Cel mai performant cuptor electric de la Hotpoint disponibil în România

0
Cel mai performant cuptor electric de la Hotpoint imagine
9.8
Cel mai performant cuptor electric de la Hotpoint disponibil în România
Cel mai performant cuptor electric de la Hotpoint disponibil în România
Funcții automate
Autocurățare pirolitică
Clasa energetică A+
Control prin atingere
Afișaj digital
Control electronic

Cel mai performant cuptor electric de la Hotpoint disponibil în România este acest model care se curăță ușor datorită funcției de autocurățare pirolitică și are performanțe de coacere ridicate.

Cel mai performant cuptor electric de la HotpointPerformanțele foarte bune ale cuptorului sunt datorate și funcțiilor speciale sau automate care permit generarea condițiilor optime de coacere pentru foarte multe tipuri de mâncăruri.
Un accesoriu foarte util al acestui cuptor performant este sonda de carne care permite prepararea cărnii exact cum se dorește și anume: În Sânge, Mediu, Bine Făcut.
Cei care achiziționează acest cuptor electric performant vor aprecia și consumul redus de energie electrică, deoarece cuptorul se încadrează în clasa energetică „A+”.
Controlul cuptorului se face prin simpla atingere a simbolurilor de pe panoul de comandă, sub aceste simboluri fiind amplasați de fapt senzori tactili.

Principalele caracteristici ale celui mai performant cuptor electric Hotpoint

functii traditionale si automate6 Funcții tradiționale: În categoria aceasta de funcții se găsesc următoarele funcții de cuptor: Preîncălzire Rapidă, Încălzire Superioară + Inferioară, Grill, Turbo Grill, Aer Forțat și Coacere Convecție.
8 Funcții speciale: În această categorie de funcții găsim următoarele: Decongelare, Menținere la cald, Dospire, Convenabil, Gătit Maxi, Alimente Congelate, Coacere Lentă, ECO Aer Forțat.
Curățare automată: Autocurățarea PYRO este cel mai eficient mod de a curăța interiorul cuptorului.
Rețete complet automate: Cuptorul este dotat cu 28 de rețete complet automate la care cuptorul va efectua toate setările (temperatură, mod de gătire, durată) în funcție de tipul de preparat.
Rețete sondă carne: Funcția aceasta este special concepută pentru utilizarea sondei de carne, iar în funcție de tipul de carne selectată cuptorul va sugera temperatura optimă care trebuie setată în cuptor precum și în interiorul cărnii.

tehnologia multifluxTehnologia Multiflux

Hotpoint a dezvoltat un sistem nou de ventilator și panou posterior care asigură o mai bună distribuire a căldurii în întreg cuptorul astfel încât mâncarea va fi supusă la aceeași temperatură pe toată suprafața, rezultând o coacere uniformă.
Circulația uniformă a căldurii împreună cu controlul electronic al temperaturii asigură rezultate excelente la gătit indiferent de nivelul de amplasare a preparatelor.
Utilizarea funcțiilor cu ventilator asigură nu doar o performanță ridicată la gătire dar și un consum redus de energie electrică.

control electronic al temperaturiiControl electronic al temperaturii

Controlul electronic al temperaturii asigură o oscilație mult mai mică a temperaturii în comparație cu controlul mecanic.
Controlul electronic permite obținerea unei temperaturi medii situată în intervalul + 5°C față de valoarea setată. De exemplu, dacă setăm temperatura în cuptor să fie 200°C atunci datorită controlului electronic temperatura medie din cuptor se va situa în intervalul 195°C–205°C, ceea ce înseamnă o precizie destul de mare asigurând astfel obținerea unor rezultate excelente de fiecare dată.
Sistemul de control electronic al temperaturii are un preț mai mare decât cel mecanic și din această cauză este implementat doar pe cuptoare cu prețuri mai mari.

senzor de mancareSenzor de mâncare

Senzorul de mâncare are rolul de a măsura temperatura din interiorul cărnii aflate la gătit, iar când temperatura în interiorul preparatului ajunge la valoarea setată se va opri în mod automat procesul de gătire, iar cuptorul va emite un semnal acustic anunțând că procesul de gătire a ajuns la final.
Senzorul de mâncare poate fi utilizat împreună cu funcțiile automate sau cu funcțiile tradiționale la care temperatura, funcția de gătire și durata sunt setate manual de utilizator.
Pentru a obține rezultate excelente este important ca vârful senzorului de mâncare să fie poziționat în centrul cărnii fără a atinge bucăți de os.

control prin atingereControl prin atingere

Panoul de comandă nu are butoane ci doar simboluri sub care sunt amplasați senzori tactili.
Prin eliminarea butoanelor și implementarea senzorilor tactili se ușurează foarte mult procesul de curățare a panoului de comandă.

autocuratare piroliticaAutocurățare pirolitică

Procesul de autocurățare pirolitică constă în creșterea temperaturii în interiorul cuptorului până la 500°C fapt care transformă murdăria din interiorul cuptorului în cenușă.
Acest cuptor performant de la Hotpoint are două programe pentru funcția de autocurățare pirolitică și anume „PYRO” și „PYRO Express”.
Selectarea programului se face în funcție de gradul de murdărie. În timpul procesului de curățare pirolitică ușa cuptorului se va închide în mod automat și nu va putea fi deschisă până când temperatura în cuptor nu scade sub 350°C.

ghidaje telescopiceGhidaje telescopice

Manevrarea tăvilor este mult mai ușor de făcut cu ajutorul ghidajelor telescopice permițând mișcarea tăvilor în interiorul și exteriorul cuptorului fără a exista riscul de cădere a tăvilor.
Foarte multe comentarii ale persoanelor care au achiziționat un cuptor cu ghidaje telescopice conțin cuvinte de laudă la adresa acestui sistem care asigură o manipulare fără riscuri a accesoriilor.
Cuptorul acesta performant de la Hotpoint are 5 niveluri pe care se pot amplasa ghidajele telescopice, acestea pot fi demontate de pe un nivel și montate pe alt nivel în funcție de preferințele dumneavoastră.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile celui mai performant cuptor electric încorporabil de la Hotpoint și reprezintă o soluție foarte bună pentru persoanele aflate în căutarea unui cuptor electric bun.

9.8 Total Score
Cel mai performant cuptor electric de la Hotpoint disponibil în România

Performanțe la gătit
10
Aspect și design
9.5
Accesorii incluse
9.5
Eficiență energetică
9.5
Siguranță în exploatare
10
Curățare și întreținere
10
PROS
  • Funcții automate
  • Autocurățare pirolitică
  • Clasa energetică A+
  • Control prin atingere
  • Afișaj digital
  • Control electronic
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo