Aragaz mixt cuptor electric si plita pe gaz si 1 zona electrica Electrolux EKM51351OX

Aragazul mixt, cuptor electric si plita pe gaz, o zona de gatit electrica este preferat de multa lume care doreste sa beneficieze de avantajele unui cuptor electric multifunctional, dar in acelasi timp plita aragazului sa fie una mixta ( 3 zone de gatit pe gaz si o zona de gatit electric).

Electrolux EKM51351OXDaca doriti sa va cumparati un astfel de aragaz mixt, va recomandam acest model de la Electrolux, care in acest moment este si la reducere.
Ca si design acest produs este unul foarte frumos iar amplasarea lui intr-o bucatarie ii confera acesteia un aspect modern.

Cuptorul este unul multifunctional, avand un volum util de 57 Litri si 5 functii speciale de gatit, care va ajuta sa gatiti aproape orice tip de mancare.

Ca si eficienta energetica cuptorul electric Electrolux este incadrat in clasa A, avand un consum declarat de 0.84 kW/ciclu in functia statica si 0.76 kW/ciclu in functia cu ventilatie.

 

plita mixtaCa si configuratie, plita acestui aragaz mixt contine 3 zone de gatit pe gaz si o zona de gatit cu discuri electrice.

1 ) Zona de gatit cu discuri electrice cu diamenetrul de 145 mm si puterea nominala de 1500 W.
3 ) Zona de gatit pe gaz cu arzator auxiliar, care are o putere de 1 KW.
4 ) Zona de gatit pe gaz cu arzator rapid, care are o putere de 3 KW.
5 ) Zona de gatit pe gaz cu arzator semi-rapid, care are o putere de 2 KW.

Avantajul plitei mixte este ca intreruperea alimentarii cu gaz sau curent electric nu va intrerupe procesul de gatire, deoarece puteti sa folositi zona de gatit care are disponibila alimentarea.
De exemplu, daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica puteti folosi zonele dispnibile cu gaz.
Racordarea aragazului mixt la reteaua cu gaz este recomandata sa se faca de persoane autorizate, pentru a evita eventualele probleme de siguranta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AragazElectric.com
Logo