50°C.
  3. La finalul programului de curățare cu aburi deschideți ușa cuptorului și cu ajutorul unei lavete moale ștergeți pereții cuptorului.

retete pe usaRețete pe ușă

Persoanele începătoare în ale bucătăriei apreciază această funcție deoarece permite selectarea modurilor de gătire recomandate de producător pentru fiecare tip de aliment.
Informațiile afișate pe interiorul ușii sunt:
Tipul de preparat
Funcția de cuptor
Temperatura recomandată
Nivelul de amplasare
Durata
date tehniceDate tehnice
• Tip: Cuptor electric încorporabil
• Funcții: 9
• Putere maximă: 2900 W
• Tensiunea nominală: 220–240V
• Culoare: Inox
• Clasa energetică: A
• Iluminare interioară: Da
• Cablu de alimentare: Da
• Adâncime/Înălțime/Lățime: 57.5 cm/59.5 cm/59.5 cm

8.4 Total Score
Cuptor electric de care sunt mulțumite persoanele care l-au cumparat

Performanțe la gătit
8.5
Aspect și design
8.5
Accesorii incluse
8
Eficiență energetică
8.5
Siguranță în exploatare
8.5
Curățare și întreținere
8.5
PROS
  • 9 Funcții de cuptor
  • Curățare cu aburi
  • Încălzire rapidă
  • Iluminare cuptor
  • Programator mecanic
  • Rețete pe ușă
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo