Sertar termic incorporabil Hotpoint

0
sertar termic incorporabil hotpoint imagine
9.1
Sertar termic incorporabil Hotpoint
Sertar termic incorporabil Hotpoint
Design atractiv
Dospire aluat
Indicator de funcționare
Inox antiamprentă

Dintr-o bucătărie sunt câteva electrocasnice care nu trebuie să lipsească (frigider, aragaz sau cuptor și plită, mașină de spălat vase) dar sunt și unele care la început nu par a fi necesare, iar unul dintre aceste electrocasnice este Sertarul Termic.
Chiar dacă sertarul termic există de mulți ani, abia în ultimii ani a început să fie cumpărat și de persoanele din România care își echipează bucătăria cu electrocasnice.

Ce este un Sertar Termic?

În principal un sertar termic este un aparat electrocasnic conceput pentru a încălzi ceștile, paharele, farfuriile, vasele și mâncarea.
La prima vedere un sertar termic poate părea un aparat nu prea folositor, dar după ce începeți să îl folosiți veți realiza că Sertarul Termic chiar este un aparat electrocasnic util într-o bucătărie modernă.

sertarul termic ce este

De ce să cumperi un sertar termic încorporabil?

  • Menține mâncarea la temperatura preferată pentru o perioadă lungă de timp. Când aveți musafiri acest lucru poate fi foarte benefic deoarece permite prepararea mâncărurilor cu mult timp înainte de sosirea musafirilor.
  • Folosește mult mai puțină energie electrică decât un cuptor electric, fiind o alternativă mai eficientă energetic decât acesta sau chiar și a cuptoarelor cu microunde.
  • Controlul precis al temperaturii la care este încălzită mâncarea.
  • Decongelarea alimentelor se face foarte bine într-un sertar termic.
  • Dospirea aluatului se realizează mult mai bine decât la temperatura ambiantă.

Recomandare Sertar Termic Încorporabil Hotpoint

sertar termic incorporabil hotpointHotpoint este unul dintre producătorii de electrocasnice care are în oferta sa și sertare termice, iar un sertar cu performanțe bune și care are un design atractiv este acest model încorporabil, cu un volum util de 20 de litri. Temperatura din interiorul acestui sertar poate fi setată în intervalul 40°C–75°C.
Închiderea sau deschiderea sertarului se face prin simpla apăsare a sertarului, fără a fi necesară prezența unui mâner.
Sertarul termic este foarte ușor de folosit deoarece are doar două elemente de comandă și anume selectorul de temperatură și butonul de Pornit/Oprit.
Cele două elemente de comandă devin vizibile când se deschide ușa sertarului și sunt amplasate în partea dreapta.

elementele de comanda ale sertaruluiReglarea temperaturii din interiorul sertarului termic

Reglarea temperaturii se realizează cu ajutorul selectorului de temperatură care are în jurul său desenată o scală de temperatură și pe care se pot observa două valori:
40°C: Se folosește pentru încălzirea paharelor sau a ceștilor astfel încât lichidele turnate în acestea se vor răci mai greu. La această temperatură paharele și ceștile pot fi atinse fără probleme.
60°C: Se utilizează pentru încălzirea mâncărurilor sau a farfuriilor. În cazul farfuriilor, sertarul termic are o capacitate de încărcare de 20 de farfurii simultan. Din motive de siguranță vă recomandăm să utilizați mănuși de bucătărie când setați funcția de încălzire a farfuriilor.
MAX: Temperatura maximă care poate fi setată este de aproximativ 75°C și se utilizează pentru încălzirea vaselor.

Durata de încălzire a mâncărurilor depinde de mai mulți factori (tipul vasului, cantitatea mâncării, amplasarea vasului, temperatura setată) și din acest motiv trebuie să experimentați un pic pentru a stabili timpul necesar încălzirii mâncărurilor.

9.1 Total Score
Sertar termic incorporabil Hotpoint

Aspect și design
9
Eficiență energetică
9
Performanțe
9
Siguranță în exploatare
9.5
Curățare și întreținere
9
PROS
  • Design atractiv
  • Dospire aluat
  • Indicator de funcționare
  • Inox antiamprentă
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo