Aragaz electric ieftin si bun cu pretul pana la 1500 Ron

Aveti un buget de maxim 1500 RON si sunteti in cautarea unui aragaz electric ieftin si bun? Aragazul pe care il recomandam sa il cumparati este acesta.
In acest moment aragazul este la promotie si costa 1449 Ron, producatorul ofera o garantie de 5 ani, plita cuptorului este una vitroceramica, iar cuptorul este unul electric cu ventilator.

Prezentarea generala a aragazului electric ieftin si bun

aragaz electric ieftin si bun1. Butoane de selectare pentru plită
2. Indicator / simbol pentru temperatură
3. Buton de selectare pentru temperatură
4. Ceas avertizor
5. Buton de selectare pentru funcţiile cuptorului
6. Bec indicator pentru plita
7. Element incalzitor superior
8. Bec
9. Ventilator
10. Poziţii rafturi

Configuratia plitei de gatit a aragazului electric ieftin si bun

1. Zona de gatit cu diametrul de 140 mm si puterea nominala de 1200 W.
2. Orificiu de evacuare a aburului din cuptor
3. Zona de gatit cu diametrul de 180 mm si puterea nominala de 1800 W.
4. Zona de gatit cu diametrul de 140 mm si puterea nominala de 1200 W.
5. Indicator de caldura reziduala. Acesta este foarte util deoarece puteti vedea daca o zona de gatit mai este fierbinte, astfel incat evitati eventualele accidentari.
6. Zona de gatit cu diametrul de 180 mm si puterea nominala de 1800 W.
Tinand cont ca aveti nevoie de un aragaz electric care sa se incadreze in bugetul de 1500 RON atunci acest tip de plita vitroceramica este solutia ideala, deoarece aceasta este foarte fiabila si destul de eficienta energetic.
Plitele vitroceramice au avantajul fata de cele cu inductie ca functioneaza cu vase normale, astfel incat daca cumparati acest aragaz electric nu trebuie sa va depasiti bugetul alocat cumparand si vase noi, puteti sa le folositi si pe cele actuale.
Curatarea plitei vitroceramice se realizeaza foarte usor cu ajutorul solutiilor de curatare si eventual al unui razuitor pentru plite vitroceramice.

indicator caldura reziduala plitaLegat de curatarea plitei vitroceramice, un element foarte util este indicatorul de caldura reziduala de pe plita, care va indica daca o zona este fierbinte sau nu, astfel incat evitati prosibilitatea de a va accidenta.
Pentru a avea performante cat mai mari este indicat ca vasul folosit la plita vitroceramica sa fie cat mai plat, iar baza lui cat mai groasa, un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este diametrul vasului, si anume acesta nu trebuie sa fie mai mare sau mai mic decat diametrul nominal al zonei de gatit folosite.

Functiile cuptorului

cuptor aragaz mixtCuptorul aragazului electric recomandat este unul performant si contine toate functiile ( Grill, Incalzire sus+jos, Aer cald) necesare unui cuptor pentru a avea rezultate foarte bune.

Cuptorul electric este unul performant, iar clasa energetica a acestuia este A-10%, ceea ce inseamna ca este cu 10% mai eficient decat aragazele electrice din clasa A.

Consumul de curent electric declarat de producator

0.84 kWh/ciclu in modul conventional
0.76 kWh/ciclu in modul de ventilatie

Dupa cum vedeti acest aragaz este unul performant, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la factura electrica.

Culoarea aragazului este Inox, iar designul este unul atractiv, astfel incat amplasarea lui in orice bucatarie ii va oferi acesteia un aspect de modern.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo